Recent content by nurmipora82

 1. N

  Suomi NATOn jäseneksi - or not?

  Täysin, sanasta sanaan samaa mieltä asiasta! :salut:
 2. N

  Ilmatorjunta

  Tässä tuli mieleen, että eikö Bolidenia voi käyttää myös meri- ja rannikkopuolustukseen? Ainakin tiukanpaikan tullen, kaikki sallittua. Onko tuon kokoisella tst-kärjellä mitään vaikutusta sota-aluksiin, muuten kuin saamalla osuma vesirajaan?
 3. N

  Hauskat Videot

  Tiedä sitte tuon hauskuudesta, mutta kai siellä naapurissa tuollaistaki on. :a-rolleyes: http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=44246
 4. N

  Miehistön kuljetus

  Saako siihen Harley-malliin kaupanpäälle nahkaliivin? http://www.varusteleka.fi/product/manttelit-ja-paraatitakit/upseerin-nahkamantteli-musta/_2UW10NP2K Vähän karkaa jo aiheesta, va tuolta löytyy nahkatakki.
 5. N

  Miehistön kuljetus

  http://www.redwheel.fi/sahko.htm Tuolta löytyy ratkasu. Ennen marssia vaan voimakoneella akut täyteen ja kohti vihulaista. Talvipakkasella vaan muutama vara-akku mukaan. :a-rolleyes:
 6. N

  SAFKA

  Ei taida onnistua näin syvänrauhan aikana, on sen verran lukenut mies, että tietää mitä kestää julkisesti puhua/tehdä, ettei häntä saa tuomiolle, kun poikkeusoloissa. Ihme on, jos hänellä ei mitään yhteyksiä kremliin ole.
 7. N

  Tykistö

  Varmaan pääsee nopeammin, juoksemalla vastatykistö iskua karkuun, kun on valmiiksi ulkona. :),:doh: no, huumoria. Voihan se olla, että tulee sisällä liian kova paine tai muuten vaan näytösmielessä tehty, että ulkoakin onnistuu, mene ja tiedä.
 8. N

  Esittele itsesi

  Mies, 29v, Oulu. 1/02 Jpr, rk-mies/tekakuski
 9. N

  Uutisia Venäjältä

  On aika paljon tuo 1000km rajalta. Ei varmasti tiedä venäläiset itsekkää. :a-rolleyes: Nyt äkkiä ostamaan jokaiselle "kylätoimikunnalle" olkapääohjuksia pahanpäivän varalle kopteritorjuntaan. :uzi:
Top