EU - hyvää vain huono Suomelle??

miheikki

Greatest Leader
http://finnish.ruvr.ru/2013_06_06/EU-palauttaa-rajavalvonnan-sisarajoille/
EU palauttaa rajavalvonnan sisärajoille

Avainsanat: Kommentit, Ulkomaat, maahamuutto, viisumivapaus, EU, Venäjä, Politiikka
Sergei Duz
6.06.2013, 16:34


© Kuva: Flickr.com/patrick wilken/cc-by-nc
Sillä aikaa, kun Venäjä ja EU neuvottelevat viisumivapaudesta, EU:n sisäisille rajoille palautetaan rajavalvonta. EU-maat saavat aloittaa rajavalvonnan sisärajoillaan uudelleen jo ensi vuonna. Tällä tavalla yritetään pysäyttää maahanvirta Afrikasta ja Lähi-idästä. Länsimaat saivat, mitä ansaitsevat. Sillä juuri Eurooppa tuki alusta asti ns. arabikevättä. Arabikapinat muuttuivat globaaliksi katastrofiksi, mutta EU ei tunnistanut virhettään. Maahanmuuttovirta Eurooppaan on kasvussa.
Syitä on kaksi, arvioi asiaintuntija Vjacheslav Postavnin.

- Ensimmäinen syy on Euroopan kriisi ja kasvava työttömyys. Toinen syy on Euroopan kaakkoisrajalla tapahtuvat alueelliset konfliktit. Maahanmuuttajat pyrkivät ensin Turkkiin ja sieltä Kreikkaan. Afrikkalaiset maahanmuuttajat saapuvat ensin Italiaan tai Espanjaan ja sieltä muualle Eurooppaan. Tavallisesti he saavat työn ja virallistavan asemansa. He saavat sosiaalitukea. Pakolaisleireissä asuvat maahanmuuttajat saavat ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita. Maahanmuuttajien tukeminen ja kotouttaminen ovat kalliit. Kriisin aikana Euroopan maat pyrkivät rajoittamaan laitonta maahanmuuttoa.

Maahanmuutto Itä-Euroopasta Länsi-Eurooppaan on myös ollut kasvussa viime vuosina. Maahanmuutto Balkanin maista on kasvanut moninkertaisesti.

EU on tyytymätön tähän tilanteeseen. EU harkitsee myös vetäytymistä viisumivapaussopimuksista kolmansien maiden kanssa. Sitä voidaan jo käyttää tekosyynä viisumivapausneuvottelujen venyttämiselle Venäjän kanssa. Politologi Jevgenija Voiko kertoi mielipiteensä asiasta.

- Luulen, että maahanmuutto-ongelma vaikuttaa neuvotteluihin viisumijärjestyksen poistamisesta. EU antoi ymmärtää, että yksi syy siihen, että EU:n johto vastustaa viisumijärjestyksen helpottamista, on kasvava maahanmuutto Keski-Aasian maista
 

crane

Kenraali
Hyvä homma!
Tosin apinalauma toteaa kuitenkin,että Suomen rajat pysyy auki kaikille
 

juustohöylä

Korpraali
Eiköhän se ek:n porukka kuitenkin halua halpatyövoimaa ja rutkasti. Rakennuksilla oli 300 verottajalle ilmoittautunutta ja verokortin tultua lukumäärä on 50000 ulkomaalaista työntekijää.
Siitä voi arvailla menetettyjä verotuloja ym skoijausta ja sen määrää.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Niin tällä mamman maala niin yks rekkayhtiö otti rekkakuskia Latviasta..ja ne sai vain 30 kr per tunti palkkaa.....muuten ruotsalaiskuskit olisivat ajanut mutta paljion enemmällän tuntipalkkallaan.....niin siinä näkee että ne yhtiöt haluvaat halpaa työvoimaa ja ruotsalaiset on sitten työttöminä....
 

Hejsan

Alokas
BAN
Mä lujin että EU-kommisio tai oliko se parlamentti halua että ristit otetaan pois lippuista ( englanti, tanska, ruotsi, kreikka, suomi onks muuta maata?) koska ne "anknyter till kristendom"

eli ne anknyyta kristinuskontoon.....siinä on taas merkki EU = antichrist
 
Top