Aseet ja ammunta


Sarjaa liikkuvaan.
 
Pisteet siitä, että ei kauhuissaan tiputtanut asetta tai suunnannut sitä etusektorista sivuun. Miinukset siitä, että sormi oli liipaisimella ja ase ladattuna kun näytti asentoa. Mitenköhän tilanne jatkui? Oliko kouluttaja ihan pokkana ja jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Vai myönsikö virheensä ja analysoi koulutettaville mitä virheitä tapahtui ja miksi kukaan ei kuitenkaan kuollut.
 
En löytänyt varsinaista räiskintäosastoa, niin laitan tänne.
Launcher kohdasta 5:00 alkaen .
 
En löytänyt varsinaista räiskintäosastoa, niin laitan tänne.
Launcher kohdasta 5:00 alkaen .

Toi sopii ihan hyvin niihin asiallisimpiin ja viihteellisempiinkin ketjuihin. Tai ainakin siis ne alkuperäiset lähteenä toimineet videot.

Kyseessä on Yhdysvaltain puolustusministeriön julkaisemaa videomateriaalia, jota tuolla kanavalla pääasiassa käytetään hyväksi. Noita tuon tyyppisiä kanavia on useita ja osa toimii rehellisesti ja julkaisee laatua, eikä piilottele tosiasiaa ettei materiaali ole omaa, toiset taas ei. Tuo kanava ei selvästikään ole laadukkaimmasta päästä, kun miettii esim otsikkoa, joka on aivan idioottimainen. Lisäksi selkeät ja hyvin informatiiviset videot pitää sotkea kokonaisuudeksi jossa hypitään edestakaisin niin paikallisesti kuin ajallisestikin.

Tästä linkistä löytyy US DOD media palvelun videot
 
Back
Top