Foorumilaiset muailmalla

Merten sheriffi

Supreme Leader
Keskustelua ollut vähän useammassa vitjassa. Jos tänne laitettaisiin raportteja maailmalta. Otsikon muailma oli sitten tarkoituksella kirjoitettu väärin.
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Laukut pakattuina. Aamulla suunta kohti Helsinki Vantaata. Gatwickillä erittäin tiukka viiden ja puolen tunnin vaihtoaika. Siinä ehtii vetämään työnantajan määräämät päiväkännit ja jopa palautuakin siitä. Sitten 9 tuntia taas istumista ja aah perillä.
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Terveiset Trump landiasta. +28 astetta mittarissa eli hyvät olosuhteet. Pakosti illan ohjelmassa on ilmaiset bileet HardRock Cafessa.
Ei ole selvää hetkeä ollut tällä mantereella. Ginitonic mennyt toisen perään tässä.
6AA71CB5-A764-4F68-97D7-0238102D4813.jpeg
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Terveiset Orlandon HardRock Cafesta. Koko ilta baarissa erään ison jenkki firman piikkiin. Saa tilata mitä haluaa. Hyvää pihvilihaa mennyt jo isohko määrä ja viinaa tietysti. 70 luvun teemabändi soittaa menevää musiikkia.
Kaikkeen sitä joutuukin osallistumaan...
794A6D60-6CD9-4E91-91B1-D3BEE3AA14BD.jpeg
 

Leaderdog

Kaukopartio
Florida on siitä jännä paikka, sää saattaa muuttua hetkessä ja tarvittaessa vettä tulee niin paljon ettei se mahdu edes niihin todella isoihin hule-vesi viemäreihin joita rotvallin reunoissa on. Tai kun tuulee niin saa pitää lippiksestä kiinni tosissaan, tai kun aurinko kesällä paistaa niin valkonaamat palaa mm. päähahastaankin jos ei ole lippistä...

Hienoja kelejä sinne, täältä +1°C sohjon seasta!.
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Härmässä taas perkules. Ei tuota amerikkaa voi kuin rakastaa. Kaikkialla siistiä, ihmiset ystävällisiä, sää etelässä miellyttävä jne.
Välilasku oli Oslon kautta. Huippumoderni terminaali liki tyhjillään iltapäivällä. Näkyy rahaa poltetun kaikkeen siellä. Viimeisen päälle modernia ja hienoa.
 
Top