Vinkkejä uudelle rauhanturvaajalle

Eikö se tokene sillä että kirjoittaa yhden a4:sen pikku kertomuksen, kopioi sen a5 kokoon ( eli kaksi printataan a4:selle ja leikataan) ja pitää niitä sitten taskussa ja jakaa kiinnostuneille.

Vanhemmat yrittävät tuntikausia lukea eivätkä kehtaa kertoa että teksti on liian pientä. Nuoremmat adhd-sukupolven edustajat, taas eivät kehtaa kertoa ettei keskittymiskyky riitä lukemiseen. ;)

Ja sitten asiaan, eli: millasta siellä oli ?
 
Kun piruuttaan vanhemmat vaitterit eivät etukäteen varoita niin ei tiedä tollaista lappua tehdä.
Tosin ei se edes auttais, kun laittaisivat sen vaan taskuun ja sanoisivat että luen sitten kotona mutta kerros nyt omin sanoin kun olet siinä...

Ja vastauksena kysymykseen: käy katsomassa
 
Ja viimeiset tilannepäivitykset kertovat, että rauhallista on, mutta iltapäivälämpötilat ovat tuollaiset 35-37 C eli suomalainen rauhanturvaaja paahtuu kuin kahvinpapu :confused:
 
Kuukauden päästä se on siinä 45-50 astetta päivällä. Todella kuiva ilma tekee siitä vähän siedettävämpää, mutta ei ne taistelukamat päällä mielellään kauaa ole. :confused:
 
noska kirjoitti:
Ja vastauksena kysymykseen: käy katsomassa

Ei hullumpi idea. Pelkään vaan että noihin muutamiin aikanaan koulutettuihin tehtäviin ei enää oteta ja nykyisten koulutusten mukaisia ei tuolla juuri kaivata. Vai tarvitaanko siellä vanhempaa ja hieman yksinkertaisempaa polkupyörämekaanikkoa ;) joutuu siis kyselemään...
 
Ja tähän loppukaneettina, että taistelijamme suoritti tehtävänsä loppuun ja palasi kotomaan arkeen ilmeisen tyynesti, joskin kohtuullisen ruskettuneena vuodenaika huomioiden.
 
vehamala kirjoitti:
Ja tähän loppukaneettina, että taistelijamme suoritti tehtävänsä loppuun ja palasi kotomaan arkeen ilmeisen tyynesti, joskin kohtuullisen ruskettuneena vuodenaika huomioiden.

Poijjaalle toivotamme tervetuloa :a-smiley: ja tsemppiä "arkipäivän ekosysteemin" muutoksessa kotimaahan palattua. Joista ehkä säätila on kuitenkin tunnetuimpia asioita, sellaisia joihin voi ennalta varautua.
 
Joo, hyvin on näköjään veijari "normaaliin" arkeen sopeutunut !
Äsken tuli viesti Nassausta, Bahamalta, kuulemma vähän viileämpi päivä vaihteeksi, vain 25 astetta. Ja turkoosi Karibianmeri huuhtelee varpaita.
Risteily alkaa lähestyä loppuaan ja jo myöhään sunnuntai-iltana realismi iskee kun etsii autoaan Hki-Vantaan parkkialueen hangesta :a-grin: !
 
Back
Top