Hyvää juhannusta

Taidanpa tänään ottaa hieman olusia. Onhan kolme hyvää syytä.. .Juhannus, poitsu pääsee reserviin ja.....ALKAA KESÄLOMA!

Hyvää Juhannusta kaikille!
 
Hyvää juhananusta kaikille. On kyllä mielenkiintoisia keskusteluja täällä!
Noh paljonko nostat menkeleen jooseppi penkistä? Siinä sulle keskustelua :)

Noh vaihdan tästä foorumin parhaaseen ketjuun eli Suureen maatalouskeskusteluun, kerron miten meni kun ensim
 
Täällä tehdään iloisin mielin nurmikkoa rinteeseen...alkuun tietenkin loppui siemenet...kiva vetää 40kg jyrää, kun miljoona örkkiä kirittää...ja pikkujätkä keksi helvetin kivan apunumeron...kaivaa lapiolla pikku monttuja juuri jyrätylle kohdalle...omasta mielestään tosi hauskaa...homman kruunaisi nyt kunnon vesikuuro, joka veisi siemenet mennessään..
 
Tää on vissiin vihjaus kun yleensä ihmmiset aloittavat penkkipunnerrustuloksista keskustelun pikku jurrissa. Vastaan, nousee oma paino + 30 kg jalat ylhäällä.
Noh, kunhan vitsailin! Mutta olet oikeassa... Itsellä ei mene noin paljoa millään muotoa, ehkä oma paino +10kg vois mennä. Ei ole kiipeilyssä ojentajista apua Pohjoismaissa, mutta esim. Amerikassa kyllä

Image result for climbing a chimney pushing hard pro pics
 
Tulin juuri moottoripyörällä Nurmijärveltä Helsinkiin Nukarin ja Hyrylän kautta. Tiellä 45 samaan suuntaan kanssani ei ollut menossa ketään ja vastaankin taisi tulla alle kymmenen autoa. Kylä on kuin neutronipommin jäljiltä. Ihmiset on kidnapattu jonnekin.
 
Riipaset kännin heti saavuttuasi ja pysyt siinä. Seuraavana juhannuksena olet vapautettu tästä velvollisuudesta.
@JR49 AH! Pullo kirkasta päivässä takaa heleän ihon ja hövelin käytöksen! Tuohon kun vielä yhdistää sopivat sutkaukset niin saa vielä hauskan miehen maineen lisäksi. Esim. näitä saa käyttää vapaasti:
Arvatkaa paljonko mä painan? - Juurta myöten!
Mikäs se lienee semmonen, jolla on kaks peukkua ja tykkää tisseistä? - (Osoita peukaloillasi itseäsi) TÄÄ JÄTKÄ!
Onks sun vanhemmat simpukoita, kun sulla on tuommonen herrrrrrrkkuperrrrrrrrrse?
Ja sit se myyjä sano, että viistoisteuroo ja 20 senttii. Mä annoin sille kympin ja vitosen seteleinä ja aukasin sepalusta ja kysyin, että mihin loput seittämän senttiä laitetaan?
Lisäksi naiset tykkää ihan älyttömästi, kun huudat AINA kun jokin asia saadaan valmiiksi (viet kahvikupin tiskipöydälle/kannat puut saunaan/kättelet anoppia) "SISÄLLÄ ON! HEILUTA PERSETTÄ!"
Jos sinulla on maalaistaustaa, voit lisäksi kertoa kaikille, että
Lehmä on kotieläimistä paras! Kun sitä nussii sieraimeen, se nuolee samalla pallit.
Varmaan pyytävät jo vuotta etuajassa juhliin. Ehken maksavat matkankin.
 
Ai niin.
Juhannusta kaikille. Lähimpään jortaaniin on reilu 2,5 km, eli en ajatellut hukkua tänäkään vuonna (vaikka varmaan kännissä yöllä olenkin).
 
Back
Top