Eduskuntavaalit 2019

Käsittääkseni pohjanmaan naisväkeen kohdistui melkoista toimeliaisuutta. Perääntyvä hajoava armeija ensin ryösti ja raiskasi pohjanmaan huolella ja sitten saapuikin jo kasakkalaumat, jotka tekivät parhaansa saadakseen perimänsä siirrettyä alkuasukkaisiin. Käsittääkseni venäläinen läsnäolo näkyy geenistössä varsin selvästi.

Onhan tässä näinkin voinut käydä. :)

Arvooppa kolmesti mihin päätyivät -raiskatun naisen vaavit- syntyessään? Juu, eivät jatkaneet ainakaan sukuaan. Hyvin todennäköisesti peli oli aika kylmää ja tällainen eitoivottu raskaus tuotti ns. perspektiivittömän jälkeläisen...susi vei, kuoli synnytyksessä, armollinen kätilö eli kansannainen piti pyyhettä naamalla jne.
https://maanpuolustus.net/threads/vihapuhe.5583/page-236#post-616085
 
Kyllä Baltiakin kuuluu enemmän länteen historiallisesti, Venäjän satojen vuosien miehitys ei tätä kyennyt pois pyyhkimään.

Näin on, enkä sitä kiistänytkään. Ero on silti selvä Ruotsin kuningaskuntaan, josta puuttui maaorjuus.

Suomi on etuvartio tai silta idän ja lännen välillä, riippuen Venäjän kulloisestakin kehityksestä, nyt olemme taas etuvartio.
Tämä on ollut Suomen rooli viikinkiajalta lähtien jolloin Eurooppa alkoi jakautua länteen ja itään jossa lopulta putosimme läntiseen koriin Ruotsin mukana.

Onneksi putosimme.
 
Kyllä oikein kylmäsi,kun Sotekuvaa selvitin, tai yritin. Ne meinasivat ihan tosissaan antaa ja avata melkein koko meidän julkisen terveydenhoidon Pörriäisille ja kumppaneille. Suomen ryvettyneimmille toimijoille ja tämä kaikki valtion kassasta, eli yhteisistä rahoista. Säästöä 3miljardia. Muka. Hinnat olisivat nousseet vuosi vuodelta tai palvelun taso olisi romahtanut täysin. Kyseessä on moninpaikoin tappiolliset firmat joiden kokonaistulos on toki plussalla,mutta yksittäiset toimialat eivät. Ja sijoitusyhtiöt eivät kauaa katso edes sellaista.

Nyt on mielenkiintoisia aikoja. Epäilin jo pari vuotta sitten, että tietyt suuret konsernit odottavat Sotesta toimintansa pelastajaa. Mehiläinen mm osti Mainiovireen ja näin sai hankittua itselleen kotiin annettavat palvelut, eli kotihoidon, turvapuhelimen ja ateriapalvelun.
Vaan ei tullut Sotea.
Edelliset kilpailutukset suuriin kaupunkeihin mentiin paikoin halvemmalla kuin siivous, kun mukaan oli päästävät hinnalla millä hyvänsä. Nyt kotihoito on tappiolla kaikilla suurilla. Mehiläinen ja Stella kyntävät syvällä kotihoitonsa kanssa. Esperi teki viisaastaa ja myi kotiin annettavat palvelunsa Stellalle ja keskittyi lypsämään hoivakoteja. Esperi löysi vielä Stellan jota huijata, mutta löytyykö enää ketään muuta?
Tässä voi ja onkin mielenkiintoiset ajat edessä. Tuleva hallitus tokkopa saa sellaista Sotea joka pelastaisi mitään, mutta voi pahimmillaan romuttaa täysin meidän perushoidon. Luulisi nimittäin, että se 3miljardin säästö edellyttää halpaa hintaa. Sellaista mihin ei oikeasti pystytä,mutta kunhan esitetään.
 
Rinteen kuntoa ja jaksamista ihmetellessäni tuli mieleen seuraavanlainen kauhuskenaario:

Vastoin kaikkia hyviä ennusmerkkejä Rinne ei onnistukaan tärväämään orastavaa vaalivoittoaan ja demarit saavat välivaiheiden kautta pääministerin paikan itselleen. Vaalikampanjointi ja hallitusneuvottelut ovat kuitenkin liikaa ilmiselvälle toipilaalle ja Rinteen on terveydellisistä syistä pakko vetäytyä sivuun päivän politiikasta. Kenet demarit nostaisivat hänen tilalleen ja hallituksen johtoon? Satsaisivatko ehkä kokemukseen?
 
Rinteen kuntoa ja jaksamista ihmetellessäni tuli mieleen seuraavanlainen kauhuskenaario:

Vastoin kaikkia hyviä ennusmerkkejä Rinne ei onnistukaan tärväämään orastavaa vaalivoittoaan ja demarit saavat välivaiheiden kautta pääministerin paikan itselleen. Vaalikampanjointi ja hallitusneuvottelut ovat kuitenkin liikaa ilmiselvälle toipilaalle ja Rinteen on terveydellisistä syistä pakko vetäytyä sivuun päivän politiikasta. Kenet demarit nostaisivat hänen tilalleen ja hallituksen johtoon? Satsaisivatko ehkä kokemukseen?

Krista Kiuru, Sanna Marin jne onhan näitä.
 
Samaa mieltä. Ei ole kunnossa vielä. Vaalikampanjat ovat hemmetin rasittavia. Niitä tilaisuuksia on koko ajan, kalenteri täynnä. Hänen pitäisi levätä. Kyllä elämä on tärkeämpää kuin vaalit. Ei tämä ole niin vakavaa.

Pohdittuani monta kertaa hartaasti sitä Rinteen heittämää -natoon ei välttis päästä jne.- niin olihan se kyllä aidosti pöljästi sanottu. Ei sitä saa käännettyä oikein mitenkään positiiviseksi. Toki se voi pitää sisällään vaikka totuuden siemenenkin, mutta mitä ihmettä hän kuvitteli saavuttavansa, kun arvioi asemaamme tuolla tavoin? Julkisesti ja nimenomaan vaalien alla? Iso käsi naamalle ja pyyhe hartioille.

Eilisessä tentissä Rinne vaikutti välillä huonovointiselta ja hän oli kalpeampi kuin muut, suunympärys oli luvattoman violetti terveeksi mieheksi. Hieman epäilen miehen kykyä pysyä tilanteen päällä, jos oikein prässiä tulee.

Jos meillä saitilla hallitaan offtopik, niin kyllä sen hallitsee myös puolueiden puheenjohtajistokin.
 
Krista Kiuru, Sanna Marin jne onhan näitä.

Elähän mittään. Kunhan sieltä pelmahtaa harakkaa ja lindmania vielä kehiin. Guzeninahan on myös oikein kokenut ministeri. Rinteen esikunta ei kyllä vakuuta, jos ajatellaan ministerintehtäviä. Toivottavasti erehdyn raskaasti.
 
Esiintymistaitoisia opettajia ministereiksi on tämä maa väärällään.

Koulutus ja työkokemus
Urpilainen valmistui ylioppilaaksi vuonna 1994 Kiviniityn lukiosta Kokkolasta. Vuosina 1982–1995 hän opiskeli musiikkia ja tanssia Keski-Pohjanmaan konservatoriossa.[1] Vuonna 2002 Urpilainen valmistui kasvatustieteenmaisteriksi Jyväskylän yliopistosta.[2] Samana vuonna Urpilainen levytti joululaulualbumin Jouluisia ajatuksia.[4]

Ennen valintaansa eduskuntaan Urpilainen työskenteli opettajana Helsingissä (2001–2002) ja Kokkolassa (2002–2003).[2]
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jutta_Urpilainen
 
Näin on, enkä sitä kiistänytkään. Ero on silti selvä Ruotsin kuningaskuntaan, josta puuttui maaorjuus.
Onneksi putosimme.

Ja muistetaan se mitä kymmenet sukupolvet taaksepäin ajattelevat jos me nyt putoamme (tällä kertaa väärään suuntaan siis)

Ajassa on ehkä jotain vivahdusta siihen mitä tässä maassa alkoi tapahtua 1500-luvun lopulla.
Näitä näyttää tulevan aina kun ote herpaantuu. Joko lännen tai suomalaisten itsensä.

Kiuru, Marin, Harakka, Lindman, Guzenina on kyllä sellainen viisikko, että melkein tulee ikävä Halonen-Tuomioja -akselia.

Puhumattakaan Sipilästä ja Orposta.
 
Viimeksi muokattu:
Juu. Netissä voi katsoa, kun ylipitkät värikkäät pojat heittävät taidokkaasti palloa ja Rautavaaran iltamissa sentään saattoi saada pi....a. Makunsa kullakin. :cool: Ja sitten ihmetellään, miksi nuhhiminen ei nappaa nykynuorisoa läheskään niin voimallisesti kuin ennen wanhoina tympeinä iltama-aikoina.
Näköhavaintojen perusteella varhais- ja myöhäisnuorisolla vaikuttaisi kyllä olevan mieli ja kassit täynnä sitä, mitä syksyllä -39 Talvisota-elokuvan mukaan kutsuttiin Isänmaan asiaksi. :salut:
 
Back
Top