Futiksen MM

Tuolla ei uskaltaisi liikkua tämän ottelun jälkeen. Ties mitkä mellakat tästä tulee, kun väki on sekaisin.
 
o_O

Onneksi kannatan Saksaa.

Vaikutukset Brasilian yhteiskuntaan voi olla mielenkiintoiset, varsinkin kun kritiikkiä on jo esitetty.
 
Puolisoni isällä (50v) kolmekymppinen brassivaimo. Suoraan sanottuna ihan fanaattista porukkaa nuo brassit. Jokaista peliä tullut heille seuraamaan kaikki seudun brassit.
 
No ainakin jonkin sortin maansuru tulee. Toivottavasti vähemmän niitä palavia autonrenkaita yms. Brassit pelaavat nyt lähinnä kunniansa rippeistä tässä. Ja toki pronssimatsia (jos se heitä kiinnostaa) varten voi toisen puoliajan käyttää siihen että koettaa saada rakennuspalikat uudestaan kasaan.
Uskomaton peli tähän saakka.
 
Saksan dominointia on mukava katsoa.
 
Saksan kuudes maali lähempänä kuin brassien ensimmäinen. Semmoinen pojat vastaan miehet tunnelma tässä pelissä. ;-)
 
7-0....... Eipä tätä juuri enää voi sanoin kuvailla. Kohtapa käy sääliksi noita brassikannattajia tuolla katsomossa. Ei ole hauskaa heillä.
 
Brassien esiintyminen toi mieleen lapatossut. Saksa on kyllä Kruppin terästä.
 
Saksa ottaa kullan ja Hollanti pronssin. Näin uskon ja toivon. Saksa - Brasilia peli oli niin mukavaa katsottavaa että sen jaksoi katsoa toiseenkiin otteeseen. :)
 
Argentiina on kyllä Saksalle paljon kovempi vastus kuin Brasilia. Paljon järjestelmällisempi ja henkisesti vahvempi sakki. Tavallaan noiden pelissä on samankaltaisuutta ja valmennus noilla kummallakin on hyvällä tolalla. Saksa on kuitenkin sen verran kovempi luu että laitan roponi heille.

Pronssipelin voittaa se jota ne mitalit kiinnostavat. Hollanti on henkisesti vahvempi vaikkakin turhautunut rankkutappioonsa, jos saavat asenteen kohdilleen keräävät mitalit mukaansa. Brasilia on siinäkin pelissä askeleen päässä pakokauhusta, pirunmoinen paine niskassa ja pettymyksen(petturuuden) taakka selkärepussa. Ei ole helppoa heillä. Eiköhän tämä siis hollantilaisille mene.
 
Hollanti teki muuten maalin rankkarikisassa, joka kuitenkin vihellettiin Argentiinan maalivahdin torjumaksi.

Näkyy videolla kohdassa: 0.32

Eipä ollut maalikamera käytössä silloin kun sitä oikeasti olisi tarvittu :D
 
Viimeksi muokattu:
Nyt sitten pitäisi arvata loppujärjestystä. Oma veikkaus on 1. Saksa 2. Argentiina 3. Hollanti 4. Brasilia, eli isäntämaa jää ilman mitalia. Toki pronssipeli on aina arvoituksellinen, kumpi haluaa sitä enemmän? Saksa vie mestaruuden ja tekee historiaa ensimmäisenä eurooppalaisena maana, joka voittaa etelä-amerikassa pidetyissä kisoissa. On ollut vakuuttavin joukkue tähän mennessä...
 
Saksa vie kullan. Ekaa kertaa E-Amerikassa (E-Amerikasa on aina voittanut E-Amerikkalainen joukkue. Euroopassa taas on aina voittanut Eurooppalaainen joukkue). Jos taas ei vie, niin ke kaik ken tietää kuka minä olen ei kuitenkaan uskalta hakea sitä 15 euroa jonka lupaan tästä palkkioksi. :) Arjentiina häviää finaalin.
 
Melkoisen hyvin laukoivat maaleja Hollannin reppuun rakkareissa nuo argentiinalaiset...paineet ovat ainakin kovat saksalaisilla.
 
Melkoinen katastrofi kisojen isäntämaalle, jolle jalkapallo on paljon enemmän kuin vain peli muiden joukossa.
 
Back
Top