Recent content by Pipa

 1. Pipa

  Eduskuntavaalit 2019

  Samaan laariin menevät kaikki jos tarkoitus tehdä suomalaisista vähemmistö omassa maassaan, riippumatta siitä missä missä ajassa 1-150 vuoden välillä tavoitteen on tarkoitus täyttyä.
 2. Pipa

  Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

  Toki vaihtoehtona on alkaa kannattaa ja ajaa vahvasti suoraa demokratiaa, jolloin itse pääsisi suoraan vaikuttamaan asiakysymyksiin. Edustuksellinen demokratia kun katsottu sen verran monesti päätyyn saakka. Vaihtoehtona voisi olla, että eduskunta esittää ja kansanäänestyksellä katsotaan meneekö...
 3. Pipa

  #vihapuhe

  Miksi sitä uskoisi valloittajan uskontoon jos itse voi valita? Miekalla kun tuotiin kristinusko suomalaisten alistamiseksi Ruotsin vallan alle.
 4. Pipa

  Eduskuntavaalit 2019

  Uskotaan, uskotaan. Hieno ja luotettava mies tuo Sipilä, varmasti kunnialla suomalaisten parhaaksi pyrkii toimimaan. Ei selvittäis vanhuksista ilman Espereitä ja 2015 maahantuotuja.
 5. Pipa

  Venäjän asevoimien ja turvallisuuselinten suorittamat provokaatiot

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005627874.html Brittitutkijat eivät ole lähteneet vielä mukaan länsimaiden yhteiseen rintamaan.
 6. Pipa

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Elämä on tasapainoilua lukemattomien vastakkaisten aspektien välillä ja demokraattinen politiikka puolestaan on sivistynyt tapa muodostaa yhteisön linja kyseisten asioiden suhteen. Suomen itsenäisyys ja sitoutuminen ylikansallisiin järjestelmiin ovat toisilleen vastakohtaisia, tämä ei kuitenkaan...
 7. Pipa

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Osaat varmaan vastata myös kuinka suuri osa suomalaisista kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja pitää sitä tärkeämpänä kuin kuulumista EU-liittovaltioon ilman omaa päätäntävaltaa?
 8. Pipa

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Viimeisimpiä viestejä lukiessa ei voi olla miettämättä, että ketä ne kaikkein aktiivisimmat trollitehtaat palvelevat? Voi olla, että näkemykseni vain eroaa valtakeskustelusta, mutta onhan se mahdollista, että eu-federalisteilla on omat (palkalliset) puolustajansa täällä keskustelupalstoillakin.
 9. Pipa

  Pikku-uutisia Suomesta

  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/poliisikoira-puri-kadonnutta-naista-naiselle-vakavat-vammat-hoidossa-oulussa/772268/
 10. Pipa

  Uutisia Italiasta

 11. Pipa

  Presidentinvaalit 2018

  Sinällään Matti puhui tottakin. Siirtolaisvirtahan on poliitikoiden sallima ja hallitsema.
 12. Pipa

  Suomen sisäinen turvallisuus

  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/raahen-keskustasta-loytyi-kuollut-nuori-nainen-poliisi-tutkii-tappona/770756/
 13. Pipa

  Pakolaisuus

  Lääkärinlausunnolta näyttää, tietyt sisällölliset asiat tulee löytyä, mutta valmista pohjaa ei kaikkeen mahdolliseen ole. En kyllä tiedä mistä lähtien turvapaikat on myönnetty terveydentilan eikä kotimaan turvallisuustilanteen mukaan.
 14. Pipa

  Uutisia Saksasta

  Ihmettelen kyllä miksi poliisi ei ota pikku hiljaa väkivaltaisia tai ilkivaltaa tekeviä kiinni ja laita heitä säilöön kokouksen ajaksi.
 15. Pipa

  Pakolaisuus

  Linkki rikki, tarkoititko tätä: http://www3.kalajoki.fi/Djulkaisu/kokous/2017952-8.PDF ?
Top