Aseet ja ammunta

#1
Aseitten esittelyitä ,testiammuntoja , ammuntaharjoittelu materiaalia yms yms
 
#2
Pitkästä aikaa laadukas aseen testaus pätkä. Etäisyyksille 100 ja 300 yardia.
Rifle:
Stag Lower
Timney Trigger
VLTOR MUR-1 Upper
Noveske 10.5" Barrel - 1/7 Twist - Switchblock
Gemtech G5 Silencer
ATLAS Bipod
Burris XTR II 3-15x50 Optic - Mil/Mil
Magpul Stock (PRS)
Magpul Grip (MOE)

 
#4
Aina varma valinta :D
 
#5
Yhdysvalloissa Utahissa on pitkänmatkan ammuntaan keskittynyt porukka, joilla on milk jug challenge . Kymmenen laukausta käytettävissä. yleisin ampumamatka on 1000yardia , oista pitäisi osua tuohon maitokannuun jonka koko on ilmeisesti lähelle A4 paperia.

Heidän tililtään löytyy paljon materiaalia https://www.youtube.com/channel/UCXPvo1FsLNdG6kYqeYci3Wg

Omat suosikkini on tikka t3 kiväärillä ammuttavat suoritukset koska ase on sinänsä vielä halppis tavaraa ja Suomessakin suosittu tosin ei 300 win mag kaliiberina.


 
#8
Tämänhetkinen heijarin aiheuttaja
 
#11
ak 7.62x39 100-300m

 

Fremen

Ylipäällikkö
#15
Olen aina tykännyt paksupeppuisista tytöistä, mutta tämä kuuluu silti ammuntavideoihin... miten henkilö joka ei ole koskaan ampunut saa, AK:n ja Arskan lähtemään? Ei ihan helposti...AK:sta lähti kansi kaksi kertaa ennen kuin tajuttiin että tämä 'nappi' ei ole varmistin :).

 
#16
6.5mm ak jotenkin kiehtoo mahtaako olla niin hyvä kuin teoriassa voisi?

Vaakalentonen kaliiberi , läpäisy voimaa riittää ja ak luotettavuus. sitten vähän kiskoa kiinni että saa ylim romppeet kiinni. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

 
#19
Kirjoitin Hickok45:lle jos hän saisi .308Win Valmet 76:sen vs. tämän Galil 7.62 NATO:n jonkinlaiseen shootoutiin..? Noita vienti-Valmeteja tuolla jenkeissä kuitenkin on...


Hieno homma. saman viestin vois laittaa copypastella vaikka
iraqveteran8888 lle

Valitettavan usein ns testivideot on todella pintaraapaisuja. Tarkemmin kun otettaisiin esille aika, etäisyydet ,ampuma-asennot ja paperi taulut niin auttas jo saamaan käsitystä paremmin ominaisuuksista.
 
Top