Esittele itsesi

deeq

Kersantti
JaRi kirjoitti:
setämies kirjoitti:
Ai joo.. ja uusille jäsenille jonkinlainen esittelyketju?

Esittelykierros olisi aivan hyvä. Tietäisi vähän taustoja millaista väkeä tänne kirjoittelee.

Ikä 28, Jyväskylä, SA INT Tikkakoski 2001.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Ikä 25+, Ruotsi, Ei varusmieskoulutusta... sisukas supisuomalainen mies;)
 

setämies

Kenraali
23v, Tre, 1/06 Parolannummi, PsjK

ns. pahennusta aiheuttava väliinhuutelija.. Myös vieraat pöydät ovat alaani.
 

Leppis

Luutnantti
Jos esittelisin itseni, niin joutuisin likvidoimaan muut keskustelijat :D

Jos esittelisin itseni, niin joutuisin likvidoimaan muut keskustelijat :D
 

ahkio

Alikersantti
36v, P-Pohjanmaa, II/93 JPr, ritsa

Leppis: Jos toistaa asioita, sekin kertoo ihmisestä paljon...
 

Leppis

Luutnantti
ahkio kirjoitti:
36v, P-Pohjanmaa, II/93 JPr, ritsa

Leppis: Jos toistaa asioita, sekin kertoo ihmisestä paljon...


Demetia....lauma +2-kymppisiä koltiaisia on antanut mulle lempinimen "Pappa" :D
 

vehamala

Kenraali
Hesalainen wanhus ja Susi1.netissä perustetun rollaattorikomppanian jäsen. Reservissä kierrellyt etelä- ja lounaisrannikkoa ja saaria 80-luvulta lähtien. Siviilissä IT-alan sekatyöläinen kohta parikymmentä vuotta. Pojistani yksi on res kers (tj-au) ja toinen lääk-au, pääsee reserviin heinäkuussa.
 

baikal

Supreme Leader
baikal, ikää rollaattorikomppanian kriteereiden verran, olen tehnyt kaikenmoista, parhaillaan taas aloittelen yhden kioskin pystyttämistä matkailualalla. Lapsia enemmän kuin eks-vaimoja. Hirmuisen lihava ja tupakoiva, tyyppiesimerkki länsimaisesta potentiaalista infarktipotilaasta. Iltaisin istun M05-kopio ylläni abc:lla toisten vähintään samanhenkisten kanssa. No, ei tosissaan. En omista niin minkäänmoista maastopukua edes metsästyskäyttöön.
 

KorpiSISSI

Kenraali
51v, KaiPr/SissiK II/79 (res.vääp).
SotaKoiran vetämän, pst-ohjuksin ja maalinosoitussensorein ynnä laserein varustetun, operatiiviseen johtamisjärjestelmään radioverkkon kautta kytkeytyvän, runsaasti tietokoneistetun sissi-rollattorin ohjaaja.... Noh, en ihan vielä. Mutta koiraa kuljettelen metsissä ja rakennetuillakin alueilla ihan sotilaallisessa(kin) mielessä. Varusteet on kuitattuna kotona. Lisäksi reserviläisten sissikoulutusta suunnittelen, kehitän ja kurssitan vapaaehtoisena (ja puolittain..). Riksussa asustan mutta toiminta-alueeni ulottuu Kainuun korpimaisemiinkin. Viimeaikoina on tullut tutuksi myös simulaattorisisseily sekä tietokoneilla että maastossa.
Työkseni "kehittelen kaikenlaista" (=pähkähullu keksijä) ja joskus jopa konsultoin ICT-alalla ;) sen verran että meriitti säilyy.
 

miheikki

Greatest Leader
35-vuotias mies Kainuusta, nykyisin Kuopiolainen. Varusmiespalvelus suoritettu Kainuun rajajääkärikomppaniassa, josta kotiuduttu alikersanttina talvella -95.
 

Panzerjäger

Alikersantti
24-vuotias mies Kymenlaaksosta. Asepalvelus: II/05 2.Panssarijääkärikomppania, Kymen Jääkäripataljoona
 

Hösseli

Kapteeni
Saaristomeren kupeessa kasvanut ja keskiselle Uudellemaalle sittemmin ajautunut infrainsinööri. Työkseni siis rakennutan mm. siltoja ja vapailla pohdiskelen niiden hävittämistä. Ikämittari kääntyi vastikään kohti viittäkymppiä.

Vm-palvelus 80/90-lukujen taitteessa pääpaikkana Sätkylän Huvirinne. Sittemmin on sotilasuralleni osunut reippaasti kertauksia, pari ylennystä ja nyt viimeksi puolustushaaran vaihto.
 

juhapar

Kenraali
Psto/KaiPr I/85, kertailtu kutsusta ja käskystä (viimeksi -09), kaikkien demaripressojen muistama, opiskelee taas wanhoilla päivillä, leipätyönä ICT-ala ja opetushommat.
 

OldSkool

Kapteeni
Kävin varusmiespalvelukseni useammalla eri paikkakunnalla (KaiPr, Hamina, Niinisalo), joissa oli silloinkin henkilökuntaa, jolla oli sana hallussa. Vähän niinkuin tällä foorumilla. Niin ja tuohon aikaan oltiin vielä YYA-kuviossa, eli alan olla jo iän puolesta lähestymässä nostoväkeä.
Kun vaihdoin opiskeluaikana kirjat pääkaupunkiseudulle, paperini taisivat jäädä pinon päälle koska kertausharjoituskutsuja on tullut oikein mukavasti ja otin periaatteen että niihin pääsy on aina vain järjestelykysymys. Jonka seurauksena olen nähnyt tulenjohtomonttuja ja komentotelttoja eri seuduilla ja eri näkökulmista. Pysyvimpänä aikaansaannoksenani pidän sitä, että harjoituksissa KT on aina tarjonnut IT:n väelle kahvit automaattisesti ja ilman maksua.
 
Top