Recent content by Abdullah Koo

 1. Abdullah Koo

  Ukrainan konflikti/sota

  Yllättävän hiljaista tämän suhteen. Ei julkista „tuomitsemista“, ei Ukrainan kiistämistä jne. Mitähän meinaa?
 2. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  En usko myöskään pääseväni, mutta haen silti. On tässä reserviläisuralla kummallisempaakin tapahtunut, mm alikin nappulat ilman mitään näyttöjä.
 3. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  Asevelvollisuusrekisteriotteessa kyllä näkyy VEHitkin, samoin MPK:n kurssit, jotka menneet VEH lapuilla
 4. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  No on niitä kiva kerryttää. ja tosta olisi ehkä iloa, jos hakee miehistöstä aliupseeriksi koulutukseen..
 5. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  Jos näin on, olisi vastaus kelvannut minulle. Sen sijaan epämääräinen mumina „varmaan x kuun siirrossa sitten näkyy“. Ei näy
 6. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  Pitäisi varmaan kysyä ylimmästä johdosta. Kursson vastuuhenkilön vastaukset aina epämääräisiä, „siirtyy varmaan seuraavassa ajossa“. Näitä ajoja on nyt odoteltu reilu vuosi.
 7. Abdullah Koo

  MPK:n suuntaviivat päätetty

  Onko muilla ollut haasteita luvattujen kertausharjoitusvuorokausien kirjautumiseen PV:n järjestelmiin kanssa? rupeaa suorastaan vituttamaan, että kurssitiedoissa luvataan kh vuorokausia, ja vaikka niitä jo neljättä kertaa kysyy, ei vieläkään tapahdu mitään. Kusetettu olo ja kaikkien kurssien...
 8. Abdullah Koo

  SUURI RESERVILÄISKESKUSTELU

  Meiltä myös duunista kyseltiin, ketkä haluavat sijoituksen töihin. Itse olin ainoa kuka ilmoitti, että haluaa ehdottomasti pitää vanhan sotaisamman sijoituksensa.
 9. Abdullah Koo

  Maakuntajoukot

  Olipahan hyvä harjoitus maakuntakomppanialla. Todella monipuolista, osaavat kouluttajat, hieno ryhmä. Voisin lähteä näillä kokoonpanoilla jopa sotaan.
 10. Abdullah Koo

  Reserviläiset hinkuvat kertaamaan

  Elokuun lopulla Dragassa VEH. Näinköhän voi jättää tällekin hyvästit, peruminen lienee tosiasia? Kokoontumisrajoitukset Uudellamaalla tarkoittanee väkisinkin tätä. Vai mitä veikkaatte?
 11. Abdullah Koo

  Reserviläiset hinkuvat kertaamaan

  Toiseen, aktiivisempaan maakkiin.
 12. Abdullah Koo

  Reserviläiset hinkuvat kertaamaan

  Mua ei ole käsketty kuuteen vuoteen, vaikka olen kirjoilla maakuntajoukoissa. Surkeaa, kerran vuodessa vehin tarjoavaa aktiivisuutta. Suunnitelmissa vaihtaakin toiseen porukkaan tuolta happanemasta.
 13. Abdullah Koo

  Tällä hetkellä soi .....

  Hienoa kotimaista skata Kotkan Karhulasta. Goon viettää 20 vuotisjuhliaan tänä vuonna. Toimii ja syksyllä toivon mukaan bongaamaan livenä.
 14. Abdullah Koo

  Reserviläiset hinkuvat kertaamaan

  Itselläni on ”tie” noussut pystyyn miehistössä jo ajat sitten. En ole kuitenkaan antanut sen haitata, vaan koittanut tunkea itseään hiukan kaikenlaisiin juttuihin. Lähes kuukausittain tulee viestiä, kiinnostaisiko tällainen tai tällainen harjoitus, osa kovia osa vehhejä. Pitää olla vaan...
 15. Abdullah Koo

  Armeijan esterata siviilikäyttöön

  kiitos Kivikko-vinkistä! Välittömästi testiin
Top