Pakolaisuus

Kulttuuri muuttuu hitaasti, silti luulen, että vaikuttaminen toimii tehokkaimmin juuri perheen naisten kautta, kuten myösylikonstaapeli Nina Pelkonen toteaa:
"Pelkosen mukaan avainasemassa ovat lisäksi maahanmuuttajanaiset, jotka olisi hänen mielestään saatava heti mukaan yhteiskuntaan.
– He eivät saa jäädä kotiin hellan luokse olemaan ja minun mielestäni sen pitäisi olla jopa vaatimus. Kun naiset ovat mukana yhteiskunnassa, moni asia lähtee rullaamaan sitä kautta."
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...t-poliisia-helsingissa-karut-tilastot/5711404

Höh, onhan VHM peikesenyt naisiaan ja lapsiaan tässä maassa vuosisatoja, miksi asia nostetaan tapetille vasta nyt kun vähän tummempi nyrkki heiluu?

Ja muokataan lainausta todellisempaan suuntaan "Kun naiset ovat mukana yhteiskunnassa, moni asia lähtee menemään päin helvettiä."
 
Aina täältä näköjään jotain uutta oppii/ saa selville; esim Tämä Nasiman tausta ei ole ollut tiedossani. Tunnustan julkisesti tietämättömyyteni.. No, osaapahan suhtautua häneen jatkossa
Naistenlehden tulppaanintuoksuinen näkemys, jäätelöllä maustettuna:

" ”Täällä mielikuvat Afganistanista ovat yleensä erämaan ja hiekan sävyttämiä, mutta kun itse ajattelen synnyinmaatani, näen tulppaaneja”, Nasima kertoo.
Viisivuotiaan tytön mieleen jäi kaunis ja moderni kerrostalokoti, jonka pihamaalla kukkivat tuhannet tulppaanit. Lähellä olivat isovanhemmat ja serkut, tädit, sedät ja enot – koko rakas suku. Sekä sulkapallokentät ja jäätelökioski, josta sai maailman parasta jäätelöä.


Helmikuussa 1992 yltäkylläinen elämä Kabulin hienostoalueella ja Moskovan-diplomaattiresidenssissä äkkiarvaamatta loppui, ja perhe ajautui pakolaiskeskukseen Helsinkiin. Isällä ei ollut enää työtä suurlähettiläänä, koska Neuvostoliitto oli hajonnut. Afganistanissa oli esiintynyt levottomuuksia jo aiemmin, mutta nyt synnyinmaa oli ajautunut täydelliseen sekasortoon."
 
Hjallis otti asiaan minusta oikean lähestymiskulman: rajat visuiksi, kunnes oma lainsäädäntö, kotoutusresurssit jne. ovat kohdallaan. Tämä muuten kannattaa ns. suvaitsevaistonkin huomata: ei ole oikein ihmisiä kohtaan sulkea heitä ties miten helvetin pitkäksi aikaa johonkin loukkoon. Jos kotoutujia halutaan Suomeen pitää tietyt peruspalikat olla kohdallaan ensin ja vasta sitten ryhtyä haalimaan kotoutujia. Jos rahaa ei ole niin se on todettava miehissä ja toimittava sen mukaan. Sisäpoliittisesti paskin ratkaisu on ottaa väkeä ja samalla leikkailla eri kansalaisryhmiltä milloin mitäkin.....kannattaisi ainakin vähän ajatella ensin, kun mölöilee oikein kympillä. Informaatiosodi siinä sitten omia kansalaisia silmällä pitäen....tosin onhan se halvempi ratkaisu kuin moni muu......

Tässä on nyt niin monta asiaa vituillaan, että ei sitä uskoisi. Hengähdystauko ja puomit alas. Eikä tarvitse Venäjänkään kanssa reutoa eikä perustella, kun ilmoittaa, että se on nyt nitsevoo toverit. Toimitetaan näyttävästi pakolaisleireille saatanasti tavaraa ja kenttäsairaalaa ja infosoditaan sen puolesta, että muu maailma oikein pyörii ihmeissään, kun tv-kanavat esittävät FINLAND AID - rekkoja, jotka saatanallisina saattueina jylistävät läpi Euroopan aina Turkin rajoille saakka....

Oi voi, ottaisivat minut neuvonantajakseen nämä päättelijät sopivaa korvausta vastaan. :cool:
Jos saat itsesi kammettua sinne, niin me voidaan kerätä sulle sopiva korvaus :)
 
Yksinkertainen ehdotus hallitukselle, välittömästi toimeenpantavaksi:

Koska emme voi kaikkia ottaa tänne mutta on inhmillistä auttaa, on tehtävä rajauksia. Noudamme tästä lähtien kokonaisia pakolaisperheitä todellisen hädän kynsistä, perheelle tehdään geenitesti. Isä, äiti ja lapset pääsevät, muut eivät.

Näille kunnon koulutus, työkykyisille työtä ja lapset kouluun. Myös mahdolliselle kotiinjäävälle puolisolle velvoite opetella kieltä ja tutustua maan tapoihin. Vakuutus siitä, että mitään kunniajuttuja tehdä, jos viitettäkään ilmenee niin lapset huostaan ja uhan luoneet perheenjäsenet takaisin, heti.

Määrä riittävän pieni, että jälkihoito voidaan hoitaa niin että perhe kotiutuu ja alkaa tuottamaan kulunsa.

Koska kaikki rajanaapurimme ovat turvallisia maita, emme ota ensimmäistäkään turvapaikanhakijaa rajan kautta. Emme :camo:
 
Kritiikkiä Luonaa ja Voutilaisen Paavoa kohtaan.

http://www.migranttales.net/does-luona-treat-asylum-seekers-with-dignity-or-as-livestock/

Vaikuttaisi siltä, että asyylin hakijat eivät ole olleet tyytyväisiä saamaansa kohteluun.


“Luona isn’t interested in the welfare of the asylum seekers but in maximizing profits,” a source said. “The job of those that work for the company is to not inform and help these asylum seekers but ensure that they remain passive and don’t cause any trouble.”

The source claimed that those asylum seekers that start demanding their rights or complain too much are transferred to other reception centers “for security reasons” as Mohamed Saleh Muhsi’s case proves.

Not only does Luona economize on the backs of the asylum seekers they are supposed to serve, the company doesn’t even bother to offer them minimal information about the law and social customs of Finland. “Asylum seekers have to figure out almost everything by themselves, even how to shop and where to buy bus tickets,” the source continued. “There are no talks given to men about what sexual harassment is since it costs money.”



Lisäksi moitteita tulee ammattitaidottomalle henkilökunnalle ja näiden rasistisille asenteille.


“Some employees show their dislike of asylum seekers and make it clear to them with their attitude and treatment that they aren’t welcome in Finland or at the reception center,” the source continued. “This type of behavior is not only reinforced by the management but by the anti-immigration atmosphere in Finland, arson attacks against other centers and the racism you find too commonly on social media.”


Lisäksi Paavo tarjoaa asukkaille paskaa ruokaa.

Eipä ole juurikaan pelkoa etteikö nämä turvapaikanhakijat saisi kaikki mahdolliset sosiaaliavustuksen mitä suinkin vain on mahdollista... Ja, kaiken lisäksi valtio maksaa avustajille erinomaisen hyvät palkkiot..

Tämä ei koske sitten tavallisia pottunokkia..palveluita tarjotaan vain ja ainoastaan etelän ihmeille.

Poliisin turvapaikkapuhutteluissa on tullut ilmi tapauksia, jossa juristit ovat lahjoneet turvapaikanhakijoita allekirjoittamaan avoimen valtakirjan asioidensa hoitamisesta.
Asianajajaliitto varoitti asianajajapäivien yhteydessä huolestuttavasta ilmiöstä oikeudenhoidossa.

Liiton tietoon on tullut lukuisia tapauksia, joissa turvapaikanhakijoita oli lahjottu allekirjoittamaan avoin valtakirja turvapaikka-asioidensa hoitamisesta valtion oikeusapurahojen toivossa.

Kielitaidottomat pakolaiset eivät olleet aina edes tienneet, mihin nimensä laittavat.

Asianajajaliiton puheenjohtajan Risto Sipilän mukaan turvapaikanhakijoita lahjoneet eivät ole olleet asianajajia ja osalla ei ole välttämättä ollut oikeudellista koulutusta lainkaan.

– On törkeää, että pakolaisten tietämättömyyttä käytetään hyväksi, Sipilä linjasi liiton tiedotteessa ja muistutti, että liiton jäsenelle asiasta koituisi seurauksia.


On törkeää, että pakolaisten tietämättömyyttä käytetään hyväksi.

– Epäeettisesti toimiva asianajaja voi menettää oikeuden harjoittaa ammattiaan.

50–200 euroa valtakirjasta
Asianajajaliitto sai tiedon lahjomisyrityksistä Itä-Uudenmaan poliisilta.

Rikoskomisario Risto Purastie kertoo, että lahjomiset ovat tulleet ilmi turvapaikkapuhutteluissa ja niitä on poliisin tiedossa ”muutamia”.

– Tämä tuli aivan yllättäen ilmi loppuvuodesta, kun turvapaikanhakijat kyselivät, että kannattaako käyttää avustajaa, joka tarjoaa rahaa toimeksiannosta. Tietoon tulleissa tapauksissa tarjotun rahan määrä vaihteli 50 eurosta 200 euroon, ja he olivat käyneet tätä varten vastaanottokeskuksissa. Rahantarjoajat olivat yhdestä ja samasta, helsinkiläisestä lakiasiaintoimistosta.


Tämä tuli aivan yllättäen ilmi loppuvuodesta

Purastie sanoo, että toiminnassa on selkeästi ”rahastuksen maku”, mutta poliisi on ollut toistaiseksi voimaton puuttumaan tilanteeseen.

– Kyse ei siis ole asianajajista, he eivät lähtisi tällaisiin tyhmyyksiin. Pikemminkin oikeudenkäyntiavustajista, joilla on nopea hyödyntavoittelu mielessä. Vasta maahan tulleet turvapaikanhakijat eivät tietenkään ymmärrä asiaa, eikä lahjonnasta ole tätä ennen oikein osattu kysyäkään.

Oikeusministeriö valmisteleekin nyt lakimuutosta, joka tähtää turvapaikanhakijoiden avustajien kelpoisuusehtojen tiukentamiseen.

Asianajajaliitto kannattaa muutosta, jonka jälkeen turvapaikka-asioita saavat hoitaa vain ammatillisen valvonnan piiriin kuuluvat lakimiehet eli julkiset oikeusavustajat, asianajajat ja luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajat.
Miika Viljakainen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453092648910.html

Mutta, asianajajaliittokin on jo herännyt. Tässä on tarjolla huikeat rahat veronmaksajilta..haluavat säädöksen jossa vain liiton miehet pääsevät osalliseksi potista..
 
Kulttuuri muuttuu hitaasti, silti luulen, että vaikuttaminen toimii tehokkaimmin juuri perheen naisten kautta, kuten myösylikonstaapeli Nina Pelkonen toteaa:
"Pelkosen mukaan avainasemassa ovat lisäksi maahanmuuttajanaiset, jotka olisi hänen mielestään saatava heti mukaan yhteiskuntaan.
– He eivät saa jäädä kotiin hellan luokse olemaan ja minun mielestäni sen pitäisi olla jopa vaatimus. Kun naiset ovat mukana yhteiskunnassa, moni asia lähtee rullaamaan sitä kautta."
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...t-poliisia-helsingissa-karut-tilastot/5711404
Pirullako ne pakolaisnaiset sitoutat suomalaiseen yhteiskuntaan ainakaan uusimpien tulokkaiden kohdalla kun ovat lähteneet reissuun ihan vaan jätkäporukalla, eli hellapoliisit on jätetty useimmilla "kotimiehiksi".. Tietysti onhan ne reissut useimmiten vauhdikkaampia ja tapahtumarikkaampia kun ei ole naiset vastuksina. Vähän sama juttu kuin jos lähtee Moskovaan ja ottaa oman samovaarin mukaan..
 
Höh, onhan VHM peikesenyt naisiaan ja lapsiaan tässä maassa vuosisatoja, miksi asia nostetaan tapetille vasta nyt kun vähän tummempi nyrkki heiluu?

Ja muokataan lainausta todellisempaan suuntaan "Kun naiset ovat mukana yhteiskunnassa, moni asia lähtee menemään päin helvettiä."
Kulttuuri, josta tullaan on tietääkseni varsin salliva naisten ja lasten kuritukseen. Suomessa se ei ole kyllä normi, missä kohtaa laissa se on sallittua? Lainaan vielä tuota ylikonstaa: "– Kohdistan naisiin rohkaisua, että sinulla on mahdollisuus vaatia väkivallattomuutta, mahdollisuus tehdä rikosilmoitus ja brutaaleissa tapauksissa voit jopa hakeutua eroon miehestäsi. Se ei tietenkään ole helppo kuvio, mutta voisi täällä kuitenkin olla mahdollista.
...
– Todella rautalangasta väännän, ettei minkäänlainen korvatillikoiden antaminen tai läpsiminen ja lyöminen, saati mikään brutaalimpi ole sallittua. Päinvastoin, se on kaikki rikoslaissa kielletty ja lasketaan pahoinpitelyksi, Pelkonen tiivistää."

Lähinnä nostin tämän esille tuon ILOn raportin vuoksi, jossa todetaan, että esim. v. 2015 pääosa henkilöistä tuli alueilta, joissa on naisten työttömyys varsin suurta (samoin nuorten, miksihän sieltä tullaan...ei tarvitse vastata):
"Women face a 25 to 35 per cent higher risk of being in vulnerable employment than men in certain countries in Northern Africa, Sub-Saharan Africa and the Arab States."
http://www.ilo.org/wcmsp5/groups/pu...---publ/documents/publication/wcms_443480.pdf
Tästä nousi mieleeni, että tulijanaiset eivät ehkä ole olleet työssä lainkaan. Naisten osallistuminen maamme normaaliin toimintaan, myös työhön, muuttaa vähitellen arkirutiineihin osallistumisen kautta perheen toimintamallia pysyvästi. Muutos kohti "maassa maan tavalla" -elämistä. Onko nopeampaa keinoa mielessä jolla pysyvä muutos tapahtuu nykynormien puitteissa? Turvapaikat voisivat kyllä olla määräaikaisia ja valmistautuminen kotiin palaamiseen olisi kyllä kaikkien maiden osalta parasta, jolloin tähän ei tarvitsisi mennä, mutta se ei taidan vielä olla mahdollista.
 
Pirullako ne pakolaisnaiset sitoutat suomalaiseen yhteiskuntaan ainakaan uusimpien tulokkaiden kohdalla kun ovat lähteneet reissuun ihan vaan jätkäporukalla, eli hellapoliisit on jätetty useimmilla "kotimiehiksi".. Tietysti onhan ne reissut useimmiten vauhdikkaampia ja tapahtumarikkaampia kun ei ole naiset vastuksina. Vähän sama juttu kuin jos lähtee Moskovaan ja ottaa oman samovaarin mukaan..
Entä jos turvapaikkaa ei tule ilman, koko perhe kerralla? :)
 
Miettikääs muuten sellaista skenaariota missä esim espaniaan puhkeaa verinen kansan nousu missä venäjä tukee kapinallisia aselähetyksin. Silloin vasta meidän pakolaisjärjestelmä on kusessa niinkuin kaikki muutkin mm talous sakkaa aivan perkeleesti.
 
Miettikääs muuten sellaista skenaariota missä esim espaniaan puhkeaa verinen kansan nousu missä venäjä tukee kapinallisia aselähetyksin. Silloin vasta meidän pakolaisjärjestelmä on kusessa niinkuin kaikki muutkin mm talous sakkaa aivan perkeleesti.
Espanjassahan on ollut/on verinen kansannousu jossa Neuvostoliitto (Venäjä) on tukenut kapinallisia ainakin muutaman mutkan kautta.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Baskit
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/ETA_(järjestö)
 
Viimeksi muokattu:
Mahtaako venäläisiä olla paljonkin espanjassa sekä portugalissa? Meinaan vaan sen vuoksi kun taisivat myydä oleskelulupaa ja tai jopa kansalaisuutta kovaan rahaan jota venäläisillä muutamavuosi sitten löytyi. Joten jos venäläisiä on noissa maissa paljon niin motiivia heidän "puolustamiseen" varmasti löytyy kun se on venäjän doktriinissakin..
 
Hahah. Suomen venäläiset varoittavat olemasta liian sinisilmäinen turvapaikanhakijoiden kanssa. Jutussa on kasa melko maltillisia turvapaikkakriittisiä kommentteja Yle Novostin sivuilta.

http://yle.fi/uutiset/suomen_venala...lmainen_turvapaikanhakijoiden_suhteen/8635949

No, YLE löysi Itä-Suomen yliopistosta tutkijan jonka mukaan syynä tähän on "Venäjän valtamedian aktiivinen seuraaminen" ja "Neuvostoliiton ajoilta periytyvä ylenkatse muita kansallisuuksia kohtaan".

Ilmeisesti minä olen ihan omassa päässäni kehittänyt samat ominaisuudet kuin neuvostoliiton ylenkatse sekä RT, Sputnik ja kumppanit. Voin nimittäin allekirjoittaa jokaisen esimerkkikommentin Novostin sivuilta.

Päivän #unelma -arvonimi minulta tälle nokkelalle artikkelille.

Edit: Veikkaan että olisivat saaneet melkein miltä tahansa muulta mamu-ryhmältä samoja kommentteja, mutta venäläisten valinta on ovelaa ja linjassa vanhan "vastustamalla tp-tulvaa olet Venäjän agentti" -sepityksen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
:salut:

Julkinen kysymys arkkipiispalle

30.1.2016 22:49

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210928-julkinen-kysymys-arkkipiispalle

Helsingissä oli sunnuntaina kaksi mielenosoitusta. Toisessa osoitettiin mieltä maahanmuuton puolesta ja toisessa sitä vastaan.

Jälkimmäisessä mielenosoituksessa kannettiin myös kristinuskon symbolia ristiä. Suomen ev.lut. kirkon nimissä Twitterissä kirjoitettiin näin: "Jos jokin on väärä paikka ristille ja muille kristinuskon symboleille, niin#rasistimielenosoitus."

Arvelen, että ev.lut. kirkon rasisteiksi leimaamien ihmisten joukossa oli enemmän kirkkoon kuuluvia kuin maahanmuuttoa puoltavien joukossa.

Minäkin kuulun vielä toistaiseksi ev.lut. kirkkoon. Siksi kysyn kirkkomme johdolta, erityisesti arkkipiispa Kari Mäkiseltä: Onko mielestänne hyväksyttävää, että johtamanne kirkko leimaa kaikki mielenosoitukseen osallistuneet rasisteiksi ja kieltää heiltä kirkkoon kuuluvina sen symbolien käytön?
 
Ilmeisesti minä olen ihan omassa päässäni kehittänyt samat ominaisuudet kuin neuvostoliiton ylenkatse sekä RT, Sputnik ja kumppanit. Voin nimittäin allekirjoittaa jokaisen esimerkkikommentin Novostin sivuilta.
Näinhän se on pakko olla, ei kait kukaan voi tuommosia ajatuksia muuten saada!

Asiasta rauhanmiehiin, kattokaa nyt hyvät ihmiset mitä entinen ulkoministeri päästää suustaan. Ei voi enää oikeen sanat kuvailla tätä tilannetta.

Tuomioja tyrmistyi oikeusministerin Tanska-kaavailuista - "Kammottava ajatus"

Sdp:n konkaripoliitikko ja Suomen entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja on tyrmistynyt oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin puheista, että Suomikin voisi harkinta Tanskan mallia, jossa turvapaikanhakijoiden omaisuutta voitaisiin takavarikoida.

- Kammottava ajatus, Tuomioja torjuu.

Tuomioja on huolissaan mielipideilmaston muuttumisesta Suomessakin.

Hän sanoo, että vihapuhe ja rasismi on päästetty valloilleen ja siitä on tehty salonkikelpoista. Suurin syyllinen tilanteeseen on hänestä perussuomalaisten johto.

Tuomioja toteaa, että perussuomalaisten johtaja, ulkoministeri Timo Soini ei itse ole sortunut vihapuheisiin. Soini ei myöskään lämpene Tanskan mallille.

Tuomioja kuitenkin arvostelee, ettei Soini ole tehnyt mitään kitkeäkseen vihapuheita puolueestaan. Hänestä myös kaksi muuta hallituspuoluetta, pääministeripuolue keskusta ja kokoomus ovat varsin vaitonaisina seuranneet tilannetta sivusta.

Tuomiojasta hallituksessa vallitsee kauhun tasapaino.

Tuomiojan mukaan jotkut Euroopan maat ovat myös luisuneet jo vaarallisen pitkälle demokratiaa, oikeusvaltiota ja ihmisoikeuksien kunnioittamista vaarantavaan suuntaan.

Koko artikkeli: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/119...tanska-kaavailuista+-+kammottava+ajatus+.html

Rasismia kaikkialla, ihan kaikkialla!
 
Back
Top