Ilmatilaloukkaus

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Muistaisin hänellä olevan mökki tai mikälie huvila tuolla Laatokan jollain saarella myös.
 

Leaderdog

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Btw. onko muuten meidän koneet loukannut puten "atmosvääriä" koskaan?.

Tuli nyt vaan mieleen.
 

Liittyvätkö Venäjän härnäyslennot USA:n ilmavoimien komentajan vierailuun? Amerikkalainen Defense News: ”Venäjä lähetti viestin”
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja

Liittyvätkö Venäjän härnäyslennot USA:n ilmavoimien komentajan vierailuun? Amerikkalainen Defense News: ”Venäjä lähetti viestin”
Tietenkin liittyivät.
 

Hilan lukko

Kapteeni
Tänään taas pielisen päällä Nurmeksessa kolme Hornettia harjoitteli kaksi plus yksi kaartotaistelua todella agressiivisesti. Oli tosi mahtavaa seurata...
D_g4kABXsAAFmu0.jpeg:uzi:
 

strelailija

Luutnantti
"Venäjä lähetti viestin"
No joo, mutta kyllä hienon viestin sai USA - Suomi valvoo rajojaan.
Kenraali voi nyt viedä toisenkin viestin Atlantin taakse: Suomi tarvitsee hyviä hävittäjiä ja paljon paukkuvaa sellaisella hinnalla, jonka kykenee maksamaan. HX-hanke on Natolle ja USAlle hyvä diili, joka tasapainottaa tilannetta Skandinaviassa sekä pohjoisella Itämerellä. Näin ajatellen, itänaapurin provoilu kääntyy itseään vastaan.
 

Ressuna

Korpraali
Ei Suomi puutu siihen, että kone on jo ilmatilassa. Vaan kone lähtee jo ilmaan, kun näyttää, että vieras kone tulee Suomen ilmatilaan, elei se muuta suuntaansa. Se tunnistava kone vain se lopputuote asiassa.
No periaatteessa noin mutta käytännössä varsinkin Suomenlahdella ei. Esim kaikki Kaliningradista tuleva liikenne näyttää tulevan meidän tontille mutta kääntyvät sitten pikkuhiljaa itään. Sääntönä on että sinne mennään mielenkiintoisten maalien takia ennakoiden, usein ihan naapurin lentosuunnitelmien perusteella valmistautuen.
 

Kent Uranium

Kapteeni
Suomeen kohdistuneet ilmatilaloukkaukset ovat olleet lähes yksistään ”pehmeitä” kuljetuskoneilla tehtyjä. Ruotsiin kohdistuneita simuloituja pommituslentoja ei ole tapahtunut meillä. Suomi nähdään ystävällismielisenä toisin kuin esimerkiksi juuri Ruotsi.
Tai Suomea ei haluta työntää Natoon? Jos Venäjä aloittaisi vastaavat simuloidut harjoitukset, tai niistä uutisoitaisiin? Siis luultavasti lentävät vastaavia Itärajan takana?

Nato-kannatus voisi lähteä nousuun..
 
Top