Hauskoja kuvia

Hitler-ja rasisti-kortit alkaa olla jo kulmista kuluneita jatkuvasta käytöstä, joten lanseerataan uusi kortti....

DPPgbmmXkAAZt3I.jpg:large
 
Juhani Kuosmanen added 2 new photos.
6 hrs ·
Putinilla ja minulla on paljon yhteistä.
Olemme lähes saman ikäisiä ja mittaisia (vanhahkoja ja lyhyitä). Putin johtaa suurta maa-aluetta itsevaltaisesti ja riitelee naapureiden kanssa. Minulla on seitsemän hehtaaria hyvää lepikkoa Itä-Karttulassa. Olen sen alueen herra ja pari rajariitaakin on käyty. Putin vetää mahan sisään valokuvissa. Niin minäkin.

 
^Starfighterin maine huomioiden en oikein tiedä, oliko tuo takapenkkiläinen onnekas vai onneton.:)


penis_in_sky_fb.jpg

Yhdysvalloissa, Washingtonin osavaltiossa, taivaalle ilmestyi melko härski näky torstai-iltapäivänä.

Yhdysvaltain laivaston lentäjä piirsi taivaalle kuvion, joka muistutti erehtymättömästi penistä.

-Aloin kuvata videota, kun pilotti piirsi taivaalle 8-kuviota. Kun kahdeksikko oli valmis, päätin lähteä kotiin. Hetken kuluttua ymmärsinkin, ettei pilotin mestariteos ollut vielä valmis, kertoo videota kuvannut silminnäkijä.

Whibdey Islandin lentotukikohdan komentajat ovat pahoitelleet tapahtunutta ja pitävät tapahtunutta täysin hyväksymättömänä.
http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201711180104510_v0.shtml

Hehheh, huumorintajuton esimies veti tästä mestariteoksesta hernekuorman nenäänsä.:D

Aiheeseen liittyen, tuolta voisi hankkia teemahenkiset joulukoristeet. :)

https://planeform.myshopify.com/products/growler-sky-art-christmas-ornament

1.jpg
 
Olisiko tässä aihetta harvinaiseen ilmailuaiheiseen moraalimerkkiin? :)

Lienee paikallaan pieni anekdootti. Lukaisin jokunen vuosi sitten erään RAF:n hävittäjälentäjän muistelmat. Kirjoittaja palveli kylmän sodan vuosina hävittäjälentäjänä Länsi-Saksassa. Muistelmissaan kertoi erään surkuhupaisan tapauksen, joka sattui 50-luvun lopulla. Eräässä Saksassa sijainneessa Royal Air Forcen tukikohdassa pidettiin avoimien ovien päivää. Ideana oli tuoda esille brittien hyvää tahtoa saksalaisia kohtaan. Tukikohtaan oli kutsuttu mm. paikallisten koulujen oppilaita. Päivä huipentui lentonäytökseen, jonka esitti muuan RAF:n hävittäjälentäjä Hawker Hunter -hävittäjällä. Koneen siipiin oli asennettu savupodit.

Kävi vaan vähän nolosti, kun esityslentäjäksi oli valittu eräs WW2:n veteraani, joka vihasi saksalaisia kuin ruttoa. No, kyseinen pilotti starttasi esityslennolle ja kaikki meni hyvin siihen asti kunnes tämä käynnisti savupodit. Hyvin pian tämän jälkeen taivaalle piirtyi jättimäinen k*rpä ja kassit saksalaiskoululaisten iloksi ! :confused:
 
Back
Top