Aseet ja ammunta

hillhead

Majuri
Aseitten esittelyitä ,testiammuntoja , ammuntaharjoittelu materiaalia yms yms
 
Pitkästä aikaa laadukas aseen testaus pätkä. Etäisyyksille 100 ja 300 yardia.
Rifle:
Stag Lower
Timney Trigger
VLTOR MUR-1 Upper
Noveske 10.5" Barrel - 1/7 Twist - Switchblock
Gemtech G5 Silencer
ATLAS Bipod
Burris XTR II 3-15x50 Optic - Mil/Mil
Magpul Stock (PRS)
Magpul Grip (MOE)

 
Aina varma valinta :D
 
Yhdysvalloissa Utahissa on pitkänmatkan ammuntaan keskittynyt porukka, joilla on milk jug challenge . Kymmenen laukausta käytettävissä. yleisin ampumamatka on 1000yardia , oista pitäisi osua tuohon maitokannuun jonka koko on ilmeisesti lähelle A4 paperia.

Heidän tililtään löytyy paljon materiaalia https://www.youtube.com/channel/UCXPvo1FsLNdG6kYqeYci3Wg

Omat suosikkini on tikka t3 kiväärillä ammuttavat suoritukset koska ase on sinänsä vielä halppis tavaraa ja Suomessakin suosittu tosin ei 300 win mag kaliiberina.


 


 
Tämänhetkinen heijarin aiheuttaja
 
 
ak 7.62x39 100-300m

 
Olen aina tykännyt paksupeppuisista tytöistä, mutta tämä kuuluu silti ammuntavideoihin... miten henkilö joka ei ole koskaan ampunut saa, AK:n ja Arskan lähtemään? Ei ihan helposti...AK:sta lähti kansi kaksi kertaa ennen kuin tajuttiin että tämä 'nappi' ei ole varmistin :).

 
6.5mm ak jotenkin kiehtoo mahtaako olla niin hyvä kuin teoriassa voisi?

Vaakalentonen kaliiberi , läpäisy voimaa riittää ja ak luotettavuus. sitten vähän kiskoa kiinni että saa ylim romppeet kiinni. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

 
Vielä ei ole selvinnyt mikä niin mullistava juttu tuossa Blackoutissa on .... Ettei vaan olisi myyntimiesten fiilistelyä enemmänkin.....

blackout1.jpg


https://www.shootingillustrated.com/articles/2015/11/18/762x39-vs-300-blackout/
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoitin Hickok45:lle jos hän saisi .308Win Valmet 76:sen vs. tämän Galil 7.62 NATO:n jonkinlaiseen shootoutiin..? Noita vienti-Valmeteja tuolla jenkeissä kuitenkin on...Hieno homma. saman viestin vois laittaa copypastella vaikka
iraqveteran8888 lle

Valitettavan usein ns testivideot on todella pintaraapaisuja. Tarkemmin kun otettaisiin esille aika, etäisyydet ,ampuma-asennot ja paperi taulut niin auttas jo saamaan käsitystä paremmin ominaisuuksista.
 
Back
Top