Vitsit

vehamala

Kenraali
Vanha arabimies on asunut New Yorkin lähistöllä lähes 40 vuotta. Hän haluaisi nyt istuttaa perunoita puutarhaansa, mutta asuu yksin ja on vanha sekä heikko.
Hänen poikansa opiskelee Pariisin yliopistossa, joten mies lähettää tälle sähköpostin ja kertoo ongelmastaan: \"Rakas poikani, olen hyvin surullinen, koska en pysty istuttamaan perunoita puutarhaani. Olen varma, että jos olisit täällä, niin auttaisit minua kaivamaan puutarhaani pellon. Rakkaudella, isäsi.\"
Seuraavana päivänä vanhus sai vastauksen sähköpostiinsa kello 15.45: \"Rakas isäni, älä koske puutarhaan. Sinne piilotin lähtiessäni \"SEN\". Rakkaudella, poikasi.\"
Kello 16.20 armeija, Navy Sealit, poliisi, Homeland Security, FBI ja CIA rynnäköivät vanhuksen talolle, mylläävät koko puutarhan etsinnöillään, mutta joutuvat poistumaan kun eivät löydä mitään asiaan kuulumatonta.
Seuraavana päivänä vanhus saa uuden sähköpostin pojaltaan: \"Rakas isä, toivottavasti puutarhasi on nyt valmis perunoiden istuttamiseen. Enempää en ikävä kyllä voi täältä asti sinua auttaa. Rakkaudella, Ahmed.\"
 
Oli Bellman , norjalainen ja saksalainen ne menivät saunaan kilpailemman kuka istuu siellä pisin.
Meni 10 minuttia ja saksalainen tuli ulos ja sitten meni 30 minuttia ja norjalainen tuli ulos, ja ne kaks mietivät
milloin bellman tulle ulos ja sitten hän tuli ja sano: "minä olisin tullu aikasemmin mutta pippeli jäi kiini lankkojen väliin niin en pystynyt tulla".:D

Lentokone tuli ja Bellman sano "kato lentäviä cigarrerriä" ja se toinen sai se suuhun ja hyi...se oli paskaa (bajskorv):p

Ottako Herra upseeri viina kastikeena?
 
Ai jaa täällä on avattu jämävitsien kaatopaikka.

Upseeri änkesi ravintolaan siviilikavereittensa kanssa ja tilasi pippuripihvin uuniperunalla.
- Entä vihannekset? kysyi tarjoilija.
- Ne ottaa saman, ilmoitti upseeri.

Tepsin valmentaja menee spermapankkiin tekemään talletusta.
-Tahtoisin luovuttaa spermaa, hän ilmoittaa tiskillä.
Sairaanhoitaja etsii valmentajan tiedot koneelta ja kysyy tarvitseeko valmentaja apua.
-Miksi tarvitsisin apua? kysyy tepsin valmentaja.
-No, täällä koneella lukee että olette surkea runkkari, vastaa sairaanhoitaja.

Mitä tapahtuu kun tepsifani ottaa viagraa?
-Hänestä tulee hieman pidempi.
 
Suomen eliittiä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030313273809_uu.shtml

:confused:
 
No niin, meidän ikämiesten kyvyt on nyt määritelty:
=====================================================================================
Berlusconi: Yli 30 naista kahdessa kuukaudessa liikaa

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Berlusconi+Yli+30+naista+kahdessa+kuukaudessa+liikaa/1135264637723?cmp=nl-170311

Italian pääministeri Silvio Berlusconi vetoaa ikäänsä prostituutiosyytösten edessä. 74-vuotias pääministeri sanoi italialaislehti La Repubblicalle,
ettei hänen ikäisensä mies olisi voinut kyetä väitettyyn määrään seksuaalisia kanssakäymisiä.

"Vaikka olenkin melkoinen epeli, 33 tyttöä kahdessa kuukaudessa vaikuttaisi olevan liikaa jopa kolmekymppiselle", Berlusconi sanoi lehdelle.

Berlusconi valitteli haastattelussa myös sitä, että kaikki hänen juhlissaan paikalla olleet naiset on leimattu prostituoiduiksi, vaikka heidän "ainoa virheensä oli osallistua pääministerin päivällisille". Pääministeri korosti jälleen sitä, että hänen salassa pitämänsä naisystävänsä oli ollut kaikissa tilaisuuksissa paikalla.

"Jos olisin tehnyt tämän kaiken, hän olisi kaivanut minulta silmät päästä. Ja voin kertoa, että hänellä on pitkät kynnet", Berlusconi sanoi.

Berlusconia syytetään seksin ostamisesta alaikäiseltä sekä virka-aseman väärinkäytöstä. Hän on vannonut osallistuvansa kaikkiin oikeusistuntoihin.
Oikeudenkäynti alkaa huhtikuun 6. päivänä.
 
Back
Top