Foorumilaiset muailmalla

Merten sheriffi

Supreme Leader
BAN
Keskustelua ollut vähän useammassa vitjassa. Jos tänne laitettaisiin raportteja maailmalta. Otsikon muailma oli sitten tarkoituksella kirjoitettu väärin.
 
Laukut pakattuina. Aamulla suunta kohti Helsinki Vantaata. Gatwickillä erittäin tiukka viiden ja puolen tunnin vaihtoaika. Siinä ehtii vetämään työnantajan määräämät päiväkännit ja jopa palautuakin siitä. Sitten 9 tuntia taas istumista ja aah perillä.
 
Terveiset Trump landiasta. +28 astetta mittarissa eli hyvät olosuhteet. Pakosti illan ohjelmassa on ilmaiset bileet HardRock Cafessa.
Ei ole selvää hetkeä ollut tällä mantereella. Ginitonic mennyt toisen perään tässä.
6AA71CB5-A764-4F68-97D7-0238102D4813.jpeg
 
Terveiset Orlandon HardRock Cafesta. Koko ilta baarissa erään ison jenkki firman piikkiin. Saa tilata mitä haluaa. Hyvää pihvilihaa mennyt jo isohko määrä ja viinaa tietysti. 70 luvun teemabändi soittaa menevää musiikkia.
Kaikkeen sitä joutuukin osallistumaan...
794A6D60-6CD9-4E91-91B1-D3BEE3AA14BD.jpeg
 
Florida on siitä jännä paikka, sää saattaa muuttua hetkessä ja tarvittaessa vettä tulee niin paljon ettei se mahdu edes niihin todella isoihin hule-vesi viemäreihin joita rotvallin reunoissa on. Tai kun tuulee niin saa pitää lippiksestä kiinni tosissaan, tai kun aurinko kesällä paistaa niin valkonaamat palaa mm. päähahastaankin jos ei ole lippistä...

Hienoja kelejä sinne, täältä +1°C sohjon seasta!.
 
Lähdemme tästä Tampaan illaksi. Osa menee NHL otteluun mutta itseäni ei jaksa kiinostaa. Menen tutustumaan mielummin kaupungille.
Eilen olimme Disney Springs ravintola-alueella House Of Blues ketjun ravintossa.

0BF43576-E4B2-4BA3-8112-03CD87522E9D.jpeg
 
Härmässä taas perkules. Ei tuota amerikkaa voi kuin rakastaa. Kaikkialla siistiä, ihmiset ystävällisiä, sää etelässä miellyttävä jne.
Välilasku oli Oslon kautta. Huippumoderni terminaali liki tyhjillään iltapäivällä. Näkyy rahaa poltetun kaikkeen siellä. Viimeisen päälle modernia ja hienoa.
 
Back
Top