Ei pakopaikkaa, minne konservatiivin tulisi siirtyä mikäli maa takavarikoidaan jalkojen alta?

Talvela

Greatest Leader
Australia, Sveitsi, Chile ovat monen listalla.
Missä sinä näet hyvät näkymät yksilönvapauksien, omistusoikeuden ja kapitalismin toteutumiselle jatkossakin?
 
Lahden etelä-puoli, Viro. Saa aseen, kielenkin oppii nopeasti, kustannustasot kohtuulliset.. yms...

Siis sinne rakentamaan sitä valtiota porukalla olisi paras ratkaisu mutta mikä on Viron laskettu elinaika jos Suomi kaatuu puhumattakaan suurvalloista jotka sen turvallisuuden takaavat.
 
Australiaan on vaikea päästä, Chileä en tunne.

Sveitsin tunnen hyvin ja usein siellä käynkin. En vaan ole aivan varma sopiiko maan tulevaisuus kaikille.

Lisään listaan Islannin. Pohjoismaana sinne muuttaminen on ilmoitusasia.

Australiaa suositan nuorille ja korkeakoulutetuille, he pääsevät helposti.

Islanti olisi varmaan kiva mutta hävettäisi tulla sinne, ennemmin johonkin maahanmuuttaja maahan ja Islanti varmaan menee muiden pohjoismaiden tietä.

Sveitsiin pääsee helposti sisään kun on rahaa mutta kansalaisuus ei irronne helposti?
Muuten vaikeaa päästä edes sisään, hieno maa.
Miten näet Sveitsin tulevaisuuden?
 
Itä-eurooppalaiset valtiot ovat konservatiivisia ja historialliset kokemuksensa pitävät huolen etteivät ole siirtymässä sosialismiin. Toisaalta maailmassa on noin 200 valtiota ja niistä valtaosa on konservatiivisempia kuin Suomi, joten konservatiivisia valtioita kyllä riittää. Oletko harkinnut Lähi-itää, esimerkiksi Yhdistyneitä arabiemiirikuntia?
 
Itä-eurooppalaiset valtiot ovat konservatiivisia ja historialliset kokemuksensa pitävät huolen etteivät ole siirtymässä sosialismiin. Toisaalta maailmassa on noin 200 valtiota ja niistä valtaosa on konservatiivisempia kuin Suomi, joten konservatiivisia valtioita kyllä riittää. Oletko harkinnut Lähi-itää, esimerkiksi Yhdistyneitä arabiemiirikuntia?

Olen jo pitkään ollut sitä mielipuolta, että mikäli tää nykyinen hullutus jatkuu, Itä-Euroopan maiden vetovoima tulee rajusti kasvamaan kunhan pitävät linjansa. Sinne tulee muuttamaan yrityksiä ja yksityisiä EU-kansalaisia, jotka haluavat elinympäristön muistuttavan perinteistä Eurooppaa, eikä Lähi-itää tai Afrikkaa.
 
Olen jo pitkään ollut sitä mielipuolta, että mikäli tää nykyinen hullutus jatkuu, Itä-Euroopan maiden vetovoima tulee rajusti kasvamaan kunhan pitävät linjansa. Sinne tulee muuttamaan yrityksiä ja yksityisiä EU-kansalaisia, jotka haluavat elinympäristön muistuttavan Eurooppaa, eikä Lähi-itää tai Afrikkaa.
Itä-Euroopan valtiot ovat kehittyneet hienosti sitten Neuvostoliiton romahtamisen, ja kuten toisessa aiheessa mainitsin, ei elämä esimerkiksi Virossa välttämättä olisi ollenkaan hullumpaa. Muutamien vuosikymmenien päästä esimerkiksi Viro voi olla hyvinkin miellyttävä asuinmaa, mutta ennustaminen on vaikeaa. Mainittakoon kuitenkin, etten itse ole erityisen kiinnostunut Itä-Euroopassa asumisesta. Viestini oli vastaus otsikon ja aloitusviestin kysymykseen, ei siihen, missä Tetra mielellään asuisi.
 
Vaikken minä Kainuusta olekaan, niin

Nosta jo rintaasi maausko uus,
taannuta taika ja vanhoillisuus!
Maamies, muista, miss' onnesi on,
riihesi rikkaus riippumaton!
Kainuhun kansa, ah arpasi lyö!
Missä on ryhtisi, kunnia, työ?
Meidän on uudesta luotava maa,
raukat vaan menköhöt merten taa!
 
Sinällään keskusteluteema ei ole minulle ajankohtainen, mutta muistaahan @Talvela, että Sveitsissä on 1,5-2 miljoonaa Gastarbeiteria? Jotenkin arvaan, että niiden määrä liittyy jollain tavalla tähän keskusteluun?

Chile on mahtava paikka, sinne voisi muuttaa...
 
Oletko harkinnut Lähi-itää, esimerkiksi Yhdistyneitä arabiemiirikuntia?
Tästä tulikin mieleen Brunei. Yksilönvapauksista saatat joutua tinkimään, mutta maa on hyvin konservatiivinen.

Maailmassa on paljon mielenkiintoisia maita, mutta on hankala antaa suosituksia toiselle, varsinkin jos preferensseissä on eroja tai epäselvyyksiä.
 
En lähde mihinkään enkä suosittele jälkipolvellekaan. Mutta muuten olisi listalla Norja, Iso-Britannia mm. Skotlanti, Irlanti, muutamat Yhdysvaltojen osavaltiot - tulisin varmasti toimeen "punaniskajunttien" kanssa, Kanada - vaikka siellä on nyt vasemmistolainen pääministeri mutta niitä tulee ja menee kuten "trumpejakin", E-Amerikasta Chile...

Islanti; mitä siellä tekee jos tulee nälkävuodet. Kalastaa? Jotain bisnestä?

Onhan Maltalla ja Kanariansaarillakin mukavaa mutta paskoja paikkoja
jos paska osuu tuulettimeen ja ruoka loppuu. Jos alan ajatella jälkipolvia.

Viro on vähän kysymysmerkki. Voisin kuvitela asuvani myös siellä.
 
Jos tämä maa ryssitään sellaiseksi, ettei täällä voi isänmaallinen suomalainen asua, niin otan repun ja aseen lähden valtaamaan uutta ja isompaa elintilaa auringon nousun suunnasta. Siellä on iso ja luonnonvaroiltaan tavattoman rikas alue odottamassa pelastajaa.

Mulle olis kaverikin valmiina valloitusreissuun. Lapsena sanoin, että hänen kanssaan uskaltaisin vaikka kahdestaan lähteä valtaamaan Moskovan. Kaveri on rajareservin yliltn ja minua vielä pykälän kovempi äijä, joten meillä ei säikytä meillä ei surra. Iske ja murra. Pari ammusten kantajaa vois kyllä olla avuksi.
 
Jahas, hommataan nyt sitten urakalla kommaritrollipinssejä lausumalla, että Pohjoismaat ovat saatanan hyviä mestoja.

Kun korona pisti keväällä maailmalla asioita vähän uuteen asentoon, niin saatanan kummasti -ulkosuomalaisia- alkoi tulvia kotioppäin. Miksi ihmeessä kukaan haluaa tulla tähän kommonismin jo hapattamaan läävään, kertokaa, kun en ymmärrä?

:cool:
 
Sinällään ei liity tähän teemaan, mutta Washingtonin osavaltioon voisin muuttaa, esimerkiksi Bellevue tai Everett ovat varsin hyviä paikkoja...
 
Väärite päin laitettu kysymys.

Kuuluu sanoa, että kuinka me tehdään tästä sellainen maa että tänne alkaa valumaan sitä väkeä joka pystyy auttamaan hyvän maan luomisessa.

Kettutytöt puolueineen huit hittoon hallituksesta ja arvokonservatiivinen kapitalistinen hallitus pystyyn. Kun kokoomuksella vaihtuu puheenjohtaja, tulee kepukin perässä ja muutamalla siltarummulla kunnallisvaalien alla kääntää rattikelkkansa jalakset taas uuteen suuntaan.

Vielä on aikaa ja itse asiassa nyt olisikin hyvä aika.
 
Suomi on hyvä maa meille suomalaisille, se täytyy pitää kunnossa.:sneaky:

Tuo hyvä. Suomi on pidettävä Suomena ja paskaa jos tulee ikkunoista niin se on lapioitava takaisin. Enkä tarkoita sillä ihmisiä (satunnaisille väärinymmärtäjäpaskoille tiedoksi) vaan mädätystä.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top