Ilmastopsykoosi -ketju

Rauhantekijä

Respected Leader
Suomen EU puheenjohtajakauden pääprioriteetti pitäisi olla ratkaisun löytyminen siihen miten Afrikan väestönkasvu pysäytetään ja ihmisten määrän kasvu saadaan alenemaan.
Tällaisen suunnitelman puitteissa Maria Ohisalo voisi näyttää globaalin pätevyytensä. Onko sitä vai eikö ole?
.
 

ajs178

Ylipäällikkö
Vanha M3 tai M5 Bemari? Molemmat liikahtaa tarvittaessa aika mukavasti.
E28-koppainen M5 olisi kyllä unelma. Kallista vaan on:

Ja myöhemmistä malleista oon kuullut, että se V10-koneinen on aika riskaabeli hankinta, koska kone voi laueta ja halvaksi ei tule sen remppa. Huhujen varassa olen kyllä täysin tässä asiassa
 

baikal

Supreme Leader
Suomen EU puheenjohtajakauden pääprioriteetti pitäisi olla ratkaisun löytyminen siihen miten Afrikan väestönkasvu pysäytetään ja ihmisten määrän kasvu saadaan alenemaan.
Tällaisen suunnitelman puitteissa Maria Ohisalo voisi näyttää globaalin pätevyytensä. Onko sitä vai eikö ole?
.
Suomi vääntää avustusrahahanat kaakkoon, noin esimerkin vuoksi ja sehän tarkoittaa, että SISÄMINISTERI Maria on tosi pätevä.
 

Bushmaster

Greatest Leader

lainaus:

Olli Pusa:

Ilmastonmuutos on huijausta?
Amerikkalainen meteorologian professori Richard Lindzen piti 2018 luennon, jossa kumosi kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC väitteet humpuukina. Olemme kuulleet, kuin 97% tutkijoista uskoo ilmastonmuutokseen, mutta tuo luku on tyhjästä keksitty.

Esitys on pitkähkö, mutta laadittu niin että tavallinen kaduntallaajakin ymmärtää sen sisällön. Tässä siitä suomennettu versio. Suosittelen lukemaan ja miettimään, mistä tässä ilmastokohelluksessa on oikeasti kyse?

Lindzen:
"Tämän ääriasenteen muuttuminen nykyiseksi dogmaksi [opiksi] johtuu poliittisista toimijoista ja muista tahoista, jotka etsivät itselleen hyödyntämismahdollisuuksia monen miljardin suuruisesta energiasektorista. Yhtenä esimerkkinä oli maailmalla operoiva byrokraatti ja “helppoheikki” Maurice Strong, joka vietti viimeiset vuotensa Kiinassa yrittäen välttää syytettä roolistaan YK:n Oil for Food ohjelmaan liittyvässä skandaalissa."

"Muutama vuosi sitten, Christiana Figueres, joka oli tuolloin YK:n ilmastonmuutosta koskevan puitesopimuksen pääsihteeri, totesi ihmiskunnan olevan ensimmäistä kertaa historiassa asettamassa itselleen tehtävää, jonka tarkoituksena on muuttaa [maapallon] talousjärjestelmää."

"Todennäköisesti näiden ihmisten epätoivoisesti tavoittelema määräysvalta sisältää myös vallan, jolla peruutetaan se asema ja hyvinvointi, jonka tavallinen ihminen on saavuttanut ja edelleen saavuttaa fossiilisten polttoaineiden käytön mahdollistaman teollisen vallankumouksen ansiosta. Tällä vallassaolijat palauttavat tavalliset ihmiset mielestään soveliaammalle tasolle eli “maaorjiksi”. Samalla riistetään entistä useammilta maailman köyhimmiltä mahdollisuus parantaa olojaan."

Kommunismiako tässä ollaan taas kokeilemassa?
 
Top