Recent content by AJJV

 1. AJJV

  Palvelinmaksut 2021

  Minä myös
 2. AJJV

  Tietäjäkato

  Kyllä täälä on hyviä aloitteita tehty, mutta niin kuin tämäkin ketju on osoittanut, ei mopolla moottoritielle. Fakta on kivoja, off-topic ei. Komediat on viihdettä.
 3. AJJV

  Tietäjäkato

  Ei toimi. Ajatellaan 4 ns. Tekijämiestä joista 3 keskustelee aiheesta x tänään yksityisviesteinä. Sitten tämä 1 henkilö miettiin samaa asiaa kuukauden päästä, hän ei pääse näkemään jo syntyneitä ajatuksia tai kokemusperäistä tietoa aiheesta x. @YJT ajatus suljetusta osiosta olisi kyllä hyvä.
 4. AJJV

  Tietäjäkato

  Näköjään osuttiin herkkään paikkaan viesteistä päätellen. Eihän kaikesta voi tietää kaikkea, ja esim merisota, ja taivaaseen liittyvät ketjut on mun mielestä mielenkiintoisia vaikka tuskimpa kaikki kirjoittajat ovat alalle koulutettuja. Mielenkiintoiseksi nämä tekee se, että viestit ovat...
 5. AJJV

  Tietäjäkato

  Sillä että fiksu keskustelija perustelee näkökantansa ja näyttää väittämänsä tueksi lähteitä. Eikä rupea puhumaan tak85:den erinomaisuudesta jos mietitään tulevaisuuden ta-asetta (en nyt väitä että juuri tällaista keskustelua olisi käyty, mutta idealtaan on.) Eikä kantansa perusteleminen vaadi...
 6. AJJV

  Tietäjäkato

  Samaa mieltä. Tosin joukkue tason keskustelua aikoinaan yritettiin mutta ammattisotilaan vinkki oli että menee no-go osastolle.
 7. AJJV

  Tietäjäkato

  Mikä siinä on vähättelevää jos perään kuulluthan tietoperusteista keskustelua?
 8. AJJV

  Tietäjäkato

  Tämä ole ongelma. Minun mielestä ongelma on että mielenkiintoiset ketjut eivät sisällä riittävästi asiakirjoista keskustelua, vaan täyttyvät mustatuntuu mussuttelulla.
 9. AJJV

  Tietäjäkato

  Totta. Lähinnä ite kaipaisin samantyylistä sisällöntuottoa kuin esim. Toiminta-ampujien foorumilla tai ta-killan. Ulkomaisista snipershide ja lightfighter foorumit on hyviä esimerkkejä.
 10. AJJV

  Tietäjäkato

  Hei hei hei. Sedät. Kato ku oon kasarin lapsi, ysärin tatsi ;) niillä mentiin 2000 luvun alkukin. Mutta tämä tietäjien dillema on todellinen. Ensin pitäis nostaa foorumin tasoa, jättää erälle.fi (sori mutta kuvaa parhaiten) mussuttelu pois yksilöiden tasolta toisaalta moderoinnilla jaksaa...
 11. AJJV

  Tietäjäkato

  Jep. ne on kuitenkin oikeastaan ainoa asia mistä perus ressulla a ) voi olla tietoa b) ei ole hyshys asiaa. Eli asiasta saataisiin rakentavaa tietopohjaista keskustelua. Musta tuntuu mussuttelu on perseestä. Samoin kuin 1990-luvun varusteiden muistelut.
 12. AJJV

  Tietäjäkato

  Kyllähän osa syynsä on siinä, ettei foorumilla voi kovin syvällisiä keskusteluja käydä. Tämä johtaa siihen että tietäjät eivät voi perustella kantaansa kunnolla. Tämä taas antaa suunpieksäjille tilaa joka taas ärsyttää tietäjiä. Se mitä itse kaipaisin olisi laadukasta keskustelua varusteista...
 13. AJJV

  Ensiapu

  Mitä kaikkea sä kuljetat tuossa? Siitä kait se riippuu paljonkin. Toinen kysymys eikö tuo ole vyöllä tiellä? Jotenkin tuntuu että itsellä tulee vyössä tila vastaan muiden VK-välineiden kans vastaan. Nykyiselläänkin välillä hankala löytää hyvä asento autossa. Itte oon tykänny pitää EA vehkeitä...
 14. AJJV

  Poliisitoiminta

  Just samoja oon miettiny. Kyllähän tuo jotain varautumisen asteesta kertoo, kun koiraa on käytetty vapaana ilman koppaa. Ooha siinä nyt pieni ero taas, sivullinen vs. poliisi.
 15. AJJV

  Poliisitoiminta

  Kun ei se koira yleensä käskyllä irti päästä,vaan muutoin. Sitä mietin että miksi ei sumutettu OC tehoaa yleensä hyvin koiriin, mutta virkakoira on voinut toki altistua sille sen verran usein ettei olis tehonnu.
Top