Hauskat Videot

Fremen

Respected Leader
Tuli pääsiäisenä puheeksi, en ollut tästä koiralajista koskaan kuullutkaan. Mutta "big in the UK" ja jostain syystä kiehtovaa katsottavaa.

Pähkinänkuoressa: lihavat ihmiset käskevät laihat koirat hakemaan tennispalloja viestimuodossa, sähköportin läpi ei saa mennä hakija ennenkuin noutaja on palannut jne... you'll figure it out!

 

miheikki

Respected Leader
Toistoa, koska sensuuri.

Muistatko nämä sketsit – tämä on rasistista nykypäivänä (video)
21.4.2017 Jko 1757 Views 5 Comments rasismi


Kummeli-sketsisarja on nykyjään tuomittu rasistisena, Yle poisti sketsit ohjelman uusinnoista.

Täyttääkö tämä video sinusta rasismin määritelmän?Wikipedia kertoo rasismista seuraavasti:

”Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää.[1] Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen.[2][3]

Nykyisin rasismia pidetään usein moraalisesti ja lainsäädännöllisesti tuomittavana.[4] Rasismiin perustuva syrjintä on länsimaissa joissain tapauksissa rikos.”
 

miheikki

Respected Leader
Sultan - F*ck like a Finn

Julkaistu 27.4.2017
If you’ve heard of Finland, you know the things we like to brag about. Like the number of our lakes, the quality of our schools, or having the highest number of heavy metal bands per capita in the world. But there’s one awesome thing we’ve kept quiet about.


 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Ei paha...mitä virolaiset ajattelevat suomalaisista:

 

Fencer

Eversti
Pitkästä aikaa repesin oikein kunnolla!
Taidan olla tosikko, kun ei naurattanut... Porukka juoksee henkensä edestä pakoon, mitäpä jos joku pakoon pötkijä olisi loukannut siinä samalla itseään? Lähteekö pelosta aiheutunut muistijälki pois, vaikka olikin vain pila? Entä jos jollain olisi ollut mukana käsiase ja tämä olisi niitannut "terroristin"?
 

Herman30

Greatest Leader
Sama täällä, en oikein osaa nähdä huumoria tuossa että ihmiset juoksevt henkensä edestä. Ase ja "terroristin" ampuminen kävi minullakin mielessä.
 
Top