Ilmastopsykoosi -ketju

Yhdysvaltojen maissinkylvöongelmia voi seurata Twitteristä hastagilla NoPlant19: https://twitter.com/hashtag/NoPlant19?src=hash
Ankarien sateiden vuoksi maissista oli 26.5. mennessä kylvetty 58%, kun viiden vuoden keskiarvo vastaavaan aikaan on 90%. Oraalle on noussut alle puolet viiden vuoden keskiarvosta:
50 asteen helteitä Pohjois-Intiassa:
https://www.news.com.au/technology/...a/news-story/0985e58e9ded4524fe586312b5154aef
 
Yhdysvaltojen maissinkylvöongelmia voi seurata Twitteristä hastagilla NoPlant19: https://twitter.com/hashtag/NoPlant19?src=hash
Ankarien sateiden vuoksi maissista oli 26.5. mennessä kylvetty 58%, kun viiden vuoden keskiarvo vastaavaan aikaan on 90%. Oraalle on noussut alle puolet viiden vuoden keskiarvosta:
50 asteen helteitä Pohjois-Intiassa:
https://www.news.com.au/technology/...a/news-story/0985e58e9ded4524fe586312b5154aef
LähiPrismassa ovat popcorniin tarkoitetut maissijyvät jo toista kuukautta loppu toimitusvaikeuksien takia.

Sateita, kylmyyttä, suihkuvirtaukset muuttavat paikkaansa, lunta erikoisissa paikoissa. Onko Grand solar minimum, joka tietää uutta pientä jääkautta, tulossa?

www.iceagefarmer.com/


https://www.youtube.com/channel/UC-5dIHmtQzHIdNCs7-bEdCA

"Mini Ice Age 2015-2035, covers changes in our climate due to a 400 year cycle in our Sun called a Grand Solar Minimum. Solar Cycle 25 will have almost no sunspot activity bringing us back to conditions similar to 1640-1720's in the Maunder Minimum.

Effects during GSM's are always the same, crop losses due to cold damage with out of season rain, heat or snow from shifting jet streams, reduced grain yields, food price rises and economic twists as the most important commodity in our society becomes scarce.

Having knowledge from past patterns shows which grain crops and which areas globally will go offline first, then we can create solutions to adapt to a cooling planet. Content provided by David DuByne: Mini Ice Age Conversations Podcast "

0
 
Viimeksi muokattu:
Luonnolle emme mahda mitään, joten sopeutustoimia täytyy joka tapauksessa tehdä. Voisiko olla niin, että vaikka Kiina, Yhdysvallat ja Intia lopettaisivat päästönsä kuin seinään, sekään ei muuttaisi sitä, että keskilämpötila muuttuu vielä 2-4 astetta? Jos on näin, Suomen toiminta on globaalisti hyttysen ininää.
 
Ilmasto muuttuu, on aina muuttunut :cool:

Tuleeko globaali nälänhätä? Elintarvikkeiden hinnat nousevat rajusti seuraavan vuosikymmenen loppuun mennessä ....?:unsure:





 
Tee sinäkin ilmastoteko.

Usko tai älä, Suomeen myyty viikon aikana jo 10 Ferrarin hyperhybridiuutuutta
Ferrarin uutta hyperautoa SF90 Stradalea on myyty viikon aikana Suomeen jo 10 kappaletta, kertoo Luxury Collection Automobiles -autotalon johtaja Esa Schroderus. Ferrarin kautta aikojen ensimmäisen ladattavan hybridin bensiinimoottorin teho on 780 hevosvoimaa ja sähkömoottorien yhteisteho 220 hevosvoimaa. Auto on nelivetoinen. Toimintamatka sähköllä on vain 25 kilometriä ja autoa voi peruuttaa vain sähkömoottorien voimalla. Hybridimallin päästömittaukset eivät ole vielä valmistuneet, mutta niihin nojaava verotuksemme pyöräyttää auton kokonaishinnan Schroderuksen mukaan 620 000 – 670 000 euron korville ennen lisävarustelua.
Maailman arvostetuimmaksi brändiksi takaisin nousseen Ferrarin menekki Suomessakin on ollut huimaa. Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa esiteltyä toista uutuusmallia F8 Tributoa on myös myyty Suomeen kahdeksan kappaletta. Auton alkaen-hinta veroineen ilman lisävarusteita on 430 000 euroa.

Osta kotimaahan SF90.
 
Jahas. Lopun aikojen alkua siis. Mitä sanoo Ennustajamme @Sarek1 damus? Näin kysyy nöyrimmin baikaldanus.

Johan on perhana, jos ei kohta älyä ihmiset kyyristyä kauhuissaan kaninkoloihinsa.
Tulevaan kurkistusta jos sanoin voin kuvata:
On horisontti tumma ja sankka, isku Aatteen voimakas ja otteensa vankka.

Kansan syvät rivit herätellään liittymään Laumaan:
22A6CC6A-CEA7-4375-A710-A481D84A8611.gif

Ja hei, me (jotkut) tienataan tällä! Tässäkin kyse on voittojen maksimoinnista.
04FF23BE-CDB9-43F5-99D5-49AFD27E6318.jpeg

Hiilidioksidilla pelottelu on eräs huikeimmista pässinnarujuoksutuksista kautta aikain. CO2 -hysterian airueeksi ja bisneksen keulakuvaksi on valjastettu puhdassydäminen neitsyt, joka vilpittömässä lapsenuskossaan vetoaa tunteisiin ja saa massat synnin tuskassa ruoskimaan itseään ja toisiaan sekä mikä parasta, kaivamaan kuvettaan.

ElinYmpäristön ElinkelpoiSuuden heikkeneminen saastuttamisen, ryöstöviljelyn, ympäristön myrkyttymisen sekä väestön liikakasvun seurauksena kehittyvillä alueilla on todellinen ongelmien aiheuttaja. Mutta pelkkä CO2 on helpompi valjastaa tienestiautomaatiksi.

Oheisessa itsekuvassa (selfie?) Sarek1damus toteamassa kurahousut jalassa kuinka syvällä uidaan. Nimittäin siinä itsessään. Pinta nousee koko ajan.
31A330BF-1D0E-48A7-9906-3C665E7B6754.jpeg
 
Rooman klubi ennusti maailmanloppua 2020 jälkeen siksi että luonnonvarat loppuvat ja sen seurauksena väestömäärä romahtaa.


Edelleen ennustetaan maailman loppua. mutta täysin vastakkaisista syistä: koska luonnonvarat eivät lopu ja väestökasvu jatkuu.
 
Te palatte kaikki helvetin liekeissä! Tässä seurakunnassa on yhtä vähän hurskaita kuin KANALLA HAMPAITA! Mutta vielä on mahdollista nähdä ARMO.

Unohdit mainita jumalanpelon. Herraa pitää pelätä (jotta pastori ja piispa saavat kähmittyä vallan ja kullan)

Nykyään kun ei enää jakseta juuri uskoa johonkin kuviteltuihin jumaliin, niin pelotellaan ilmastomuutoksella. Pelkää kurja s***ana! Jotta vihreä politrukki saapi sinulta valtaa! Ilmastomuutosta ja sen aiheuttamaa maailmanloppua tulee sinun pelkäämän tahi....äänestä Vihreitä.


Your future lies within my eyes
What I predict will terrify
I can't control what comes to be
From the past to the present to eternity
I am Nostradamus
Do you you believe
I am Nostradamus
That I conceive
Master of chaos
Anger and rage
I hold the key
My presence will unlock the cage
I am your witness
The one who can tell
Bearing the sword, the shield
To your heaven from hell
As I unfold the mystery
I change the course of history
With premonitions from the void
Will you live, will you die
Will your worlds collide
I am Nostradamus
The hand of fate
I am Nostradamus
With love and hate

 
Viimeksi muokattu:
Mutta mitäs sitten tehdään kun tulee se yhdestoista hiiliatomi?

Katso liite: 30468

Hieno kuva, nyt voimme oikeasti katsoa hiilidioksidia. Ihan lukulaseilla näkee, kun pyhkii aamurähmät luomista veks.

Suomalaiset ovat kestäneet ruton, nälänhädät, iivanan hyökkäykset, ristiretket, kieltolain, Väyrysen Paavon, jne. ja kyllä tämäkin kestetään. :)
 
Jahas. Lopun aikojen alkua siis. Mitä sanoo Ennustajamme @Sarek1 damus? Näin kysyy nöyrimmin baikaldanus.

Johan on perhana, jos ei kohta älyä ihmiset kyyristyä kauhuissaan kaninkoloihinsa.


Ovatko nämä maalaukset seinissä sukua kuvista Iskurityöläisistä, johtajista ja sotapäälliköistä mm. NLssa ja Kiinassa......ovathan ne. Aihepiiri on toinen, muuten mennään jo samalla levelillä. Saa nähdä milloin sitä löytää itsensä uudelleenkoulutuksesta jollain TEMmin järjestämältä kättentaputusleiriltä? Kerettiläisiä tämä Uusi Aika ei kaipaa ja perspektiivittömien setämiesten ohkainen likvidointi on varmasti tuloillaan. :cool:

Kyllä tässä on parempi vetäytyä turvekammiin tai pottukellariin odottamaan kuinka taivas putoaa päähän, ultraviolettivalo polttaa selkä- ja perskarvat, happosade polttaa kaljusta loputkin haivenet jne mitä niitä vitsauksia olikaan...atomitalvi, asteroidit, heinäsirkat, zombiet, öljyn loppuminen, öljyn riittäminen, End of the world as we know it, When the shit hits the fan... ja Paavo Väyrynen. Siellä sitä voi sitten odotella tutisten, että kuinka joku kiiluvasilmäinen iskuri-hipsteri Kalliosta tulee kettutyttöoletetun kanssa potkimaan uudelleenkoulutusleirille oppimaan härkiksen syömistä ja hiilidioksidinielun kasvattamista :D
 
Last edited by a moderator:
Back
Top