Myydään Venäläinen DKS-pakkaspuku Jägel kuviolla ja M05-takkeja

jkoukkun

Alikersantti
Vain vähäistä ampumaratakäyttöä nähnyt Tactic-9:nen valmistama DKS-pakkaspuku Jägel-kuviolla (M05-kopio). Koko 52-4. Puku on itselleni varsinkin housujen osalta turhan tiukka, joten myyn pois kaapista tilaa viemästä.

Hp 180 e sis. toimituskulut Suomeen.

Myydään uusien hankintojen tieltä 2 kpl M05-takkeja. Toinen Inttistoren jäämistöstä ostettu ja käytetty vain pari kertaa eli käytännössä uudenveroinen. Koko 754. HP 60 e sis. toimituskulut Suomeen.

Toinen vanhempaa Seyntexin tuotantoa, joten kangas on sitä vanhempaa ja joidenkin mielestä parempaa laatua. Tätä takkia on käytetty enemmän, mutta pelkästään ampumaratakäytössä, joten sekin on erittäin hyväkuntoinen. Kokotietoa ei ole, koska takista oli jo ennen ostamista irroitettu kokolaput. On jonkin verran tiukempi kuin tuo toinen, joten veikkaisin kooksi 750. Tälläiselle 176cm ja 92 kg jässikälle istuvuus on paraatitiukka. Alle mahtuu poolopaita vielä varsin hyvin, mutta villapaidan kanssa takki alkaa olla jo hitusen tiukka. HP 55 e sis toimituskulut Suomeen.

Kuvia ja lisätietoja YV:llä.
 
Viimeksi muokattu:
Up!

Pakkaspuvun uusi hinta 170 e toimituskuluineen.

M05-takit toimituskuluineen 55 e (Inttistoren) ja 50 e (Seyntex).
 
Jos muuten ketään kiinnostaa, niin olisin mahdollisesti myymässä jemmassani olevan 6sh112 (uskoakseni se on tämä malli) taisteluliivin taskuineen. Mainitsen tässä yhteydessä vain siksi, että liivi on myöskin Jagel -kuviolla, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin saisi tuon puvun lisäksi myös kantolaitteen samalla kuviolla. AK-lipastaskuja ei tule mukana, koska liivi on PKM ampujalle tarkoitettu ja siis sisältää PKM:n vyökannutaskut.
 
Back
Top