Helsingin hyväksikäytöt ja raiskaukset

miheikki

Respected Leader
https://www.suomenuutiset.fi/aidin-hatahuuto-aikuiset-liehittelevat-13-vuotiaita-tyttoja-kontulan-nuorisotalolla-menet-hakemaan-lastasi-nuorisotalolta-ovesta-tulee-ulos-parrakkaita-miehia/
tammikuu 28, 201915:00
Äidin hätähuuto: Aikuiset liehittelevät 13-vuotiaita tyttöjä Kontulan nuorisotalolla – ”Menet hakemaan lastasi nuorisotalolta, ovesta tulee ulos parrakkaita miehiä”

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä keskusteltu kiivaasti siitä, käykö Kontulan nuorisotalolla lasten lisäksi aikuisia miehiä. Kohu alkoi, kun kontulalainen äiti kirjoitti Facebookissa, että samalla nuorisotalolla hänen 13-vuotiaan tyttärensä kanssa käy jopa yli 20-vuotiaita maahanmuuttajamiehiä, jotka katsovat nuoria tyttöjä seksistisesti.

Suomen Uutiset haastatteli erästä kontulalaista äitiä, jonka tytär on käynyt Kontulan nuorisotalolla. Äiti esiintyy tässä jutussa nimettömänä.
Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä ajautui kyseenalaiseen seuraan viime kesänä juuri täytettyään 13 vuotta. Kun tyttö sai olla iltaan saakka nuorisotalolla, hän tutustui joukkoon itseään selvästi vanhempia maahanmuuttajapoikia.
– Vanhemmat tietysti olettavat, että lapsi viettää aikaansa nuorisotalolla muiden samanikäisten kanssa aikuisten valvovien silmien alla, eli on turvassa, äiti kertoo.
– Sitten kun menet hakemaan lastasi nuorisotalolta, ovesta tulee ulos parrakkaita miehiä. Ei siis parrakkaita poikia, vaan aikuisia, joilla on miehen ruumiinrakenne.
Ikä on joustava käsite
Kontulan nuorisotalon tulkinta ikärajoista tuntui olevan varsin joustava. Äidille selvisi, että ikäraja onkin iltaisin 13-20 vuotta. Myös tyttärellä oli aluksi ollut käsitys, että uudet tuttavat ovat suunnilleen hänen ikäisiään.
– Miehet esittäytyvät tytöille 16-vuotiaina. Näytetään jopa papereita, jos tytöt epäilevät asiaa, äiti kertoo. Tytöt uskovat helpommin, sillä ovathan nämä ”nuoret” myös nuorisotalolla, ja heidän siellä olonsa on aikuisten ohjaajien mielestä OK.
Äiti yritti varoittaa tytärtään siitä, että 13-vuotiaan hengailu itseään selvästi vanhempien miesten kanssa ei ole hyvä ajatus. Hän varoitti myös kulttuurieroista ja sanoi, että ihastua ei ainakaan kannata. Tytön vastaus oli tiukka: ”Äiti, sä olet rasisti!”
Tässä vaiheessa tytöt olivat sitä mieltä, että nämä uudet tuttavuudet ovat heidän aitoja, oikeita ystäviään, jotka aina kuuntelevat heitä ja kehuvat heitä kauniiksi.
– Ne sanovat tekevänsä mitä vain saadakseen näin ihanan tyttöystävän kuin me ollaan, äiti kertoo tyttöjen sanoneen hänelle.
Groomingin ”perustyökalut” eli imartelu ja kehuminen olivat siis nuorisotalolla täydessä käytössä.
Gangsta-elämäntapa kiehtoo
Tytär pyöri muutaman ystävänsä kanssa kurdinuorten porukassa, jossa elämä oli rikasta ja jännittävää. Jengi järjesti etukäteen sovittuja joukkotappeluita, biiffejä, joita tytötkin kutsuttiin katsomaan. Porukasta löytyi aina joku, joka heilutti satasen seteleitä.
Kun tytöt olivat päässeet tarpeeksi sisään ulkomaalaisten porukkaan, heille kerrottiin, ettei osalla miehistä ole oleskelulupaa. Osa ei puhunut suomea.
Miehet kutsuivat tyttöjä koteihinsa ja tytöt kertoivat ihmetelleensä, miten turvapaikanhakijalla voi olla niin paljon merkkikelloja ja kalliita muotivaatteita vaatekaapeissaan. Tytöt olivat myös kysyneet, missä poikien vanhemmat ovat, mutta tajunneet, että asunnossa ei ollut muuta kuin näiden kahden pojan tai miehen sängyt.
Limsaa, sipsejä, tupakkaa, huumeita
Äiti kertoo jossain vaiheessa ihmetelleensä, kun tytöt tulivat aina kotiin limsapullojen ja sipsipussien kanssa. Vastaus oli, että uudet ystävät olivat ostaneet. Äidin mukaan nämä ulkomaalaiset miehet ostivat tytöille myös tupakkaa.
Huumeita sen sijaan ei tarjottu ilmaiseksi. Niistä tyttöjen olisi pitänyt maksaa.
Jossain vaiheessa tytöt alkoivat kuitenkin tajuta, että kaikki ei olekaan niin hohdokasta kuin he olivat kuvitelleet.
Kupla puhkeaa
Osalla nuorisotalon tytöistä ystävystyminen maahanmuuttajamiesten kanssa eteni seurusteluksi asti. Siinä vaiheessa kohtelu ei välttämättä enää ollutkaan niin palvovaa kuin alussa, vaan tyttöjen elämää pyrittiin hallitsemaan ja rajoittamaan.
Kontulalaisäiti kertoo eräästä tytöstä, jolle tehtiin raiskauksen tunnusmerkit täyttävä teko, mutta nuori tyttö ei itse ensin tajunnut, että hänelle oli tehty väärin. Tekijä tietenkin syyllisti tyttöä tapahtuneesta.
Monikulttuurinen tuttavapiiri oli julma epäsuosioon joutuneille tytöille: raiskatuksi tai hyväksikäytetyksi joutumisen sanottiin olevan tytön oma vika, koska hän ”itse halusi sitä”. Kurdimiehet pyrkivät kääntämään koko tuttavapiirin tyttöä vastaan. Joku tytöistä uhattiin jopa hakata, äiti kertoo.
– Lopulta, kun olin aikani tyttöjen kanssa puhunut asiasta, he alkoivat itse tajuta, että heille ollaan valehdeltu, äiti kertoo.
Nuorisotalo kiertelee vastuutaan
Äiti otti yhteyttä Kontulan nuorisotalon toiminnasta vastaavaan aluepäällikköön kysyäkseen, miksi kävijöiden ikää ei tarkisteta ja miksi aikuisten ulkomaalaismiesten annetaan lääppiä nuoria tyttöjä nuorisotalolla.
Aluepäällikkö Katri Kairimo ei nähnyt Kontulan nuorisotalon toiminnassa mitään ongelmia: seksuaalista häirintää ei ole havaittu eikä talolla käy aikuisia miehiä. Kävijöiden ikä voidaan tarkistaa vain silmämääräisesti. Vakiokävijöillä on nuorisotalon jäsenkortti, johon merkitään se ikä, jonka hakija itse ilmoittaa.
Aluepäällikön mukaan nuorisotalon ohjaajilla ei ole oikeutta vaatia keneltäkään henkilöllisyystodistuksen esittämistä.
Kairimo vetoaa äidille lähettämässään sähköpostiviestissä siihen, että nuorisotalolla nuoret kohtaavat toisensa valvotussa tilassa ja paikalla on koulutettuja ohjaajia, joten ”paikka on varmasti turvallisempi kuin katu, asemanseudut ja ostoskeskukset”. Epäilemättä, mutta vielä turvallisempi se olisi, jos siellä ei olisi aikuisia ulkomaalaismiehiä.
Kaupunginvaltuutettukaan ei saanut vastauksia
Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Pia Kopra oli yhteydessä asiasta vastaaviin virkamiehiin saatuaan soittoja kontulalaisten lasten vanhemmilta. Kopra on erittäin huolissaan virkamiesten vähättelevältä ja välinpitämättömältä vaikuttavasta asenteesta.
– Olin yhteydessä muun muassa nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatkaan, mutta en saanut selkeää vastausta mitä asialle aiotaan tehdä, Pia Kopra kertoo Suomen Uutisille.
Nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatka ei vastannut Suomen Uutisten soittopyyntöön.
– Nuorisotilan on oltava turvallinen paikka, eikä vastuuta turvallisuudesta voi työntää lasten kontolle. Valvojien on puututtava seksuaaliseen ahdisteluun ja vähintäänkin annettava ahdistelijoille porttikielto, Kopra sanoo.
Pia Kopran mielestä vaikuttaa siltä, että nuorisotalon valvojat eivät ole hoitaneet tehtäviään.
– Jos esimerkiksi biljardia pelaavia tyttöjä taputellaan takapuolelle tai muuten lääpitään, niin siinähän pian täyttyvät lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkit, Pia Kopra sanoo.
Oulun tapaukset ovat nostaneet grooming-ilmiön valtakunnalliseen keskusteluun. Nuorisotalolla käyvien lasten pitää tietenkin olla turvassa groomingilta ja seksuaaliselta ahdistelulta.
– Helsingin kaupungin tiloja ei saa käyttää groomingin edesauttamiseen, kaupunginvaltuutettu Pia Kopra korostaa.
SUOMEN UUTISET
 

YliKoo

Respected Leader

hansai

Supreme Leader
Uusi lapsiraiskausepäily Helsingissä: Kolmea alaikäistä epäillään törkeistä teoista

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss kertoo, että tapauksessa on yksi asianomistaja. Asiaa tutkitaan törkeänä raiskauksena sekä törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Enempää Forss ei tapauksen yksityiskohtia avaa. Hän ei ota kantaa esimerkiksi siihen, minkä ikäinen epäiltyjen rikosten uhri on, tai siihen, miten asia on tullut poliisin tietoon.
– Valitettavasti tämän enempää en voi asiasta tiedottaa, koska esitutkinta on vielä kesken ja kuulusteluja on suorittamatta. Lisäksi kaikki osalliset ovat alaikäisiä, hän kirjoittaa MTV Uutisille lähettämässään sähköpostiviestissä.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäiltyjä on kolme, ja he ovat syntyneet 2000-luvun alkupuolella.

Kaksi epäillyistä ovat julkisten rekisteritietojen perusteella ilmoittaneet asuvansa Helsingissä. Yhdellä ei tällä hetkellä ole vakituista osoitetta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-lapsiraiskausepaily-helsingissa-kolmea-alaikaista-epaillaan-torkeista-teoista/7260742#gs.3BAI8Kvp
 
Viimeksi muokattu:

PSB 5500

Ylipäällikkö
Mutta suurin osa raiskauksista on kuitenkin suomalaisten tekemiä!
Sellainenkin kiintoisa tilastollinen fakta tuli mieleeni, että suurin osa Suomessa asuvista ihmisistä on suomalaisia, n 5,5miljooonaa. Ja niitä ulkomaalaisia on vähän vähemmän, mitä muutama kymmentuhatta ? Silti tämä jäljempänä mainittu joukko on todella hyvin esillä tilastoissa.. Ja lisäksi kun meillä on edelleen ne omat pervotkin ym niin ei olisi kyllä tarvittu mitään haitallista vieraslajia tähän joukkoon jännittävine tapoineen.
 

miheikki

Respected Leader
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jussi-halla-ahon-kolumni-huono-maahanmuutto-on-valinta-ei-kohtalo/7255724
Jussi Halla-ahon kolumni: Huono maahanmuutto on valinta, ei kohtalo
JULKAISTU 25.01.2019 11:32

Lähdin mukaan perussuomalaisten toimintaan vajaat 13 vuotta sitten, vuonna 2006. Koko tämän ajan media ja muut puolueet ovat motkottaneet minulle ja perussuomalaisille siitä, että puhumme liikaa maahanmuutosta. Kun maahanmuuttajamiehiin kohdistuvat raiskaus- ja hyväksikäyttöepäilyt joulu- ja tammikuussa räjähtivät silmille Oulussa ja Helsingissä, media ja muut puolueet eivät paljon muusta ole puhuneetkaan kuin maahanmuutosta, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa kolumnissaan.

Oulun tapahtumat eivät ole ensimmäisiä laatuaan sen enempää Suomessa kuin muuallakaan Euroopassa. Systemaattista ahdistelua on raportoitu esimerkiksi Lahdesta ja Tampereelta, eivätkä kaikki tapaukset tietenkään päädy julkisuuteen.
Uutta eivät ole myöskään tapahtumia seuranneet reaktiot. Keskustelu muistuttaa rituaalia, jossa toistetaan pakollisia vuorosanoja. Ihmetellään hurskastellen, miksi ongelmasta ei ole puhuttu aiemmin, vaikka jokainen tietää, että yritykset puhua asiasta on tyrmätty hysteerisillä rasisti- ja fasisti-syytöksillä. Tuomitaan teot iljettäviksi, aivan kuin joku ei tietäisi niiden olevan iljettäviä.
Toistellaan sitä, ettei Suomeen voi tulla tekemään rikoksia, vaikka aivan selvästi voi. Syytetään tapahtumista "tiukentunutta" turvapaikkapolitiikkaa ja sen aiheuttamaa turhautumista, vaikka ainakin osa tekijöistä nimenomaan oli saanut turvapaikan tai jopa kansalaisuuden.
Ja haukutaan tietysti perussuomalaisia tragedialla ratsastamisesta, vaikka perussuomalaiset ovat ainoa ongelmiin johdonmukaisesti suhtautuva puolue.
Oulua seurannut keskustelu herättääkin kysymyksen siitä, mikä oikeastaan on populismia. Sekö, että pysytään omalla linjalla silloinkin, kun se ei ole muodikasta, vai se, että haistellaan yleistä mielipidettä ja yritetään tiukoilla takinkäännöillä myötäillä sitä?
Miksi puhua maahanmuuttajista eikä kaikesta muusta?
Pakolliseen rituaaliin kuuluu myös se, että toistellaan suomalaistenkin miesten raiskaavan. Miksi pitäisi puhua erityisesti maahanmuuttajien tai muslimien tekemistä raiskauksista? Esitetäänpä vertailun vuoksi muutamia muita kysymyksiä:
Miksi pitäisi puhua erityisesti naisiin kohdistuvasta parisuhdeväkivallasta, kun on myös miehiin kohdistuvaa parisuhdeväkivaltaa?
Miksi pitäisi puhua tupakoinnin riskeistä, kun myös tupakoimattomia sairastuu keuhkosyöpään?
Miksi pitäisi puhua rattijuopoista, kun myös selvin päin ajetaan onnettomuuksia?
Miehet ovat yliedustettuna parisuhdeväkivallan tekijöissä, tupakoitsijat keuhkosyöpäpotilaissa ja rattijuopot kolarikuskeissa. He ovat riskiryhmiä. Siksi toimenpiteitä kannattaa kohdistaa ennen kaikkea heihin. Samalla tavoin maahanmuuttajat ovat yliedustettuna seksuaalirikosten tekijöissä. Hekin ovat riskiryhmä.
Maahanmuuttajien tekemät rikokset ovat myös eri asia siksi, että niiden määrään voidaan vaikuttaa maahanmuuttopolitiikalla. Suomeen muuttaminen ei ole ihmisoikeus vaan etuoikeus. Maahanmuuton haittavaikutukset ovat poliittinen valinta.
Turvapaikanhakijoiden tekemät rikokset ovat moraalisestikin eri asia, koska nämä ihmiset ovat vedonneet suomalaisten hyvään tahtoon ja auttamisen haluun. Vähin, mitä heiltä voi vaatia, on kunnioitus niitä kohtaan, jotka ovat tarjonneet heille suojelua – kaiken materiaalisen hyvän lisäksi.
Kaikkea maahanmuuttoa ei pidä leimata
Monet ovat oikeutetusti huolissaan siitä, että pieni joukko mätämunia leimaa kaikki maahanmuuttajat raiskaajiksi. Tämä on kuitenkin tehokkaasti estettävissä kertomalla kansalaisille avoimesti, mitä maahanmuuttajaryhmiä yliedustus koskee.
Suurin osa Suomessa asuvista ulkomaalaisista on virolaisia ja venäläisiä, eikä näiden ryhmien suhteellinen osuus seksuaalirikostilastoissa eroa sanottavasti kantaväestöstä. Ei liioin kiinalaisten osuus. Tilastoja vääristää se, että irakilaiset, afgaanit, somalit, turkkilaiset ja syyrialaiset ovat huikeasti yliedustettuna.
Myös ruotsalaiset nousussa seksuaalirikostilastoissa
Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Ruotsin kansalaiset ovat ainoana eurooppalaisena ryhmänä kehitysmaalaisten lukemissa Suomen seksuaalirikostilastoissa. Todennäköinen selitys on se, että kyseessä ovat pääasiassa Ruotsin kansalaisuuden saaneet irakilaiset, afgaanit, somalit, turkkilaiset ja syyrialaiset, jotka ovat Suomessa kyläilemässä tänne asettuneiden sukulaistensa tai tuttujensa luona.
Todellisuus on tilastojakin karumpi, sillä tilastoissa ulkomaalaiseksi katsotaan vain ulkomaan kansalaiset. Suomen leväperäisen kansalaisuuspolitiikan vuoksi noin tuhat irakilaista ja somalia muuttuu vuodessa "suomalaiseksi". Tällä on se seuraus, että heidän tekemisensä muuttuvat tilastoissa suomalaisten tekemisiksi.
Jos halutaan ratkaista ongelma, ensimmäinen askel on ongelman tunnistaminen ja tunnustaminen. Rikollisuuden ja turvallisuuden kannalta ongelma ei ole maahanmuutto kokonaisuutena vaan takapajuisista islamilaisista maista tuleva, lähinnä nuorista miehistä koostuva maahanmuutto.
Tämä on myös juuri se osa maahanmuutosta, joka on Suomen julkisen talouden kannalta erityisen haitallista, koska kyseisiin ryhmiin kuuluvat työllistyvät hyvin heikosti. Irakilaisten, somalien ja afgaanien työllisyysaste on vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen 10-20 prosentin välillä, vimmaisesta kotouttamisesta ja kotouttamiseen satsatuista resursseista huolimatta.
Kuinka lyhyt on äänestäjän muisti?
Vaalien läheisyyden vuoksi poliitikot ovat paniikissa ja heittelevät toinen toistaan hurjempia ehdotuksia seksuaalirikollisuuden kitkemiseksi ja maahanmuuton ongelmien ratkaisemiseksi.
Marraskuussa 2015, turvapaikanhakijavyöryn ollessa kiihkeimmillään, kävin raportoimassa perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, mitä Euroopassa tapahtuu ja millaisia ratkaisuja muut EU:n jäsenmaat ovat toteuttaneet tai toteuttamassa, ja tein esityksiä siitä, mitä perussuomalaiset voisivat hallituspuolueena vaatia.
Kuvaavaa on, että yksikään sittemmin sinistyneistä ministereistämme ei vaivautunut paikalle. Ryhmän silloinen puheenjohtaja lähetti paikalle edustajansa ampumaan kaikki tiukennusehdotukset alas perustuslain tai kansainvälisten sopimusten vastaisina.
Nyt, kun vaaleihin on muutama kuukausi aikaa, ollaankin yhtäkkiä valmiita muuttamaan perustuslakia ja irtautumaan kansainvälisistä sopimuksista, ainakin puheissa. Puolueet toki ymmärtävät, että kun eduskunnalla on kaksi kuukautta tehokasta peliaikaa jäljellä, mitään ei todellisuudessa ehditä tehdä. Teot jäävät seuraavan hallituksen ja eduskunnan vastuulle. Siksi on tärkeää, kuka ja keitä seuraavassa eduskunnassa istuu.
Ongelma ei syntynyt itsestään
Hallituspuolueet, ja osin punavihreä oppositiokin, luottavat äänestäjien huonoon muistiin. Niitä on syytä muistuttaa koko kevään ajan aiemmista sanoista, teoista ja tekemättömyyksistä.
Ongelma ei ole syntynyt itsestään. Se on tulos sinisilmäisestä, omista kansalaisista piittaamattomasta politiikasta. Yli 30 000 arabia, afgaania ja somalia päästettiin esteettä marssimaan Ruotsista rajan yli syksyllä 2015.
Pääministeri Sipilä esitti tulijoille avoimen kutsun lupaamalla näille talonsa Kempeleestä. Silloinen sisäministeri Orpo sanoi, ettei ketään voi pysäyttää tai palauttaa, ja että tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Sisäministeriön kansliapäällikkö Nerg vakuutti, että jokaisen tulijan taustat tiedetään.
Ironisesti juuri Kempele sai ensimmäisenä maistaa uutta normaalia, kun kaksi turvapaikanhakijaa raiskasi samana syksynä 14-vuotiaan tytön. Sen jälkeen moni on kokenut saman kohtalon. Tai päässyt jopa hengestään esimerkiksi Kajaanissa, Porissa ja Turussa.
On myös syytä muistaa, että vaikka tilanne kärjistyi vuonna 2015, se ei syntynyt vuonna 2015. Humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka on ollut leväperäistä aina 90-luvun alusta, jolloin ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen Neuvostoliitosta. Ongelmat ovat kasautuneet ja pahentuneet vuosien saatossa niin porvarillisten kuin vasemmistolaisten hallitusten hiljaisella siunauksella.
Muutos on mahdollinen mutta vaatii tekoja eikä julistuksia
Hyvä uutinen on, että näin ei tarvitse olla. Tämä kehitys on pysäytettävissä ja käännettävissä. Ei kuitenkaan niillä populistisilla julistuksilla, joilla myöhäisherännäiset nyt hädissään täyttävät ilmatilaa, vaan johdonmukaisilla, järkevillä uudistuksilla. Perussuomalaiset ovat esittäneet niitä ennen Oulun tapahtumia, ja tarjoavat niitä Oulun tapahtumien jälkeenkin:
Ruotsi on turvallinen maa. Sen kautta tulevilta ihmisiltä ei pidä ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia, tai ne on todettava lähtökohtaisesti perusteettomiksi.
Monet sanovat, että oikeus hakea turvapaikkaa on ihmisoikeus. Näin lähtökohtaisesti onkin, mutta eurooppalainen ja kansainvälinen sopimusjärjestelmä on romahtanut sillä hetkellä, kun Välimeren ylittäneet siirtolaiset on päästetty hallitsemattomasti, rekisteröimättä ja Dublin-asetusta ja Schengen-alueen rajasääntöä rikkoen jatkamaan vaellustaan Italiasta ja Kreikasta kohti pohjoista. Oikeus hakea suojelua ei voi tarkoittaa oikeutta turvapaikkashoppailuun.
Suomi myöntää toissijaisen suojelun perusteella annettavan oleskeluluvan neljäksi vuodeksi kerrallaan, kun useimmissa muissa maissa se annetaan vuodeksi kerrallaan. Suomen on tiukennettava linjaansa vähintään muiden eurooppalaisten valtioiden tasolle.
Suojelun perusteella annetut oleskeluluvat on johdonmukaisesti peruutettava, jos suojelulle ei enää ole tarvetta. Suojeluntarve on myös tutkittava uudelleen aina, kun määräaikaista oleskelulupaa ollaan uusimassa. On pilkantekoa suomalaisia kohtaan, että maahanmuuttajat matkustelevat ja lomailevat maissa, joista he ovat paenneet muka henkensä hädässä.
Kansalaisuuden kriteereitä pitää tiukentaa. Kansalaisuuden ehdoksi pitää asettaa kymmenen vuoden maassaoloaika ja se, että tulija pystyy elättämään itsensä. On räikeän ristiriitaista, että Suomen kansalaisuuden saa niin helposti, vaikka Suomen passi on pelkästään matkustusasiakirjana yksi maailman vahvimmista dokumenteista. Kansalaisuus pitää myös voida peruuttaa vakavien rikosten vuoksi.
Suomen ei pidä tarjota tulkkipalveluja ihmisille, jotka ovat asuneet maassa vuosikausia. Tällaiset palvelut ylläpitävät ja edistävät maahanmuuttajien, etenkin kotiin jääneiden maahanmuuttajanaisten, syrjäytymistä ja kuplautumista.
Laittomasti maassa oleville ei pidä tarjota julkisia palveluja, kuten esimerkiksi Helsinki tekee. Ne houkuttelevat tänne ei-toivottua siirtolaisuutta.
Valituskierre katkaistava
Kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet pitää ottaa säilöön, jos heitä ei saada poistettua maasta eivätkä he suostu itse lähtemään. Säilöönotossa ei ole kyse rangaistuksesta tai halusta kiusata ihmisiä. Kyse on siitä, että jos Suomeen voi jäädä maleksimaan vapaasti ja täysin etuuksin kielteisestä turvapaikkapäätöksestä huolimatta, se houkuttelee turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttöön.
Valituskierre on katkaistava. On naurettavaa, että henkilö odottaa kaksi vuotta turvapaikkahakemuksensa käsittelyä maahanmuuttovirastossa ja hallinto-oikeuksissa ja lainvoimaisen kielteisen päätöksen saatuaan ilmoittaa kääntyneensä homoksi tai kristityksi, jolloin rumba alkaa alusta.
Suomen on käynnistettävä kunnianhimoinen taloudellinen ja viranomaisyhteistyö tärkeimpien lähtömaiden, kuten Irakin, Somalian ja Afganistanin, kanssa, jotta mahdollisimman suuri osa näistä maista saapuneista ihmisistä voidaan palauttaa hallitusti ja arvokkaasti kotiinsa.
Ei ole millään tavalla tavoiteltavaa, luonnollista tai ihanaa, että Suomessa on suuria, kasvavia ja muusta yhteiskunnasta syrjäytyneitä yhteisöjä kaukaisista maista. Paluumuutto voidaan toteuttaa niin, että se hyödyttää kaikkia osapuolia.
Nämä ovat esimerkkejä toimenpiteistä, joita voidaan tehdä ja joiden toteuttamista perussuomalaiset aikovat edistää sillä painoarvolla, jonka äänestäjiltä huhtikuussa saamme.

Vielä yksityiskohtia tärkeämpää on kuitenkin halu tehdä asialle jotakin. Halu lopettaa haitallinen maahanmuutto. Sitä ei edelleenkään löydy riittävästi poliittiselta kentältämme. Kun pöly Oulun jäljiltä laskeutuu ja vaaleista päästään yli, alkaa taas vanha laulu monikulttuurisuuden ihanuudesta, maahanmuuton välttämättömyydestä ja suvaitsemattomuuden turmiollisuudesta.
 

Heinrich

Kersantti
Onhan näitä nykyään jokaisessa kaupungissa. Keskisuomalaisen toimituksessa on sen verran avarakatseista porukkaa, että jättivät aivan äskettäin suosiolla uutisoimatta oheisessa jutussa olevien kahden reunoilla olevan kunniakansalais-nuoren raiskanneen alaikäisen ja saaneen siitä linnatuomion:
https://www.jamsanseutu.fi/a/6224385

Kansa on niin tyhmää, tuhmaa ja julmaa, ettei sille nyt mitä tahansa sovi kertoa!
 
Top