Ilmastopsykoosi -ketju

politruk

Kersantti
BAN
Keväisen pölyn suurin lähde on hiekoitushiekka. Pölyyn liittyen: eräs tuttavani oli elintarvikehygieniakurssilla. Siellä oli väitetty, että suurin tauti/kontanimaatiolähde on koirien jätökset. Jätökset sekoittuvat katupölyyn ja kulkeutuvat kaikkialle. Tästä voi vetää hypoteesin, että koirien jätökset aiheuttavat sairastumisia ja kuolemia heikossa kunnossa oleville ihmisille. Johtopäätös: kielletään hiekoittaminen ja (mikäli hypoteesi on tosi)koirat niin säästyy ihmishenkiä.
Vain hiekoittaminen? Kielletään koiratkin, koska kieltäminenhän on hauskaa!
Mutta sitten itse asiasta: hiekotushiekka tosiaan tuottaapi pölyä, mutta onko tietoa päätyykö siitä minkä verran PM 2.5 tason hiukkasiksi? Koska isommista hitusista ei ole niin väliä, ne ovat tietysti ärsyttäviä mutta eivät suoranainen terveysvaara nykytietämyksen mukaan (poislukien koirankakkapöly, jonka mainitsit).
Kuten edellä on mainittu, kitkoillakin pärjää kun kulkuneuvossa on edes auttava neliveto ja liikenteen seassa ajaa autoja joissa on nastat karhentamassa jään pintaa. Ainoa syy kitkoihin mielestäni on niiden hiljaisuus ja hyvä rullaavuus.
Nelivedon lisääminen autokantaan noin yleisesti on kyllä huono idea CO2 vähennystalkoiden kannalta.
 
Viimeksi muokattu:

Bushmaster

Greatest Leader
Lainattu Mikko Pauniolta fasesta:


USA:n republikaanien kapitalismia puolustava Competitive Enterprise Institute noteeraa Spectator blogini.

 

hansai

Supreme Leader
Opetelkaa uimaan!

toivotteli eräs sosialidemokraatti
Ilmastoteini Greta Thunberg ilmestyi muraalina vanhan tupakkatehtaan seinään Britanniassa
Maalaamiseen kului kahdeksan päivää. Ohikulkijat ovat näyttäneet taiteilijalle peukkua.

ILMASTOTEINI Greta Thunberg on saanut oman muraalin Britanniaan. Taiteilija Jody Thomas maalasi Thunbergin kasvot vanhan tupakkatehtaan seinään Bristolissa.

Maalaamiseen kului kahdeksan päivää, ja lopputuloksessa Thunberg on puoliksi uponnut sulavien jäälauttojen keskelle. Muraalilla on korkeutta 15 metriä.

16-vuotias ruotsalaisteini tuli tunnetuksi viimevuotisesta koululakostaan, jolla osoitti tyytymättömyyttään Ruotsin ilmastopolitiikkaan. Sen jälkeen hänestä on tullut ilmastonmuutoksen vastaisen työn kasvot ympäri maailmaa.

TAITEILIJA THOMAS sanoo tämän jutun alussa olevalla videolla yllättyneensä, miten moni ohikulkija on heti tunnistanut, kenestä on kyse.

”Kaikki pysähtyvät ja nostavat peukkua”, hän kommentoi uutistoimisto Reutersille.

 

aj77

Respected Leader
Uudet arviot kertovat, että kaikki loppuu jo 2050.

New Report Suggests ‘High Likelihood of Human Civilization Coming to an End’ in 2050
The climate change analysis was written by a former fossil fuel executive and backed by the former chief of Australia's military.

 

inscout

Ylipäällikkö
Uudet arviot kertovat, että kaikki loppuu jo 2050.

New Report Suggests ‘High Likelihood of Human Civilization Coming to an End’ in 2050
The climate change analysis was written by a former fossil fuel executive and backed by the former chief of Australia's military.

Siitä vaan listan jatkoksi. On hyvässä seurassa.

 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Nelivedon lisääminen autokantaan noin yleisesti on kyllä huono idea CO2 vähennystalkoiden kannalta.
V*** minä välitän talkoista. Eivätkös "talkoot" ole yleensä vapaaehtoisuuteen perustuvia?

Niin se vaan on. Kokeilkaas kaksinkertaistaa bensan tai dieselin hinta 10 vuodessa. Kokeilkaa. Katsokaa keneltä niistetään nenä :D

Tulevat vielä hölmöilemään ja oikein kerjäämään jonkinlaisia "keltaliivejä" kaduille. Ja sitten nää ulisee että "putintrollit" yllytti somessa. Vaikka syy on peilissä perkele.

Samantyyppiset virheet toistetaan kuin maahanmuuttosekoilun kanssa. Me tiedetään kaikki jotka tulee, kaikkien taustat tiedetään. Me tiedetään että ilmastomuutos tulee, me tiedetään. Uskotaan uskotaan, ainakin tiedätte mikä on totta ja mikä valehtelua.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Kohtaako ihmiskunta pian loppunsa? Arvio: ”Erittäin todennäköisesti vuoteen 2050 mennessä”JULKAISTU 5 MINUUTTIA SITTEN

Ihmiskunta saattaa hyvinkin elellä viimeisiä vuosikymmeniään, uutisoiIndependent. Ilmastonmuutos on ajamassa planeettamme kaoottiseen tilaan. Ihmiskunta ei ole reagoinut siihen riittävän nopeasti ja tällä toimettomuudellamme voi olla vakavat seuraukset.
Breakthrough -niminen tutkimusryhmä on tehnyt ihmiskuntaa pahimmin uhkaavista asioista julkaisun, joka on karua luettavaa.

– Ihmiskunta on matkalla kohti sukupuuttoa ja tulee myös kohtaamaan oman hävityksensä karmeimmalla mahdollisella tavalla, sanovat tutkijat David Spratt ja Ian Dunlopp raportissaan.
David Spratt on johtava tutkija Breakthrough -tutkimusryhmässä ja Ian Dunlop on toiminut fossiilisten polttoaineiden teollisuuden alalla johtavassa asemassa esimerkiksi Royal Dutch Shellissä.

Maapallon elinolot vaarassa muuttua täysin sietämättömiksi
Tutkijoiden mukaan ihmiskunta on epäonnistunut yrityksissään vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia kaasuja.
Julkaisussa esitetyn arvion mukaan maapallon keskilämpötila saattaa nousta esiteollisesta ajasta laskien jopa kolme celsius -astetta vuoteen 2050 mennessä.
Näin roima keskilämpötilan nousu aiheuttaisi ”pannuhuone” -ilmiön, jossa maapallon elinolot muuttuisivat sietämättömiksi.
Sulavat jäätiköt nostaisivat merenpintaa hyvin radikaalisti ja nopeasti.
Tiedemiehet ovat varoittaneet jopa neljän asteen noususta keskilämpötilassa ja sillä olisi tuhoisat ja peruuttamattomat seuraukset suurimmalle osalle maapallon ekosysteemeistä.

Vaikka lämpötila nousisi vain kaksi celsius -astetta, sillä olisi silti vakavia seurauksia: yli miljardin ihmisen pitäisi muuttaa pois nykyisiltä asuinalueiltaan.

Ilmastonmuutos ajaa ihmiskuntaa myös eripuraan
Ilmakehän suihkuvirtaukset ovat jo muuttuneet epävakaiksi ja aiheuttaneet merkittäviä muutoksia esimerkiksi Aasian ja Länsi-Afrikan monsuuneihin.
Pohjois-Amerikassa puolestaan on ollut äärimmäisiä sääilmiöitä, kuten lämpöaaltoja, joita ovat seuranneet metsäpalot.
Tulvat, metsäpalot, äärimmäinen kuivuus ja kuumuus ovat jo nyt aikaansaaneet ongelmia ravinnon tuotannossa.
Tällainen on omiaan ajamaan yhteiskuntaa kaaokseen – ei siis riitä, että maapallolla kärsitään äärimmäisistä sääilmiöistä. Ruuan puute voi ajaa kansakunnat myös kiistoihin keskenään.
Seuraavan kolmen vuosikymmenen aikana luvassa voi olla myös suuria konflikteja.

 

hansai

Supreme Leader
Mistä ilmastonmuutoksessa on kyse? David Attenborough kertoo sen tiiviisti tunnissa
Sir David Attenborough on tunnettu ja tunnustettu luontodokumenttien vetäjä. Hänen johdollaan tutustutaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Sir David Attenborough on tunnettu ja tunnustettu luontodokumenttien vetäjä. Hänen johdollaan tutustutaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. KUVA: Polly Alderton

VIIHDE 5.6.2019 7:00

TIINA VUORIMÄKI

Prisma: Totuus ilmastonmuutoksesta
***** Tämä vaikuttava ohjelma antaa kattavat perustiedot ilmastonmuutoksesta noin tunnissa. Tosiasiat selvitetään napakasti ja helppotajuisesti, mutta maailmantuskaa ei hierota katsojan naamaan kuin ruskeaa mönjää, vaan tarjotaan vaihtoehtoja muutoksen tekemiseen.

BBC:n Climate Change: The Facts on taidolla tehty kuin laadukas mittatilauspuku. Tosiasiat esitetään selkeästi grafiikoilla. Asiantuntijat eivät jaarittele, vaan puhuvat selkeää asiaa.

Asiantuntijoina kuullaan tutkijoita, luonnonsuojelijoita ja jopa muutamaa juristia. Ääneen pääsevät muun muassa James Hansen, Sunita Narain ja Colette Pichon Battle ja ruotsalainen koululainen Greta Thunberg.

Monipuolisuus on tiiviin ohjelman vahvuus. Ilmastonmuutos vaikuttaa kaikkialla maailmassa. Siitä on esimerkkinä Albert Naquin. Hän edustaa Yhdysvaltain ensimmäisiksi ilmastopakolaisiksi sanottuja ihmisiä. He ovat asuneet rannikolla Louisianassa Jean Charlesissa.

Vaarallista kauneutta
Mereen romahtava jäätikkö on upea näky, mutta merkki vaarasta. Samoin ei tiedä itkisikö vai hymyilisikö, kun oranki käy lyömässä metsäkonetta tuhotulla alueella.
Kuvanauhat myrskyistä, tulvista, kuivuudesta ja maastopaloista eri puolilta maailmaa ovat pysäyttäviä, voisi sanoa järkyttävän kauniita.

Luonto-ohjelmakonkari David Attenborough johdattelee katsojan läpi vaikuttavan ohjelman.
Totuus ilmastonmuutoksesta näytetään Suomessa tuoreeltaan. Se tuli Briteissä televisiosta 18. huhtikuuta.

Ohjelma uusitaan TV1:llä sunnuntaina päivällä ja maanantaina 10.6. illalla. Yle Areenassa se on katsottavissa 60 vuorokautta eli noin kaksi kuukautta.
TV1 keskiviikko 5.6. klo 19.00

 

baikal

Supreme Leader
Eikun se nousee merestä kuin Cthulhu...
Ovatko nämä maalaukset seinissä sukua kuvista Iskurityöläisistä, johtajista ja sotapäälliköistä mm. NLssa ja Kiinassa......ovathan ne. Aihepiiri on toinen, muuten mennään jo samalla levelillä. Saa nähdä milloin sitä löytää itsensä uudelleenkoulutuksesta jollain TEMmin järjestämältä kättentaputusleiriltä? Kerettiläisiä tämä Uusi Aika ei kaipaa ja perspektiivittömien setämiesten ohkainen likvidointi on varmasti tuloillaan. :cool:
 
Top