Hejsan kirjoitti:Onkai Haglund parempi kuin Anna-maja Henriksson tai mikä sen nimi oli......saa valita pest eller kolera
Pest=rutto
Kolera=kolera
Näin sitä mennään, huh-heijaa vaan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hejsan kirjoitti:Onkai Haglund parempi kuin Anna-maja Henriksson tai mikä sen nimi oli......saa valita pest eller kolera
rehti kirjoitti:Tässä ei ole kuitenkaan tilastoista kyse, vaan tasan yhden miehen vapautuksesta terveydellisistä syistä. Itse en toisen miehen terveysasioista kauheasti meuhkaisi - ei oikein kuulu sivistyneeseen käytökseen.
Ilmeisesti sinulla on asiasta jostain saatua (salassapidettävää) tietoa. kun niin aggressiivinen olet. Jos pelkästään spekuloit, niin aikamoista sekin on.
pstsika kirjoitti:Mikä on selittävä tekijä C- luokitusten jyrkkään nousuun ja palveluksensa suorittavien määrän alenemiseen?
skärdis kirjoitti:Nyt vaan pitäisi tietää, onko Haglund valikoinut itse vemppaluokituksen vai onko kyse aidosta kruununraakista?
rehti kirjoitti:skärdis kirjoitti:Nyt vaan pitäisi tietää, onko Haglund valikoinut itse vemppaluokituksen vai onko kyse aidosta kruununraakista?
Itse asiassa ei pitäisi. Oli sitten julkisuuden henkilö tai ei, niin toisen terveydentilan riipominen nimimerkin suojissa keskustelupalstalla menee kaikkien käyttäytymisnormien yli. Toki tiedän, että Internetissä on sitä sun tätä ja paljon pahempaakin, mutta jokin vastuu kai kirjoittajilla kuitenkin on (edes se usein vaiennettu omatunto)
skärdis kirjoitti:rehti kirjoitti:skärdis kirjoitti:Nyt vaan pitäisi tietää, onko Haglund valikoinut itse vemppaluokituksen vai onko kyse aidosta kruununraakista?
Itse asiassa ei pitäisi. Oli sitten julkisuuden henkilö tai ei, niin toisen terveydentilan riipominen nimimerkin suojissa keskustelupalstalla menee kaikkien käyttäytymisnormien yli. Toki tiedän, että Internetissä on sitä sun tätä ja paljon pahempaakin, mutta jokin vastuu kai kirjoittajilla kuitenkin on (edes se usein vaiennettu omatunto)
Olen periaatteessa samaa mieltä, jos kyse on oikeasta terveydellisestä syystä.
Yleisen asevelvollisuuden tilanne nyt vaan on sellainen, että yleisestä asevelvollisuudesta on siirrytty valikoivaan asevelvollisuuteen ja asepalveluksen välttää kunhan edes vihjaa lääkärille jostakin terveydellisestä ongelmasta. Puolustusvoimien lääkäreille antama ohjeistus ohjaa siihen suuntaan ja on täysin selvää, ettei 1/4 parikymmpisistä voi olla sellaisessa kunnossa, etteikö pystyisi palvelemaan edes B-luokassa. Pumppuluumun tai saunamajurin tehtävät ovat osa yleistä asevelvollisuutta.
Valitettavasti tuosta seuraa se, että oikeastikin vapautuksen ansaitsevia kohdellaan potentiaalisina lintsareina, olipa sitten ministeri tai ei.
Tvälups kirjoitti:Kansanedustajien valintaan voimme osallistua neljän vuoden välein, mutta sen koommin johtotehtävien jako ja valittu poliittinen linjaus ei ole millään muotoa demokraattista (so. kansanvaltaista) toimintaa. Kuinka toimia toisin? Sveitsin malli.
Tvälups kirjoitti:Olisiko ihan liikaa vaadittu, että valtakunnan ykkösvirkoihin olisi edes muodolliset pääsykokeet, terveys- ja taustaselvityksineen?
Terveydenhuolto ja turvallisuusala on tarkoin valvottua (kuten oikein onkin), mutta asioistamme päättäviä tahoja ei valvota mitenkään.
Siksikin nämä politbroilerit hautomoineen -tuttaa tavan tallajaa. Kansanedustajien valintaan voimme osallistua neljän vuoden välein, mutta sen koommin johtotehtävien jako ja valittu poliittinen linjaus ei ole millään muotoa demokraattista (so. kansanvaltaista) toimintaa. Kuinka toimia toisin? Sveitsin malli.
skärdis kirjoitti:Haglund ei edes ole kansanedustaja, joten kansa ei ole vointu päättää hänen valinnastaan.
Ministeriys ei edellytä kansanedustajuutta. Esim. 90-luvulla Heikki Haavisto toimi maatalousministerinä, vaikkei ollut kansanedustaja. Täytyy tosin sanoa, että Haavisto oli mies paikallaan, sillä EU-jäsenyyden liittymisneuvotteluissa tarvittiin oikeaa osaajaa, eikä poliittista broileria. Kepussakin tunnustettiin tosiasiat ja kepu hankki ministerin muualta kuin puolueen riveistä.
Ei se tee miehestä tai naisesta mitenkään ylipätevää että hän on europarlamentaarikko ja ministeri 33 vuotiaana. George.w.Bush nuorempi oli yhdysvaltain presidentti vaikka hänen ÄO on 91. Riittää että poliitikolla on karismaa ja kansa tykkää.Einomies1 kirjoitti:Ollaan Hagglundista mitä mieltä hyvänsä niin kaveri on europarlamentaarikko ja nyt puolueen johtaja sekä ministeri vain 33-vuotiaana! Huima on uraputki kaverilla....
Saa nähdä miten hän selviytyy ministerin salkun kanssa, siitä riippuu jatkot.
Pelkkä asevelvollisuuden suorittaminenhan ei tee kenestäkään hyvää tai huonoa ministeriä. Ministeri on poliittinen päättäjä, ei sotilas. Toki periaatteellinen kansalaisvelvollisuuden suorittaminen tuo hyvän kuvan henkilöstä mutta tuossa tehtävässä tärkeintä on älli ja kiinnostus maanpuolustusasioihin.
Carlin olisi hyvä perehtyä alaansa hieman ennen salkun vastaanottamista.
Einomies1 kirjoitti:Pelkkä asevelvollisuuden suorittaminenhan ei tee kenestäkään hyvää tai huonoa ministeriä. Ministeri on poliittinen päättäjä, ei sotilas. Toki periaatteellinen kansalaisvelvollisuuden suorittaminen tuo hyvän kuvan henkilöstä mutta tuossa tehtävässä tärkeintä on älli ja kiinnostus maanpuolustusasioihin.
Carlin olisi hyvä perehtyä alaansa hieman ennen salkun vastaanottamista.
Einomies1 kirjoitti:1. Puhu totta. Älä valehtele.
Haglund Hbl:ssä: Dragsvikin säilyttämisestä sovittiin jo hallitusneuvotteluissa
Ruotsinkielisen varuskunnan säilyttäminen Raaseporin Dragsvikissä oli RKP:n vaatimus jo hallitusneuvotteluissa. Näin sanoo europarlamentaarikko Carl Haglund Hufvudstadsbladetin verkkolehden haastattelussa.
Haglund neuvotteli puolustuskysymyksistä Säätytalolla touko-kesäkuussa RKP:n edustajana. Hänen mukaansa muut nykyiset hallituspuolueet hyväksyivät Dragsvikin säilyttämisen.
Hallitusohjelmaan kirjattiin, että "ruotsinkielinen varusmieskoulutus turvataan lainsäädännön edellyttämällä tavalla".
Haglund arvioi, että Puolustusvoimat on varuskuntien lakkautusta valmistellessaan lukenut hallitusohjelman. Jos Dragsvik olisi esitetty lakkautettavaksi, olisi puolustusministerin puolueesta riippumatta pitänyt Haglundin mielestä torjua esitys hallitusohjelman vastaisena.
- Me teimme aloitteen, mutta saimme vihreää valoa kaikilta viideltä muulta puolueelta. Jos perussuomalaiset ovat tyytymättömiä, heidän pitää haukkua koko hallitusta, Haglund sanoo Hbl:ssä.
STT julkaisi myöhemmin jutun, jonka mukaan hallitusneuvotteluissa ei olisi sovittu Dragsvikin säilyttämisestä. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288449726179.html
Haglund puolestaan kertoi illalla Ilta-Sanomille, ettei hän ollut sanonut niin kuin Hbl:ssä kirjoitettiin. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288449758975.html