Game of Thrones S8

Panssari Salama

Respected Leader
Viimeinen (ja verisin?) Game of Thrones kausi käynnistyi eilen.

game-of-thrones-season-8-1.jpg


Tässä mainio WaPo -yhteenveto sarjassa tähän mennessä kuolleista 2 339 henkilöstä, pari keskeistä eläintäkin toki mukana luvuissa.


Ruudulla tapahtuneet kuolemat:

Season 1: 59
Season 2: 130
Season 3: 87
Season 4: 181
Season 5: 246
Season 6: 540
Season 7: 1 096

Top Kills:

Cersei Lannister: 199 (tosin 198 kerralla, poltti Baelorin katedraalin ja sen sisällä olleet kaikki ihmiset)
Lohikärmekset Rhaegal (171) ja Drogon (135). WMD-kamaa nämä kaverukset.
Jon Snow: 86. Poikkeuksena muihin "kärkinimiin" Jon on rusikoinut tämän määrän kai ihan käsipelillä kuluneen 7 kauden aikana
Arya Stark: 64. Starkin sisaruksista pienin ja vaarallisin, 48 kertaheitolla myrkyttäessään The Twins linnan sallissa koko Freyn suvun ja aseenkantajat.

"Nothing lasts", lausui Varys enteellisesti S8 jakso 1:n alussa, ja siltä tämä alkaa vaikuttaa...

On se kova sarja.
 
Viimeksi muokattu:
Aloitin juuri lukemaan Valtaistuinpeliä. Mukava lukea kun kaikilla kirjan hahmoilla on naamat. Ei nimien paljous haittaa.

Trailereita. :)


 
Kiusallisia tilanteita koko jakso täynnä. Tosin lopussa meinas turahtaa paska housuun.
 
Aloitin juuri lukemaan Valtaistuinpeliä. Mukava lukea kun kaikilla kirjan hahmoilla on naamat. Ei nimien paljous haittaa.

Trailereita. :)


Siinäpä se kaikki oleellinen taisi tulla honest trailereissa mainituksi (y)

Hyviä kirjoja, varsinkin ekat kolme kirjaa, pidin kovasti miten kukin päähenkilö kirjoitetaan aina sen henkilön näkökulmasta ja motiiveista käsin.
 
Jakso #2 katsottu striimiltä. Tunnelma alkaa olla jo niin tiivis, että sen leikaaminen vaatii jo valyrialaista terästä...
Älä vaan spoilaa!!!:devilish:
En meinaa malttaa odottaa että pääsen illalla katsomaan. Pari jääkylmää Dr Pepperiä viereen ja avot!
 
Viimeksi muokattu:
Älä vaan spoilaa!!!:devilish:
En meinaa malttaa odottaa että pääsen illalla katsomaan. Pari jääkylmää Dr Pepperiä viereen ja avot!

OT.

Jos juo Dr Pepperiä, niin sisuskaluilla on jo sellainen tunnelma ettei sitä paljon mikään pelasta:sick:!

Lienet tietoinen että kyseinen aine on yhdistelmä Bhopalilaisen viemärin sisältöä ja Chernobyliläistä hulevettä.

OT Off.

GoT on kyllä hyvä. En tiennyt sarjasta mitään ja ihan sattumalta katsoin jossain puolessa välissä yhden jakson. Sitten pitikin alkaa seuraamaan. Ainoa vain, että en kestä odottaa jaksoja, joten pakko odottaa että koko kausi on tehty ja katsoa vasta sitten.
 
Täytyy sanoa että tosi pitkä matka tultu tämän sarjan aikana Daeneryksen puolella häistä Drogon kuolemaan, sieltä hänen vaelteluistainsa Orjuuttajan Lahden kaupunkien valtiaaksi ja sieltä Westerosiin Pohjoiseen. Ja samaten monella muulla hahmolla takana pitkä matka, esim. Arya, Sansa, Jaime, Tyrion, Jon, jne...

Sitä on vaikea uskoa kuinka pitkä matka on kuljettu tässä sarjassa ja kuinka koko asetelma on ihan eri kuin aloittaessa.
 
Toinen jakso katsottu. Tuntuu siltä, että tämä on jotakin suurempaa kuin pelkkää television viihdettä. En pysty laittamaan mihinkään järjestykseen hahmoja. Kaikki ovat yhtä mahtavia omalla tavallaan.
 
Täytyy sanoa, että näitä uusia jaksoja katsellessa on tullut nostalginen olo. Vähän ikävä sitä yksinkertaisempaa aikaa, kun kyseessä ei ollut koko maailman kohtalo vaan siihen rinnastettuna pienet erinäisten aatelissukujen mittelöinnit keskenään vallasta.
 
Niinpä. Nyt kun kahden jakson verran on muistuteltu päähenkilöistä ja heistä tuotu inhimillisiä piirteitä esiin, niin perinteisesti sehän on tarkoittanut vain että kohta alkaa mennä henkivakuutuksia lunastukseen oikein urakalla :eek:
 
Back
Top