Pakolaisuus

sipila.jpg




Juha Sipilä kertoi pääministerin haastattelutunnilla, ettei hänen Kempeleen-kotiaan voida ainakaan toistaiseksi antaa turvapaikanhakijoiden käyttöön

5186.gif
Mediatemppuilua...Bravo !


Siis lopputulos tuosta mediatempusta oli jättimäisen kallis promo Suomen valtiolle kun tuollainen uutisleiskautus kiiri maailmalla ykkösuutiseksi useassa maassa. Ensin jätkä houkuttelee maahantunkeutujat Suomeen ja lopulta itse vetäytyy kantamasta vastuuta koko majoittamisesta. Voihan vittu.
Miettikää kepulaiset jotka tätä farssia seuraatte, että teidän päämies johtaa teidän puolueenne nimissä Suomen rapauttamista.
 
Viimeksi muokattu:
Ihmeellistä valitusta Sipilältä... Ei arvannut, että asia tulisi julkiseksi?! Puhui kuitenkin avoimesti mediassa asiasta... :facepalm:

Juha Sipilä Ylellä: Ei turvapaikanhakijoita Kempeleen-kotiin turvallisuussyistä
1454209986133.jpg

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) talo sijaitsee Kempeleellä. (KUVA: Ville Honkonen, Martti Kainulainen / Lehtikuva)
Julkaistu: 31.1. 14:56


Pääministeri
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi turvallisuusarviosta Ylen radiolähetyksessä.
Juha Sipilä kertoi pääministerin haastattelutunnilla, ettei hänen Kempeleen-kotiaan voida ainakaan toistaiseksi antaa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Taloon ei tällä hetkellä voida päästää turvapaikanhakijoita turvallisuussyistä.

Päätös perustuu perustuu turvallisuusasiantuntijoiden tekemään arvioon. Sipilän tarjous oman kotinsa antamisesta turvapaikanhakijoiden käyttöön on silti edelleen voimassa.

Suuren julkisuuden takia (muutto) ei ole nyt järkevää. Tuemme suuren lapsiperheen asumista muulla tavoin, kunnes viranomaiset arvioivat, että kotiimme on turvallista mennä.

1454209987881.jpg

Pääministeri Juha Sipilän talo sijaitsee Kempeleellä. (KUVA: Ville Honkonen)

Perheen Kempeleen-koti nousi syksyllä otsikoihin, kun Sipilä ilmoitti antavansa sen turvapaikanhakijoiden majoittamiseen. Sipilä sanoi tuolloin, että asia tulisi ajankohtaiseksi vuodenvaihteen aikoihin.

– Tällä hetkellä siinä tehdään turvallisuusselvitystä, kun tästä tuli näin julkinen asia. Jos tulee esimerkiksi lapsiperhe, joka on ollut omassa maassaan vainon kohteena, on noussut huoli siitä, voidaanko näin kovan julkisuuden keskellä taata sijoitettujen turvallisuus, Sipilä kertoi tammikuun puolivälissä Ilta-Sanomille.

Tuolloin oli vielä kesken sen selvittäminen, millaisen järjestelyn turvallisuuden varmistaminen vaatii.

– Kun selvitys valmistuu ja järjestelyt on tehty, asunto on käytettävissä. Minulla ei ole aivan tarkkaa aikataulua, milloin se valmistuu, Sipilä sanoi tuolloin.

1454209989637.jpg

Juha Sipilä esiintyi Pääministerin haastattelutunnilla pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa Helsingissä tänään sunnuntaina. (KUVA: Martti Kainulainen / Lehtikuva)


Sipilä ei tuolloin halunnut nimetä tahoa, joka tekee turvaselvitystä, mutta kertoo, että kyseessä ovat turvallisuusalan asiantuntijat.

Taloon oli alunperin tarkoituksena sijoittaa lapsiperhe. Kun se ei nyt ole turvallisuussyistä mahdollista, on Sipilä perheineen päättänyt tukea lapsiperheen asumista muulla tavoin.

Sipilä kertoi radiossa yllättyneensä siitä, millaisen huomion hänen tarjouksensa mediassa sai. Sipilä kertoi asiasta televisiossa Ylen Ykkösaamussa 5.9.2015.
Hanna Vesala

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454209775808.html
 
Eipä tosiaan tarvii mikään Nostradamus olla että varmaan alkaa tapahtumaan Ruotsissa (kin). Saattavat ruotsalaiset löytää sen sisäisen sankarinsa taikka sen 200 vuotta nukkuneen sotaisen luonteensa. Ja nyt en pistä oikeesti tähän loppuun mitään ruotsalaiset sotasankarit- vitsiä ettei jonkun Aatamin tarvii hermostua..

Ruotsin kuninkaat taisivat olla viimeisiä Euroopan kruununhaltijoita, jotka kirjaimellisesti johtivat sotajoukkoja etulinjasta. Kustaa II Adolf, Kaarle X, Kaarle XI, Kaarle XII. Ylväs ja peloton hallitsija ratsullaan vastasi hyvinkin muutamaa sataa ukkoa etulinjan moraalin kohottajana.

Perinteet on siis komeat mutta katkesivat tuonne 1700 luvun alkuun. Nyt olisi tosiaan aika 300v jälkeen kaivaa jotain tuosta vanhasta soturiverestä esiin ja kutsua lapiota lapioksi.
 
Tästä on ollut aiemminkin puhetta, eli MTV on suurista medioista vähiten mokuttava. Uutisointi on olennaisesti realistisemmalla pohjalla matuihin ja heidän törttöilyihinsä liittyen. Oma veikkaukseni on se, että MTV:n vahva rikostoimitus vaikuttaa tässä asiassa. Kuulevat kentältä mitä tapahtuu, ja ehkä toimittajaksi on valikoitunut tuolle puolelle muitakin kuin vihreitä mokuttajia.

Tässä malliksi muutamia uutisointeja, vastaavaa realismia on turha hakea muualta. IL/IS yllättävät välillä kyllä.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...t-poliisia-helsingissa-karut-tilastot/5711404

Odotan muuten kovasti koskapa vaikkapa Vihreät Naiset tarttuvat edellisen linkin ongelmaan: 50 % Helsingin kotona pahoinpidellyistä lapsista mamuja. En muista kenenkään hirveästi huudelleen, eikä arkkipiispa Mäkinen ole tainnut sanoa kaikkien mamujen olevan lapsenhakkaajia.


http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...laisten-rikoksista-kasilla-on-ongelma/5713334

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...maalaisten-raiskaajien-kansalaisuudet/5713154
 
Eikös Suomessa oli joskus ns." läskikapina". Tämän case:n tuloksena olisi läskikapina m-16.:)
 
On se jännä kun tuommoseen tapaukseen pitää varautua niin että poliisi on nurkan takana vahdissa, rauhallinen uskonto tuo islam.

Stadissa ei monta partiota ole liikkeellä yhtä aikaa. Jos tuolla on parikin nurkan takana kytiksellä niin muualla voi kuka tahansa sikailla rauhassa, saa puolen tunnin etumatkan helposti.
 
Pantiinko poliisiylijohtajan suuhun kapula?
31.1.2016 17:37 Tom Packalen

http://tompackalen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210965-pantiinko-poliisiylijohtajan-suuhun-kapula

Poliisin piti perjantaina kertoa, miten pitkin syksyä otsikoissa olleet turvapaikanhakijoihin liittyvät ilmiöt näkyvät rikostilastoissa. Viesti oli sekava ja hämmentävä. Poliisiylijohdon mukaan mikään ei ole muuttunut, kun taas Helsingin poliisin mielestä tilanne on aivan toinen.

Luvutkaan eivät oikein täsmänneet. Poliisiylijohdon mukaan koko maassa 22 turvapaikanhakijaa oli epäiltynä seksuaalista ahdistelua koko maassa. Helsingissä vastaava luku pelkästään kolmen viimeisen kuukauden aikana oli 19. Tilastoinnissa on jotain mätää tai sitten Helsinki on Gomorra ja muu maa lintukoto.

Yksi vaihtoehto on, että poliisin ylijohdolle on annettu niin tiukat tiedotusohjeet, että heillä alkaa olla vaikeuksia ymmärrettävässä viestinnässä.

Helsingin poliisin julkistamien lukujen viesti oli joka tapauksesssa hyytävä. Esimerkiksi seksuaalisesta häirinnästä kirjattiin toissa vuonna 13 rikosilmoitusta. Pelkästään viime vuoden loka-joulukuussa vastaava luku oli 37 illmoitusta. Voidaan siis sanoa, että Helsingissä on uusi ahdisteluilmiö. Ja näin Helsingin poliisi alkuvuodesta sanoikin aiheuttaen valtavaa paheksuntaa. Jos joku vakavissaan kertoo minulle, ettei turvapaikanhakijoilla ole merkittävää osuutta tähän tilastoista luettavissa olevaan uuteen ilmiöön, kuuntelen mielelläni.

Ahdisteluluvuissa näkyy pelkkä jäävuoren huippu. Seksuaalinen ahdistelu on yksi merkittävimmistä piilorikollisuuden muodoista. Aika usein uhri nuolee haavansa eikä tee ilmoitusta asiasta. Terveisiä vaan ymmärtäjille ja niille jotka kuittaavat aiheen ”raiskaa ahdistelee se suomalainenkin” -lurituksella. Niin tekee, mutta se ei tarkoita sitä, että raiskaaminen ja ahdistelu pitää hyväksyä.

Helsingin tilastoista käy niin ikään ilmi ulkomaalaisten rankka yliedustus raiskauksissa. Poliisi kirjasi viime vuonna 196 raiskausilmoitusta, joissa 48,2 prosentissa epäilty oli ulkomaalainen. Puskaraiskauksissa maahanmuuttajataustaisten osuus oli 100 prosenttia. Nämä luvut ovat jo sitä luokkaa, että poliisiylijohtajan ja sisäministerin viestin luulisi olevan hyvin selkeä, yksiselitteinen ja yhdenmukainen.

Koko maan osalta kuitenkin esitettiin tulkinta, ettei turvapaikanhakijoiden määrän kasvun vaikutus juuri ole havaittavissa tilastoista. Ehkä ei olekaan. Herää kuitenkin kysymys, onko tilastointi ja kirjaaminen yhtenäistä koko maassa? Vai onko kyse siitä, että ylhäältä on tullut käsky, että todellista tilannekuvaa olisi paras häivyttää?

Ps. Teemu Selänne otti ansiokkaasti osaa keskusteluun, jota Suomen kahvipöydissä syksystä alkaen on käyty. Kiitos siitä Teemu.



Helsingin poliisilaitoksen tilastot:

https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embe...

Poliisin ylijohdon tiedote:

https://www.poliisi.fi/poliisihallitus/tiedotteet/1/0/ulkomaan_kansalais...
 
Back
Top