Henkilö, nimeltä Vladimir Vladimirovitš Putin

Coffee Man

Ylipäällikkö
Totuutta ei tiedä Putinin lähipiirin lisäksi kukaan, eikä tule ikinä tietämäänkään mutta aina voi arvailla ja arvuutella :ROFLMAO:– Ulkomailla olevan yksityisen venäläisen omaisuuden arvioidaan olevan noin 800 miljardia dollaria. Käsitykseni on, että sen jälkeen, kun Putinin rinki sai vuoden 2006 tienoilla ryöstelynsä täysin organisoiduksi, he ovat puristaneet itselleen 15–25 miljardia dollaria vuodessa – yhteensä siis 195–325 miljardia, mikä on merkittävä osuus kaikesta ulkomailla olevasta venäläisomaisuudesta, Åslund sanoo.

– Olettaen, että puolet tästä varallisuudesta kuuluu Putinille, hänen nettovarallisuutensa nousisi 100–160 miljardiin dollariin, hän toteaa.


 
Viimeksi muokattu:

Coffee Man

Ylipäällikkö

SJ

Supreme Leader
Putinia pidetään joissakin arvioissa maailman rikkaimpana miehenä.
Kiinnostaisi tietää missä muodossa tuo raha on. Siis onko se helposti liikuteltavaa, vaiko mahdollisesti sidottu kiinteään omaisuuteen? Tai onko se osakkeina altis kurssin muutoksille ja mahdollisesti vieraan maan lainmuutoksille?
 

tankki-tapsa

Kersantti
https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putinilla-jopa-160-miljardin-dollarin-omaisuus/#5d5ea602

Siis voep olla nii tae sit ei olla nii

Verkkouutiset on Vastuullinen Uutisoija ja siksi esimerkiksi kokoomuspuolueen jäsenten hyväveli- ja varasteluringit eivät näyttele minkäänlaista osaa koskaan sen uutisoinnissa, ei edes silloin kun se on niin päivän selvää että jopa muutamissa muissa liittolaismedioissa jotain mainitaan. Siksi pöyristys putlerin mahdollisesta todennäköisestä lokkeilusta on aika hubaa ja vielä hubampaa on se jos joku siitä pöyristyy. Ei se ainkaan minulta ole poissa, päin vastoin kuin kokoomusten perseily ja varastelu.

Miksei siis koskaan faktapohjaista uutisointia kokoomuksista ja niiden "huipu savutuksista"? Tai vaikkka vertailua siihen putleriin? Esimerkkinä suurin kokoomus koskaan, jyrki katiaisen ura lyhyesti. Lievästi keharina sai lukion lyhyestä matikasta kuutosen, siivutteli sitten makkaraa Siilinjärven K-marketissa ja siinä ne yksityisen puolen työt sitten olivatkin, loppu oli pelkkää kokoomuksen leikkitöitä josta pääsi sitten asiakirjaväärennöksellä kokoomusten kansanedustajaedokkaaksi ja lopulta ihan pääministeriksi. Äykkyys riitti puoluesihteerin ja avustajien kirjoittamien noin kolmen lauseen toisteluun dressman-miehenä ja kun hommat täällä kusi niin uusi ura EUvostojen liiton piämajassa alkoi.

Siellä "kyvykkyys" toki huomattiin heti ja siksi jyrkiboy olikin käytännässä lähetti. Siis kahdeksasta leikkikomissaarista se kaikkein vähiten tärkeä, heti Bulgarian ja Latvian vastaavien komisariusten jälkeen. Sitten varmaan taas pelotti niin kuin silloin kerran kun Turussa oli jollain veitsi mukana ja uusi ura leikkityökeskus Sitrassa alkoi. Miten tämä kehari sai vihreä oksansa kun vastassa oli vasuriproffa jolla oli vastaavasta leikkityöstä jo paljon kokemusta? Jykä sai sen äärivasemmistolaisten äänillä! "Oikeisto ja oppositiopuolueen" nolla sai siis palkkioviran vasurien äänillä eikä missään haise mikään!!??

PM jykä teki myös mahtavia kokoomustekoja, esimerkkinä esim. luonnollisen monopolin eli sähköverkkojen myynti ylikansalliselle keinottelijalle. Muutama kokoomus sai siis luokkaa kymppitonnin "vaaliavustukset" ja Sinä maksat vitusti ylihintaa sähkästä päiviesi loppuun kuten jälkipolvetkin. Keskiverto kokoomuksen kannattaja vain höhöttää kun tietää että se "köyhäkin" joutuu maksamaan tämän ylihinnan. Entä kymmenien miljardien fosfaattivarat? Mänikö hiukan käteen tämäkin äffääri kun parilla sataa myytiin ja nettoprice lieni muutamia kymmenia miljoonia? Tietysti jos pitää jotain vitun korttikoulutuksia 3 tonnin kk palkalla ja on uransa huipulla niin eipä oikein avaudu tälläiset jutut..

Objektiivisesti arvoiden Putler on siis paljon älykkäämpi ja isänmaallisempi kuin Verkkomedia-puolueen kipparit. Ei tartte olla paljon kun verrokki on pelkkää paskaa.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Verkkomedia tuskin on erityisen puolueeton julkaisu, mutta tärkeämpää olisi pohtia miten venäläinen raha vaikuttaa Suomeen Suomessa, eikä kokoomuslaiset ole suinkaan ainoita jotka venäläistä rahaa lypsävät ja pesevät.

Putinin älykkyyttä tuskin on syytä epäillä ja kai se on jollakin hassulla venäläisellä tavalla myös isänmaallinen :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:

J0h1F

Kenraali
Verkkomedia tuskin on erityisen puolueeton julkaisu
(J)anus Putkosen Verkkomedia (ovat kuitenkin lopettaneet tuon nettisivunsa käytön, ja käyttävät nykyään vain Facebookia) tosiaan ei ole. Sen sijaan Kokoomuksen puoluelehti Nykypäivän Verkkouutiset on kuitenkin JSN:n ohjeita noudattava.
 

Tetra

Respected Leader
Putinin isoisä oli Stalinin ja Leninin kokki. Uusi tieto minulle.
 

Mortti

Kenraali
Milläköhän keinoin Putin saa hännystelijänsä esittämään näin typerän kuuloisia väitteitä? Dagestanin edustaja sanoi Putinille, että "kansa ei malta odottaa, milloin perustuslain uudistus saadaan läpi". Siis se uudistus, mikä nollaa Putinin kaudet 2024 presidentinvaaleissa... Liekö kyseessä ruplien kuvat silmissä vain ihan aito hyödyllinen idiootti?
 

Maidan

Respected Leader
Putin voi hyvinkin olla maailman rikkain mies, mutta tärkeämpää on tietää kuka on maailman rikkain suomalainen :ROFLMAO:

Ei, hän ei ole Koneen suuromistaja Antti Herlin.

Putinin kaveri, sen kanssa avasi ensimmäinen bensaasema, eka miljoonat varastivat kimpussa. Tarja Halonen antoi miehelle kansalaisuuden. Hänen vaimo, ilmesisesti fiktiivi, sai rahat ja pitää lopun saakka suun kiinni asuessaan jossain Espanjan rannikolla.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Mikäli Kremlin kaavailut käyvät toteen, samalle päivälle yhdistettäisiin peräti kolme juhlan aihetta.

Ensin äänestettäisiin presidentti Vladimir Putinille elinikäinen valtakausi, sitten marssittaisiin toisen maailmansodan voitonparaatissa ja kaiken päälle julistettaisiin vielä koronavirusepidemiakin kukistetuksi.Yhdistetty perustuslakiäänestys- ja voitonparaatijuhla saatettaisiin järjestää ehkä jo 24. kesäkuuta, kertovat RBK ja Kommersant -lehdet. Päivä olisi symbolinen, sillä puna-armeijan ensimmäinen voitonjuhla pidettiin juuri tuolloin 1945.
Jos kesäkuu ei vielä onnistu, Kreml yrittää järjestää ”viruksenvoittopäivän” myöhemmin kesällä.

Putin ei halua odottaa syksyyn, vaikka syyskuun alussa juhlapäiväksi olisi tarjolla toisen maailmansodan maailmanlaajuinen päättymispäivä ja Venäjällä on syyskuussa perinteinen paikallisvaalien pitopäiväkin. Syksyllä saattaa nimittäin olla edessä jo viruksen toinen aalto.

Venäjällä etenee nyt pikavauhdilla myös lakimuutos, joka sallisi postiäänestyksen ja elektronisen etä-äänestämisen sekä äänestyksen ulkotiloissa. Vaalilautakuntia on käsketty jo varaamaan hengityssuojia äänestäjienkin käyttöön.

 
Viimeksi muokattu:
Top