Äänestys Äänestä USA:n 2020 presidentin vaaleissa. Kumman haluat voittavan?

Kumman haluat voittavan USA:n 2020 presidentin vaalit?

  • Trump

    Ääniä: 54 52.9%
  • Biden

    Ääniä: 48 47.1%

  • Äänestäjiä yhteensä
    102

Hilan lukko

Ylipäällikkö
Trumphan on jo osavaltioissa kampanjoidessaan sanoneet, että jos ette äänestä minua, en ehkä käy koskaan enää tässä osavaltiossa. Samaten on sanonut, että saattaa lähteä lipettiin koko Amerikasta, jos häviää vaalit. Kenties pakoon tutkimuksia hänen mahdollisista rikoksistaan, joita juuri nyt Nykissä tutkitaan tiheällä kammalla. Ehkä Putte tarjoaa lukaalin turvapaikan salatun tiedon vastineeksi.
Tyhjiä lupauksia taas.:sneaky:
 

tiedotusosasto

Respected Leader
Valtakunnan johtava maanpuolustukseen liittyvä foorumi ja äänestystulos 50/50. Pistää hiljaiseksi
Niinhän tämä menee kuin persujenkin osalta. Kaikilla funtamentalismiin taipuvaisilla on yleensä kova halu ja kiire ilmaista näkemyksensä ja sitä kautta kokea tehneensä jälleen osansa. Moni kuten nytkin täällä - ei viitsi nähdä vaivaa lähteä näiden kanssa kättä vääntämään jo senkin vuoksi, että ymmärtävät maailman jatkavan menoaan tästä äänestyksestä tai täällä avautumisista huolimatta.
 

StmSvejk

Respected Leader
Äänestän Trumania tai Eisenhoweria, ehkä parhaat USA:n presidentit ikinä. USA:lla ja tätä kautta osin koko maailmalla oli hyvä herraonni 1945-1960. Sen jälkeen ei ole mennyt ihan putkeen.

Trumanilla lisäansiona kenttätykistön reserviupseerius, Eisenhowerillakin tiettyjä sotilaallisia ansioita.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Trump on patologinen valehtelija ja narsisti, jolla on ollut 4 vuotta aikaa näyttää kykynsä, ei jatkoon. Viime vaaleissa keskeinen kysymys oli, esittääkö hän roolia, valitettavasti ei esittänyt, hän oli omana itsenään.

Osa jotenkin sotkee emotionaalisesti USA:n ja Suomen sisäpolitiikan. Se että Suomen punavihreät kammoksuvat Trumppia, ei valitettavasti tee hänestä yhtään parempaa ihmistä tai johtajaa. Trumpin suhtautuminen Putiniin on myös huolestuttavalla tasolla.
Mitä mieltä siitä olet, että Israelissa Trumpista pidetään ihan hemmetin paljon?
 

aj77

Respected Leader
No koska Trump sympatiseeraa juutalaisia ja on lisäksi ihanan tyhmä johdateltavaksi.
Tietäneekö edes että siellä asuu juutalaisia. Ja vaikka tietäisikin ei se tajua että ne on juuri ”niitä” ihan oikeita juutalaisia.. Nehän asuu New yorkissa...
 

jokuvaan

Ylipäällikkö

Israel on 24/7 sotatilassa, joten osa varmaan katsoo putkinäöllä Israelin turvallisuuspoliittista etua, länsirannan kysymystä jne..

"63.3% of Israelis preferred the reelection of incumbent US President Donald Trump, compared to 18.8% who preferred former vice president and Democratic challenger Joe Biden."

Itse oletan, että Harris korvaa Bidenin 2-3v sisällä, mikäli Biden tulee valituksi.
 

Coffee Man

Respected Leader
Moskovasta puhumattakaan...

Trumpilla on muitakin ystäviä.

Kim kutsuu kirjeissään Trumpia "teidän ylhäisyydeksenne" ja sanoo, että heidän välisensä "syvä ja erityinen ystävyys toimii kuin taikavoima".

– En voi unohtaa sitä historian hetkeä, kun pidin Teidän Ylhäisyytenne kädestä kauniissa ja pyhässä paikassa, koko maailman seuratessa suurella mielenkiinnolla ja toivon voivani elää tuon kunnian päivän uudelleen, Kim kirjoitti Trumpille jouluna 2018, viitaten miesten ensimmäiseen tapaamiseen Singaporessa.


RTX72TAD-1024x683.jpg


Olen syvästi liikuttunut :ROFLMAO:
 

Coffee Man

Respected Leader
Vittu pitäisi ihan oikeasti roimia turpaan ihan urakalla kaikkia jotka luulevat että maailmanpolitiikka on joku saatanan naurun aihe, ja että omalla ja lasten tulevaisuudella leikkiminen on sen arvoista että saa triggeröidä jotain mielenterveysongelmaisia sylivauvoja internetissä.

Hävetkää saatana.

Tavataan liiterin takana keskiyöllä ja otetaan miehestä mittaa.

Vakavasti puhuen...ei kai tämä nyt ihan niin vakava asia ole.

Toki on ihan totta että elämme epävakaita ja vaarallisia aikoja. Venäjä uhittelee, Kiina nousee ja Intiakin kummittelee jo nurkan takana. Maailman valtarakenteet ovat taas kerran muuttumassa ja ei ole ihan merkityksetöntä kuka on USA:n presidentti.

Kiina on ihan peittelemättä ja mitään salaamatta asettanut tavoitteekseen nousta USA:ksi USA:n paikalle ja tätä menoa se tulee siinä myös onnistumaan.

Mutta oli miten oli niin nauru pidentää ikää, vaikka toki se voi myös lyhentää sitä jos todella väärässä paikassa naureskelee :sneaky:
 

Nhhk

Kenraali
Saati jos maa ajautuisi sisällisotaan... Saattaisi eräskin diktatuurit huomata tilaisuutensa laajentumisille koittaneen, kun usa olisi poissa pelistä.
Maailman ainoan supervallan ohjaimissa pitäisi olla tolkun ihminen, eikä vouhkaava pelle.
No miksei siitä kansasta sitten saada kuin kaksi pelleä ehdolle?
 
Top