Suomen sisäinen turvallisuus

Homma menee kasakalle liian helpoksi, kun kansakin jo tajuaa, että tässä sitä jatketaan pajunvarren suoltamista.
Eipä tuosta vielä ole kummoisia merkkejä gallupeissa tai kaduilla.
Somessa vähän valitetaan välillä.
Kirkosta eroavien määrä on normalisoitunut. Jne.
 
Joku viisas joskus jossain on sanonut jotenkin tähän tapaan, että " pahin pelkoni on että kaikki vainoharhaiset ja muut kylähullut ovatkin oikeassa". Nyt voisi alkaa pikkuhiljaa toteamaan, että niinhän tässä taitaa käydä. Tai on käynytkin jo..


Suomessa ei itsensä eliitiksi kokeva väestönosa voi ikinä myöntää olleensa väärässä, siksi homma jatkuu johonkin luontaiseen katkeamispisteeseen.
Suomella vain pienenä maana ei olisi varaa sisäisiin kriiseihin koska se tuo ulkoisia.
Neuvostoliitto ja Kekkonen kastroi Suomen politiikan todellisista valtiomiehistä ja naisista ja tilalle saatiin ketä siellä nyt on näkynyt.
 
Joku viisas joskus jossain on sanonut jotenkin tähän tapaan, että " pahin pelkoni on että kaikki vainoharhaiset ja muut kylähullut ovatkin oikeassa". Nyt voisi alkaa pikkuhiljaa toteamaan, että niinhän tässä taitaa käydä. Tai on käynytkin jo..

Voin nostaa käteni ja todeta avoimesti olleeni ja olevani vainoharhainen kylähullu. Ikävä kyllä jopa hulluimmat ennakointini ovat olleet säälittäviä nyt olemassa olevan ja tulevan todellisuuden rinnalla. Ehkäpä tulisi lobotoida itseni ja hokea, että kehitysmaalaisten massiivinen maahanmuutto luo ennakoimattomia luovia prosesseja, soperrella jotain käsittämäntä paskaa vientimyyjistä tai lottovoitoista. Ehkä tulisi luovuttaa kaikki Suomessa omistamani kiinteistöt 17-vuotiaille Syyrian sisallissotaa paenneille Bagdadin vankiloista karkotetuille väkivaltarikoksiin tuomituille iPhoneirakilaisille?

Siinäpä on pohtimista. Pureskeltavaa riittää noin ajatustasolla. Ehkä lobotointi avaisi väylän johonkin Paula Risikon, Sauli Niinistön, Touko Höperön tahi Petteri Orpon ajatusmaailmaan. Ehkä?
 
Berneristähän jo paistaa läpi "sveitsiläisen pankkirin" rahanahneus. Kaikki projektit tähän asti ovet olleet veronmaksajien kusetuksen niin läpinäkyvää yritystä.

Itse ainakin tarkistaisin onko lompakko tallessa, jos moinen menisi 10m säteellä ohi....
 
Berneristähän jo paistaa läpi "sveitsiläisen pankkirin" rahanahneus. Kaikki projektit tähän asti ovet olleet veronmaksajien kusetuksen niin läpinäkyvää yritystä.

Itse ainakin tarkistaisin onko lompakko tallessa, jos moinen menisi 10m säteellä ohi....

Ämmä haluaisi varmasti myydä koko infran pilkkahintaan jonnekin veroparatiisiin.
Saatana sen järkevän osan mitä näillä perkeleen veroilla on saanut niin sitten pitäisi maksaa jollekin ulkolaisille pöytälaatikkofirmoille monopolien pyörittämisestä että saa elää ja liikkua omassa maassaan.
 
Suomessa on kyllä tapahtunut kummallisia viimeisten vuosien aikana...

Varmasti PISA-tuloksetkin nousevat, kun nohevia parikymppisiä on yläasteella.
 
Liian moni sukunsa ensimmäinen ylioppilas päässyt kirkonkylältä hajuetäisyydelle Euroopan mahtavimmista suvuista Bilderbergeissä ja EKP:n käytävillä ja kaikki käy jos ne vain moikkaisivat seuraavan kerran kun näkevät.

Ai kun on ilkeästi sanottu. :rolleyes:
 
Ai kun on ilkeästi sanottu. :rolleyes:

1306148146.jpeg
 
Iso poliisioperaatio käynnissä Sastamalassa - havaintoja laukauksista, takaa-ajosta ja panssariajoneuvosta
Poliisi ei vielä suostunut kommentoimaan operaation syytä. Iltalehti on saanut operaatiosta useita silminnäkijähavaintoja.

Sastamalassa on käynnissä suuri poliisioperaatio. Iltalehden saamien lukuisten silminnäkijähavaintojen operaatioon on osallistunut kymmenkunta poliisipartiota.

Silminnäkijöiden mukaan osa poliiseista on raskaasti varustautuneita.

Silminnäkijät raportoivat kuulleensa laukauksia, todistaneensa takaa-ajoa ja nähneensä puolustusvoimien panssariajoneuvon Tokmannin parkkipaikalla.

Poliisi sanoi tiedottavansa operaatiosta illan aikana. Iltalehti seuraa tilannetta.

Oletko paikalla, saitko kuvan? Lähetä ottamasi uutiskuva tai uutinen multimedia- tai tekstiviestinä tai WhatsAppilla numeroon 040 778 4854 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kirjoita oheen kuvaajan nimi, yhteystiedot sekä mahdolliset muut kuvaan liittyvät tiedot.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709162200398299_u0.shtml

Mahdollisesti jonkin sortin takaa-ajontai muuten liikkuva tilanne.
Juuri nyt: Sastamalassa menossa poliisioperaatio – silminnäkijä: paikalla pasi-panssariajoneuvo
200249700-800x_.jpg

Sastamalassa on menossa suuri poliisioperaatio. Aamulehti on saanut asiasta useita vihjeitä eri lähteistä. Kyseessä on ilmeisestikin jonkinlainen takaa-ajotilanne. Havaintoja operaatiosta on tullut muun muassa Nokialta ja Porintieltä Salmin risteyksen kohdalta. Viimeisimpien havaintojen mukaan tilanne olisi etenemässä Vammalan keskustan suuntaan.

Aamulehden haastattelema nainen kertoo, että Sastamalassa paikalla on myös pasi-panssariajoneuvo.

–Olin äsken Tokmannin pihassa, siellä poliisi kertoi ettei 12-tietä saa lähteä ajamaan, nainen kertoo Aamulehdelle.

Silminnäkijät kertovat nähneensä aseistautuneita poliiseja sekä lukuisia poliisiautoja. Poliisi ei ole tiedottanut asiasta vielä mitään.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja julkaisemme lisätietoja heti, kun niitä on saatavilla.

Liikennevirasto tiedottaa, että tie 12 välillä Äetsä-Huittinen on suljettu liikenteeltä. Poliisi ohjaa kiertotielle. Silminnäkijän mukaan poliisi oli kieltänyt autoilijoita suuntaamasta Vammalasta valtatie 12:n suuntaan.
https://www.aamulehti.fi/uutiset/juuri-nyt-sastamalassa-menossa-poliisioperaatio-200398312/
 
Jollain tavalla koomista on se, että nyt tässä Hgin keskustan liepeillä istuessani ympäristö tuntuu turvalliselta. Ja ei tarvitse kuin muutama tunti tästä eteenpäin, niin Stadin keskusta muistuttaa jotain kehitysmaiden kaupunkia. Vielä viitisen vuotta sitten pystyi kertomaan lapsille, että Suomi ja Helsinki on turvallinen paikka.

Just tossa juttelin vaimon kanssa lähtiessäni lasten kanssa ulkoilemaan klo 18:15 paikkeilla että tähän aikaan olisi monessa paikassa jo syytä lasten olla visusti sisätiloissa. Eihän siinä yleensä suurtakaan riskiä ole kaikissa paikoissa, mutta kaikenlainen lievempi "häirintä" kyllä lisääntyy aivan eksponentiaalisesti suoranaiseen väkivallan uhkaan nähden. Asuessani Itä-Vantaalla aloin välttelemään tiettyjä katuja lasten kanssa liikkuessa, erilaisia aivan sekaisin olevia sönköttäjiä on hieman rasittavaa kohdata vaikka tarkoitus ei välttämättä olisi edes häiriköidä. Mutta olihan niitä vartti-, puoli- ja 3/4-hullujakin riittämiin. Noilla seuduilla asialla olivat pääosin kantaväestöä edustavat sankarit, ulkomaalaisväestön ollessa aidosti monikulttuurista (esim. naapurissa rouva ja puolet lapsista 100% aasiasta) ja omien havaintojen mukaan ihan hyvin käyttäytyvää, mutta noilla ns. "moni"kulttuurisilla alueilla Itä-Helsingissä ym. on sitten ihan omanlaisensa vivahteet näissä jutuissa. Kaikki liittyy kaikkeen, vaikka häiriköt olisivat kantaväkeä niin yleinen häiriköiden määrän lisääntyminen tuontiväen kautta vaikuttaa myös poliisin mahdollisuuksiin

Itse olen sitä mieltä että jokainen rikos johon ei puututa (jopa virallisesti tämä myöntäen), jopa pienehkö omaisuusrikos mallia pyörävarkaus, alentaa yhteiskunnan yleistä lain ja järjestyksen kunnioitusta. Tämä ei todellakaan ole hyvä kehitys, että pitää laskea hirveän tarkkaan panos/tuotos -suhteet, mihin siis lähdetään vähiä poliiseja kohdistamaan. Toki jotain priorisointia on tehtävä mutta nykyinen meno jättää kyllä aivan liikaa väljää hämäriin nurkkiin mitkä alamaailman on helppoa ottaa haltuunsa. Yössä puuttumisen rima sen kuin nousee.

Lapset voivat mennä ilman saattajaa kouluun ja leikkiä pihalla ilman valvontaa. Tuo ns yhteisöllisyys on ihmeellinen arvo jota eivät kaikki taida ihan sisäistää. Tai ehkä sisäistäminen tapahtuu sillä hetkellä kun yhteisöllisyys on loppu.

Sellaista se on täällä, kun on tällainen lauma niin tuntuu oikeasti elämän parhaalta päätökseltä tulla hyvin rauhalliseen paikkaan. Tämä yhteisöllisyys on kyllä totta, itse en edes ole tyyppiä joka marssisi heti naapurien oville kahvipaketin kanssa tutustumaan, mutta se näkyy aika monella tavalla. Mehän olemme 'ulkopuolisia', sidoksia tänne oli neljä vuotta sitten muuttaessa tosi vähän. Mutta kun kunnassa on ensinnäkin positiivinen asenne kanssaihmisiin - lapsiperhe on niin monesti kuullut, että on hyvä kun Lemille tulee lapsiperheiden myötä "lisää voimaa". Toimivat palvelut, siis peruskamaan keskitytään eikä mitään oopperaa voi kuvitella saavansa mutta tätä paikataan ihan harrastepohjalla kun ihmiset tuntuvat vaikuttavan sen seitsemässä eri järjestössä ja porukassa joten viikoittain on sitä sun tätä tapahtumaa ainakin kesä-aikaan. Kunnan lesta-alueiden alarajaa kutkutteleva syntyvyys pistää painetta päivähoitoon ja kouluihin mutta sen ymmärretään olevan niin tärkeä asia ettei ole kertaakaan kokenut olevansa joku taakka, kun on pitänyt vaikka sumplia jotain työkuvioiden takia poikkeavia järjestelyjä lastenhoitoon tms. Lukot voi unohtaa vahingossa yöksi auki ja tavarat pihamaalle. Meidän 2,5 vuotias tyttö voi leikkiä kotipihalla yksin kunhan vähän katsoo ikkunan läpi välillä. No, kyllä tästä kadulta keväällä varastettiin auto, mikä oli aika yllättävää. Yksittäistapaus :)

Perinteitä vaalitaan, eikä KUKAAN naura isänmaallisuudelle leimaten sen joksikin pilottitakki-leijonakoru-varttinatsien hölmöilyksi, mutta meininki on vahvasti tulevaisuuteen katsova ja uskova. Kunnan talous pysyy tasapainossa tiukalla taloudenpidolla, jossa asiallisen hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat. Työttömyystaso on matala (joskin suurelta osin muista kunnista, etenkin Lappeenrannasta "varastettuja" työpaikkoja). Ei ole tyypillistä "anteeksi että olen olemassa" -henkeä vaan porukalla on tervetta itsekunnioitusta, ei kuitenkaan sellaisella ylimielisellä tavalla vaikka E-Karjalassa taidetaankin hieman naureskella tälle "lemiläisylpeydelle", huumori pidentää ikää. Koulujen oppimistulokset ovat keskimäärin ihan hyviä. Hieman syrjäytyneillekin riittää sen verran perään katsomista ja puuhaa ettei esim. pahaa huumeongelmaa ole. Alkoholistitkin saattavat olla jonkinlaisia osa-aikaisia työmiehiä mikä ainakin pienentää ongelmaa vähän.

Tää nyt menee tällaiseksi kuntahehkutukseksi, mutta näin se vaan on, minähän olen ulkopuolelta tullutkin joten äidinmaidosta tätä ei ole imetty. Onko sitten ihme, että täällä lisäännytään, ja Hesarin vertailussa oli viiden onnellisimman kunnan joukossa (mihin lukeutui myös muita vähän vastaavia paikkoja ympäri Suomea). Aina kun jauhetaan tästä että "suomalaiset eivät lisäänny, väestö vanhenee" ym ym - tekee mieli huutaa että JÄRJESTÄKÄÄ OLOSUHTEET SELLAISIKSI ETTÄ IHMISET OVAT ONNELLISIA JA TULEVAT TALOUDELLISESTI TOIMEEN, NIIN KYLLÄ LISÄÄNTYVÄT. Kun asiaa "ratkotaan" haluamalla arvopohjaltaan (tm) mahdollisimman epäsopivaa, eristäytymään pyrkivää ja usein taloudelliseksi taakaksi yhteiskunnalle jäävää väkeä vahvasti keskittyneenä tiettyihin paikkoihin, nimenomaan heikennetään niitä olosuhteita niiden ihmisten osalta jotka joutuvat ihan itse maksamaan elämisensä ja laskemaan tarkkaan onko varaa seuraavaan lapseen vai ei.

Kyllä tämä tekstioksennukseni sisäiseen turvallisuuteenkin liittyy - kun on koheesio ja yhteenkuuluvuus ihmisten kesken niin se vaikuttaa väistämättä tähänkin. Samalla se parantaa myös ulkoista turvallisuutta, koska omaa elämänmuotoa arvostetaan ja se on oikeasti ihmiselle hyvä, niin sitä ollaan myös valmiit puolustamaan kiihkeästi.
 
Suomessa on kyllä tapahtunut kummallisia viimeisten vuosien aikana...

Varmasti PISA-tuloksetkin nousevat, kun nohevia parikymppisiä on yläasteella.

Meidät varmaan suljetaan koko kisasta kun ulkomailla kuullaan että tuloksissa on mukana korkeakoulutettuja aikuisia ihmisiä. Lähinnä kai koneinsinöörejä :rolleyes:
 
Satamalan tilanne ohi.

Poliisioperaatio käynnissä Huittisissa
16.09.2017Sisä-Suomi
Poliisi sai tänään kello 18.06 tehtävän, jonka mukaan valtatie 12:a Tampereen suuntaan ajaa epäilty rattijuoppo. Poliisi lähti tavoittamaan kyseistä autoa, joka tavoitettiin Nokialla. Autosta ammuttiin välittömästi poliiseja kohti. Henkilöauto pakeni Nokialta poliisia edelleen Sastamalaan ja Huittisiin ollen hetkittäin kateissa. Poliisia kohti on ammuttu useita kertoja takaa-ajon aikana.

Poliisia ampuneeksi epäilty henkilö on saatu kiinni Huittisissa. Poliisi joutui käyttämään tilanteessa ampuma-asetta. Epäilty on haavoittunut ja hänet on kuljetettu sairaanhoitoon. Myös autoa kuljettanut henkilö on otettu kiinni.

Illan aikana liikkuneen poliisioperaation tueksi on pyydetty virka-apuna Puolustusvoimilta panssaroitu ajoneuvo.

Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta vielä myöhemmin.
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliis...aatio_kaynnissa_huittisissa_63711?language=fi
 
Back
Top