Eduskuntavaalit 2019

Olet 100% jyvällä.

Siellä on miljoona liikkuvaa äänestäjää. Joku jättää kokoomuksen ja äänestää vihreitä, demareita, vasemmistoa tai persuja. Joku jättää demarit ja äänestää persuja, vihreitä tai vasemmistoa tai kokoomusta. Tätä rataa se sirkus pyörii. Jonain päivänä persutkin on hallituksessa eikä mikään ole muuttunut eikä muuten muutu. Eikä muutu piraateilla, ei lipilaareilla eikä liikenyteillä, ei edes väyrysillä.

Lontoota tai Pietaria ei voi hallita yhtä hyvin kuin poliitikkomme tietävät pystyvänsä hallitsemaan pientä Suomea ja sen kansaa.
Ei, kyllä minä äänestän ihan oikeasti kommunisteja, se on vähiten vahingollinen suomelle tällä hetkellä.

HEIL EU!!!
 
Mun tekee pahaa kun yksinkertaisia, jälkeenjääneitä ja heikkolahjaisia koijataan. Kansa ja verorahoilla rakennettu infra perseraiskataan ja varastetaan omiin ja uskonveljien taskuun.

Vaalien alla väännetään naamaa ja laitetaan linnunpelätti akkainlehteen avautumaan kun lapsikin otti ja kuoli.
Kaikki mikä irti saadaan, varastetaan ja ne onnettomat heikkolahjaiset paviaanit jumaloi ku laitetaan taseet töihin. Niiltä raukoilta voi viedä vaikka vaatteet päältä ja ne yksinkertaiset ääliöt ottaa silti kuokat käteen koska yhteiset talkoot..

Nyt nukun rauhassa. Viel elää Jaakko Ilkan henki.

Hyvää yötä, Baltriber. Pidä hyvä huoli kummistamme.
 
Ei, kyllä minä äänestän ihan oikeasti kommunisteja, se on vähiten vahingollinen suomelle tällä hetkellä.

HEIL EU!!!

Jaa...minä kyllä jätän kommarit pimeään komeroon, kun ei niistä oikein ole nykymaailmassa edes itsetuhonappulaksi. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että vahingollisia ne ovat vain itselleen :ROFLMAO:

Äänestäisin Persuja, jos ne olisivat kaikki Jussi Halla-ahoja.

https://areena.yle.fi/1-4575973

Mutta kun eivät ole.

taivat_ja_helvetti.png


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/365050a2-50d4-46e9-8b41-5ae9afea8be6
 
Näin puoluetoimisto ajattelee. Neljän vuoden päästä heillä olisi sitten viiden prosentin kaula muihin. Pakostakin tulee kolmelle hallituskaudelle kansan vihaamia päätöksiä, kun 39 prosentin ilmastotavoite pitää toteuttaa (maassa, jonka hiilipäästöt ovat promille maapallonlaajuisista) ja maksaja tiedetään.

Sipilä on työnsä tehnyt, ja asettuu ehkä eurovaaleissa ehdokkaaksi (muoks. tai ottaa esim. Pentikäisen bulvaaniksi) ja voihan se olla, että on komissaarin paikkaa vähän luvattu... Joku syy siihen on, että Sipilä ajaa voimakkaasti Ranskan ja Saksan ehdotusta siitä, että suuret maat pääsevät vahvemmmin päättämään ohi pienten EMU-linjauksista ja tulevista tukipaketeista.

Olisiko tuossa tukipakettiasiassa ihan siitä kyse, että Kreikan paketit ovat tulossa uusintaan ja jos tämä 85% enemmistö saataisiin nyt lakiin, niin sitten seuraava hallitus voi hyvällä omallatunnolla vastustaa uutta Kreikka pakettia, kun sillä ei ole vaikutusta siihen, että toteutuuko paketti?
 
https://tinyurl.com/y2ms839p

Vähemmän yllättäen SDP ja Vasemmistoliitto kiristäisivät verotusta vaalilupausten rahoittamiseksi Hesarin kyselyssä.
Ja vähemmän yllättäen suurituloisia ei ole niin paljon, että heidän verokiristykset riittäisivät joten vastoin vaalipuheita pitää lisäverot ottaa keskituloisilta. Kansanedustajille ja nyt ehkä eläkeläisillekin rukataan sitten hiljaisuudessa jokin kompensaatio verokiristykseen.
 
Viimeksi muokattu:
Minua ei kyllä koskaan lakkaa ihmetyttämästä tämä ihmisten sinisilmäisyys ja tyhmyys, asiat menee huolella päin vittua ja ällistellään josko äänestäisi taas niitä puolueita jotka tämän sirkuksen ovat saaneet aikaan.

Olen tullut siihen lopputulemaan, että tälle lammaskansalle, tämä on kyllä ihan oikein. Opetelkaa uimaan.

Me eurooppalaiset tulemme saamaan mittamme piripintoina, se on saletti. Käsittääkseni vain ajankohta ja törmäyksen volyymi on enää arvoitus. Eikä tähän juurikaan maahanmuutto edes liity.
 
Me eurooppalaiset tulemme saamaan mittamme piripintoina, se on saletti. Käsittääkseni vain ajankohta ja törmäyksen volyymi on enää arvoitus. Eikä tähän juurikaan maahanmuutto edes liity.

Puhumme usein oligarkiasta, joka teettää omituisia temppuja kleptokratioissa. Hymähdellä sille touhulle voikin. Vaan kun vähän tarkemmin mulkosilmiään terästää, huomaa muutakin. Eurooppaan on rakentunut siihenkin omanlaisensa systeemi, ja raha kulkee jossain moraalin tuolla puolen. Veroparatiiseissa on yli 1000 miljardia EU-alueen rahaa piilossa. Suomen valtion koko vuosibudjetti on rapiat 50 mrd.

Ihmiset eivät ymmärrä numeroita. Kuin tähtiä illalla katsellessa niistä tajuaa mittasuhteet ja ymmärtää koko maanosan politiikan luonteen, ymmärtää luxemburgilaisen pankkimiehen konjakinhuuruisen hymyn, ymmärtää Berner-tilauksen, ymmärtää miten komissaariksi voi päästä ja loppujen lopuksi koko alkusyyn aika kirkkaana.

Kalevalasta oppii, että pitää tuntea käärmeen sanat, pitää tuntea alkusyyt...
 
Voisin melkein mennä jonnekin vedonlyöntipalveluun laittamaan vedon että yksi äänivyörynsaajista ja todnäk. vielä ministeriksi asti nouseva nuori vasemmistolainen turusta tulee olemaan hirvee ääniharava, Li Anderson. Hänellä on vielä etunaan nuori ikä harmaantuvassa arkadianmäessä. Tämä flikka kun ei edes ole tyhmä, kuten yleensä vasemmistolaiset ovat. Kiitän muuten hallinkorvaa hyvästä talouspolitiikan kierumoiden hallinnasta kuinka suomea myydään, näitä ikuisia maahanmuuttotredejä ei edes jaksa lukea enään.

Vasemmistoliiton johtotähti on, että he ovat huolissaan tuloeroista.

Tuloerot:

DzmwVvRWkAEaViv.jpg
 
Ja vähemmän yllättäen suurituloisia ei ole niin paljon, että heidän verokiristykset riittäisivät joten vastoin vaalipuheita pitää lisäverot ottaa keskituloisilta. Kansanedustajille ja nyt ehkä eläkeläisillekin rukataan sitten hiljaisuudessa jokin kompensaatio verokiristykseen.

No worries, lisätään kulutusveroja. Pieni- ja keskituloisethan eivät syö, käytä sähköä tai aja autoilla, joten se osuu suoraan suurituloisiin. Samalla voidaan lisätä pääomatulojen verotusta, koska sehän ei vaikuta esim. vuokriin mitenkään. /s

Joo-o, erään kykypuolueen edustajaa lainatakseni, "kuka muka tienaa alle 2400€ kuussa?". Nauraisin makeammin, ellen muistaisi erästä työväenpuolueen edustajaa jonka mukaan kaikki alle kolme tonnia tienaavat ovat pienituloisia...
 
Nauraisin makeammin, ellen muistaisi erästä työväenpuolueen edustajaa jonka mukaan kaikki alle kolme tonnia tienaavat ovat pienituloisia.

Sopivassa yhteydessä saman edustajan mukaan varmaan taas kaikki yli kolme tonnia tienaavat ovatkin jo suurituloisia.
 
Vaalien tärkein kysymys on talous. Ilman rahaa ei ole jakovaraa, ei vanhuksille, ei muille humantereille, ei edes yrittäjille tukena, ei kenellekään. Monet vaaliohjelmista ovat täysin populistisia ja vastuuttomia.

Näissä vaaleissa ainoastaan PS ja se Harkimon poppoo ovat valmiita leikkaamaan edes jotain menoja. Keskusta, SDP, Rkp ja Vas lupaavat rahahanat auki ja muut pitäisivät ennallaan. Toisaalta jos lukee vihreiden 53-kohtaisen ohjelman, kaikki mikä siinä vähänkin liittyy rahaan, on aikamoista roiskimista. Vihreillä on muden muassa tämä: opiskelu ilmaiseksi Eta-maiden ulkopuolelta tuleville ja sen päälle sitten oleskelulupa. Miljardi heti lisää koulutukseen, mutta eihän se riitä ilmaisen opiskelun avaamisella koko maailmalle. On se sellainen Kempeleen mökki houkuttimnena... ilmainen tutkinto ja oleskelulupa... Ja perusoikeuksiin kuuluvat tietysti kaikki tuet.

Jos menot pidetään ennallaan, mistähän se raha sitten nilistetään... Kuka maksaa...

:cool:
 
Back
Top