Recent content by AJJV

 1. AJJV

  Taistelu rakennetulla alueella (ent. Asutuskeskustaisteluketju)

  Eiköhän niitä kuvata, eriasia mitä nyt päätyy nettiin. Kummasti voi löytyä "yllättävää" materiaalia 40-50 vuoden päästä... mutuilua..
 2. AJJV

  Myyty KUMIPAMPPU

  Jos tämmöinen on jollain ylimääräisenä tai muuten haluaa luopua, ostan pois kuleksimasta.
 3. AJJV

  Ostetaan Pamppu(ja)

  Ostan keräily käyttöön pamppuja. Ensisijaisesti suomalaisia. Tarjoa!
 4. AJJV

  Panssarivaunut

  Liekkö tää nyt oikea palsta, mutta millaisia nuo BT 42 vaunut olivat, tarkemmin olisiko niillä kyetty epäsuoraan tuleen? Koska varisnaisina rynnäkkötykkeinähän nuo epäonnistu. Jos jossain on paremmin sopiva ketju niin ohjaajaa sinne.
 5. AJJV

  Pistooli jokamiehen aseeksi?

  Juuri näin.
 6. AJJV

  Pistooli jokamiehen aseeksi?

  Kyllä tiedän nykyisen lain ja se muuta ei ainakaan sillä koulutuksella ja tiedolla mulla on. Totta on että POHA voi linjata muutoinkin..
 7. AJJV

  Pistooli jokamiehen aseeksi?

  Ei oo irtoperät ervaksi tekeviä..
 8. AJJV

  Kranaatinheittimistö

  Onko foorumilla tietoa naapurin 82mm 2B9 Vasilek heittimistä?muutaman videon näin näistä ja vaikuttavat aika vakuuttavilta, mutta onko aika ajanu ohi amos ja nemo aikakaudella? Onko meidän aseteolliauudella ollu vastaavia kokeilulta?
 9. AJJV

  tähtäimet

  Kyllähän jokaiselle tähtäinkuviolle on paikkansa en sitä kiellä. Onhan agoc rähtäimiä käytetty jo montakymmentä vuotta hyvällä menestyksellä niin kotimaassa, kuin sitten ulkomailla kaksisuuntaisella ampumaradalla ja näissähän on BDC tähtäin. Selvennän nyt vielä kerran sen ongelmat mitkä...
 10. AJJV

  tähtäimet

  Kun tuon vcogin vääntää pienimmälle suurennokselle näkyvissä on todennäköisesti vain valaistu osa, koska muut haipuu näkömätömiin. Tämä nopeuttaa lähelle ammuntaa. Kun taas tuossa koro ristikossa näkymä on epämääräinen, eikä koroja pahemmin oteta jos ffp1. Jos taas on ffp2 pitää korossa...
 11. AJJV

  tähtäimet

  No enpä tiedä. Mrad pohjainen tähtäin on aina parempi kuin valmis BDR tähtäin. Noissa valmiissa kori viikoissa on se ongelma että toimivat vain tietylle patruunalle tietyissä olosuhteissa. Ja koska 1-8 ffp tähtäin niin pienimmän suurennoksella on jo sangen epäkäytännöllinen vs. Yksinkertainen...
 12. AJJV

  Suojaliivi

  Se on nenästäpuhuja. Pääsyvaade kuperkeikka joukkoihin..
 13. AJJV

  Suojaliivi

  En nyt muista kuvion nimeä, mutta tuo on poliisin virallinen maastovaate kuosi. Ei ole multicam tropiikki. Sattuuhan noita sweeppauksia vaikka ei sais, kun varusteita vaihdetaan. Tositilanme ja rataolosuhteet vähä eri elämää. Vai väittääkö joku ettei ole kertaakaan sweepannut ketään esim...
 14. AJJV

  Varsikengät

  Usealla kaverilla työkäytössä ja ovat tykänneet. Lesti verrannollinen jälkeen m05 maihareihin ja pohja pitää myös pakkasella, toisin kuin mun Haixs airpower pro R kengissä.
 15. AJJV

  Kylmän sodan salaisuudet??

  Onhan tästä vuosien varrella tietoa ollut liikkeellä, jopa Niin paljon että kyllä tässä jotain villojakin on, mutta epäilen ettei kaikkea ole vieläkään tästä kerrottu. 80-luvustakin kuitenkin niin vähän aikaa, että ihme olis, jos kaikki tieto olisi ulos annettu.
Top