eurojackpot 90milj. mitä tekisit??

Olenpas minäkin, vaikka tästä oli juuri Palaute-ketjussa puhetta... @TomTom tai @setämies voisiko jompikumpi teistä perustaa iltavapaisiin downshiftaus-ketjun ja siirtää tämän ja kaksi edellistä tässä ketjussa olevaa viestiäni sinne.
 
Hmm...

Rakennuttaisin isohkon (200 neliötä ++) harkkorakenteisen omakotitalon jonkin suurehkon suomalaisen kaupungin laidalle. Varustukseen kuuluisi hyvät viihdetilat sisältäen kotiteatterin, simulaattorihuoneen, mini-kuntosalin ja miksei sisäampumaradankin. Autotalliin mahtuisi muutama käyttöauto, vaikkaja SUV ja kartano-Volvo. Lisäksi harrastuskäyttöön olisi Camaro ja jotakin soralla viihtyvää.

Vapaa-ajan asuntoja ostaisin eri puolilta maailmaa. Hiihtomaja voisi sijaita Alpeilla tai Norjassa. Talviasuntoja voisi katsella Tyyneltämereltä, Atlantin rannikolta ja Välimeren ympäristöstä.

Harrastusvälineiksi ostaisin muutaman suihkukoneen, esim. Hawk ja F-5, niin voisi käydä vilkaisemassa myös ilmavoimien harjoituksia. Huoltopalvelut ulkoistaisin Patrialle, koska se on päivän sana.

Sateista päivää varten tilaisin itselleni kuivapuvun ja diver propulsion vehiclen varmuusvarastoitaviksi Merenkurkun tietämille. Lisäksi hätä-käteistä ja timantteja voisi varastoida muutaman miljoonan arvosta täällä Suomessa.

Kaiken yllä olevan jälkeen jäljelle jääneet 70 miljoonaa euroa sijoittaisin osakkeisiin, rahastoihin ja valuuttoihin turvallisiksi tunnettuihin valtioihin. Suhteellisen pienelläkin tuotto-odotuksella koneet pysyisivät ilmassa, ja lisäksi rahaa riittäisi oikeiden poliitikkojen ja puolueiden tukemiseen.
 
Eka ostasin tontin. Mahollisimman ison eli ainaki 100 hehtaaria. Suurimmaks osaks sekametsää. Sitten rakennuttasin hirsikartanon, ei mitään mahottoman kokosta vaan sellanen sopiva että mahtuu akka ja lauma mukuloita väljästi sinne pyörimään. Pihaan autotalli ja sinne pari uutta Mersua. Kilsan päähän talosta rakennuttaisin hallin johon sopii traktori, kaivinkone, mönkijät ja ralliautot lisukkeineen. Hitsauskoneita ja metallin työstöön tarvittavat peruskoneet. Myös puuntyöstöön kaikki tarvittava. Ite rakentaisin metsään 3-4km pitkän soraradan jolla ajaa rallia. Menisin takasin autokouluun ja ajasin rekkakortin että voi omia koneita siirtää jos tarttee.

Päivät varmaan menisi puun, metallin, ralli-autojen ja työkoneitten parissa. Ja saattasimpa toteuttaa haaveeni kaverien säikäyttämisestä tankilla. Kuhtusin ne käymään ja sopivassa kohen ajasin tankin tielle, kääntäsin putken niitä kohti ja ampusin vaikka paineilmalla jotain savua niin että sekunnin näyttäs siltä ku se tankki olisi ampunut.
 
Back
Top