Eduskuntavaalit 2019

Persujen kannalta parasta olisi sementoida asemansa vielä kerran oppositiossa, ulkoistaa hörhöt ja nousta reippaasti suurimmaksi puolueeksi ensi vaaleissa.
Näin uskon käyvän.
 
Jos persut menevät hallitukseen ja pakolaismäärät pidetään nykyisellään sekä työperäistä lisätään (kok tulee ainakin vaatimaan tuollaisia), niin mikä olisi reaktio äänestäjien keskuudessa? Mitä foorumeita seuraillut niin monet persujen kannattajat eivät ole valmiita minkäänlaisiin kompromisseihin.

Luulen, että PS tekee kokoomukselle talouspoliittisia myönnytyksiä. Perussuomalaisillahan ei ole mitään vankkaa talouspoliittista linjaa. Miksi kokoomus vaatisi välttämättä maahanmuuttoa, kun sen äänestäjiä kuitenkin kiinnostaa etupäässä alhainen verotus?
 
Uudellamaalla Persut, Kepulit ja RKP vaihtelee viimeistä paikkaa keskenään. Saas nähdä.
 
Sinimustaa puolustusministeriä käy vähän sääliksi, mutta minkäs teet.

Joo, ei tälläkään kertaa tullut mitään kunnon kansallista turpa kiinni -tulosta, joten rajaimuri pysyy käynnissä ja ratkaistavissa olevien, kulttuurikohtaamisten aiheuttamat sosiaaliset ongelmat jatkuvat.
 
Olisi kiva tietää tarkoittaako vaalivoitto kannatuksen kasvua vai edustajamäärän kasvua vai molempia? Vaalimatematiikan vuoksihan kannatus voi pudota, mutta edustajamäärä kasvaa.
 
Back
Top