TomTom

Latakia

Latakia
TomTom, 05.10.2015
  • Huhta
   Mielenkiintoista tuo jarruvarjojen käyttö! Miksi niitä on kaksin kappalein, ja miksi niitä ylipäätään käytetään? Kiitorata ei näytä miltään maantienpätkältä, ja Su-25 pysähtynee muutenkin aika nopeasti.
  • SJ
   En tiedä miksi insinööri on laittanut tuohon koneeseen kaksi jarruvarjoa, mutta miksi niitä käytetään saattaa johtua siitä, että jarrut eivät toimi. En tiedä onko SU-25:ssä sellaista diagnostiikkaa kuin länsikoneissa, jotta lentäjä tietäisi varautua varjojen käyttöön, mutta venäjällä saatettaisiin oikeasti lähettää jarruton kone syyriaan koska jarruvarjo yhä toimii.
   Fremen tykkäsi tästä.
  • krd
   Säästettäisiinköhän renkaita käyttämällä varjoa? Samalla toki jarrujakin, etuna pidempi huoltoväli, jos kaikki tavara pitää lennättää tukikohtaan.
  • SJ
   Siinä olisi järkeä, mutta niin olisi siinäkin, että käytettäisiin täsmäaseita rautapommien sijaan. Ellei sitten asshatilla ole aseita tuossa tukikohdassa jemmassa.
  Ei kommentteja.
 • Kategoria:
  Venäjä Syyriassa
  Lisännyt:
  TomTom
  Päivämäärä:
  05.10.2015
  Katsottu:
  2,353
  Kommentoitu:
  4

  EXIF tiedot

  Tiedoston koko:
  57.6 KB
  Mime tyyppi:
  image/jpeg
  Leveys:
  900px
  Korkeus:
  600px
   

  Huom: EXIF tiedot tallennetaan tiedoston lähetysvaiheessa, kuvan tiedot ovat voineet muuttua sen jälkeen (kierretty, käännetty, rajattu ym).