Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ei tosiaan osoittanut mitään katumusta missään vaiheessa, ihme että sai elää normaalisti.
Oli bolsevikeilla tai länsiliittoutuneilla ketään edes lähelle päässyttä maataistelupilottia ja mitä Rudel ajatteli IL-2 koneesta?
Muistanko oikein että sodan jälkeen Hartmann ja Rudel joutuivat joksikin aikaa samaan selliin ja Hartmannilta meinasi pälli levitä Rudelin massiivisen egon kanssa...?
Etelä-Amerikassahan mies eleli vanhoine natsikavereineen. Rudelin hautajaisistakin nousi Länsi-Saksassa kohu kun hautajaisissa pari Luftwaffen F-4 Phantomia suoritti ylilennon (samaan aikaan kun arkun äärellä tehtiin Hitler-tervehdyksiä).
Rudel oli omalta osaltaan mukana amerikkalaisen A-10 "Pahkasian" suunnittelun alkuvaiheessa. Tarkoitus oli herran antamien speksien perusteella kehittää ideaalinen moderni tankintappaja.
Henkilö oli jokseenkin varmasti Rall. Oli Rudelin kanssa samalla leirillä. Ellei sitten ollut henkilö, jonka @tulikomento mainitsi eli Wolfrum.Muistanko oikein että sodan jälkeen Hartmann ja Rudel joutuivat joksikin aikaa samaan selliin ja Hartmannilta meinasi pälli levitä Rudelin massiivisen egon kanssa...?
Henkilö oli jokseenkin varmasti Rall. Oli Rudelin kanssa samalla leirillä. Ellei sitten ollut henkilö, jonka @tulikomento mainitsi eli Wolfrum.
Wolfrum toimi hetken aikaa Rudelin kuskina kun tämä järjesteli laitonta salakuljetusrinkiä miehitetyssä Saksassa. Ja kirjassaan kyllä kertoo mitenkä sietämätöntä oli kuunnella Rudelin jatkuvaa itsekehua ja leuhkimista.
HELVETIN HYVÄ KUVAAJA! Juuri tällaisilla vertailuilla voi kertoa paljon.
Tuo syvähkö hiljaisuus Lento-osasto Kuhlmeysta on vuonna 2003 aika omituisesti muotoiltu väite. Valtonen on kirjoittanut siitä jo vuonna 1991 oman kirjan, useissa veteraanien muisteluksissa siitä mainitaan, samoin Kannaksen taisteluita käsittelevissä populäärihistorian ja tutkimuksen teoksissa.Mielenkiintoinen yle areenalla. " Karjalan Kannaksen torjuntavoitto kesällä 1944 on kirjoitettu historiaan suomalaisen sotilaan voittona. Mutta hätäavuksi saatujen saksalaisten lentäjien ja heidän Stuka-syöksypommittajiensa ratkaisevasta osuudesta Neuvostoliiton suurhyökkäyksen torjumisessa on kuitenkin vallinnut Suomessa syvähkö hiljaisuus. (2003)
Tosiasia vain on, että nykyään on jo aika paljon enemmän tapahtumarikasta historiaa kuin useimpien meidän lapsuudessa...Lisäksi historiankurssissa pelkästään peruskoulussa on jo niin pitkä aikaväli (7.-LK 1700-luvun loppu-1918 ja 8.-LK 1918-nykypäivä), joten vain tärkeimmät aiheet käsitellään ja osa siitäkin melko pintakaasulla. Nykyään esim. nationalismin synnyn yhteydessä Italian ja Saksan yhdistyminen käsitellään vain maininnalla, kun aiemmin vähintään toinen niistä käsiteltiin tarkemmin. Siispä Bye-Bye Otto von Bismarck yleissivistyksestä. Mutta vastineeksi taas sitten tehdään vähän toisia juttuja kuin aiemmin.
Tuo syvähkö hiljaisuus Lento-osasto Kuhlmeysta on vuonna 2003 aika omituisesti muotoiltu väite. Valtonen on kirjoittanut siitä jo vuonna 1991 oman kirjan, useissa veteraanien muisteluksissa siitä mainitaan, samoin Kannaksen taisteluita käsittelevissä populäärihistorian ja tutkimuksen teoksissa.