Venäläinen "asiantuntija" uhkailee

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Vonka
  • Aloitus PVM Aloitus PVM

Vonka

Supreme Leader
Marja "Manna" Manninen ei koskaan petä. Hän kaivoi jostain esiin sellaisen zhirinovskilaisen sotilaallisten asioiden kommentaattorin, jolta tulee oikein kunnon heristystä. Ikävintä on, että kyse ei ole haastattelusta vaan kuin tilauspuheenvuorosta hyvältä kumppanilta ja ystävältä. Katsokaa video.

"Jos Suomi liittyy Natoon, teistä tulee vihollisemme"

– Koko Amerikan armeija voisi vaikka laskeutua Itämerelle ja meillä olisi sitä vastaan tarpeeksi hyvä varustus. Mutta sitä me emme ajattele. Vain sekopäät luulevat, että Venäjä haluaisi hallita Itämerta. Se on pelkkää propagandaa. Haluamme, että Itämeri säilyy rauhan merenä kuten ennenkin, sanoo Baranets.

Seuraavaksi (videolla) käsiään hermostuneesti heilutteleva Baranets kerskuu, miten he tuovat ydinsukellusveneet Itämerelle.

http://yle.fi/uutiset/venalainen_so...ttyy_natoon_teista_tulee_vihollisemme/7542219
 
"Rauhan meri", "kaikkien ystävä", "isä aurinkoinen" jne. Aivan kuin nämä olisi kuultu venäläisten suusta jo aiemminkin. Suomessakin sadat tuhannet ottivat puheet täytetän totena ja varmasti niin käy tälläkin kertaa.
 
Jos Venäjä pitää meitä mahdollisen NATOon liittymisen jälkeen vihollisena niin silloinhan me olemme vihollisia jo nytkin! Ei se NATO tilannetta mihinkään muuta.
 
– Koko Amerikan armeija voisi vaikka laskeutua Itämerelle ja meillä olisi sitä vastaan tarpeeksi hyvä varustus.

Kaikella kunnioituksella lausujaa kohtaan, eikä mitkään jenkkilasit silmillä, mutta on sen verran tonneja tuolla ameriikan laivastossa että tokkopa edes mahtuisi kaikki itämerelle. Ellei sitten kahteen kerrokseen :)
 
... Haluamme, että Itämeri säilyy rauhan merenä kuten ennenkin, sanoo Baranets...

"Rauhan meri", "kaikkien ystävä", "isä aurinkoinen" jne. Aivan kuin nämä olisi kuultu venäläisten suusta jo aiemminkin. Suomessakin sadat tuhannet ottivat puheet täytetän totena ja varmasti niin käy tälläkin kertaa.


'Rauhan' Itämeri moskovalaisittain

Kun muistaa eroavuudet meikäläisen ja Moskovajohtoisen kielenkäytön kesken, niin myös käsitteen 'rauha' merkitys tässäkin propagandassa aukeaa aivan ymmärrettäväksi:

- 'Rauha': Kuuliaisuus Moskovalle.

Linkki sovjetologien selityksiin eräiden propagandakäsitteiden merkityksestä: http://maanpuolustus.net/posts/155138/


T: - Juha -


Miten seuloa totuus propagandavyörystä?
http://maanpuolustus.net/threads/miten-ukraina-venäjä-kriisin-pitää-kärjistyä-että-suomessa-uskalletaan-kohottaa-valmiutta.3242/page-3#post-115885

Historia toistuu - vain iskulauseet vaihtuvat
http://maanpuolustus.net/threads/miten-ukraina-venäjä-kriisin-pitää-kärjistyä-että-suomessa-uskalletaan-kohottaa-valmiutta.3242/page-2#post-110874

Huovistelua Putlerin trolleista

http://maanpuolustus.net/threads/limnell-suomi-on-hybridisodankäynnin-kohteena.3741/page-2#post-150220


Kun sanat menettävät merkityksensä, ihmiset menettävät vapautensa.” - Kungfutse
 
Back
Top