Immosen englanninkielinen julistus Facebookissa, heinäkuu-15

chigeen'a

Kapteeni
Puhuit aiemmin jotain väärien sienien syömisestä. Kehotan varovaisuuteen. Lähti sen verran lipakasti nyt räpylän rystypuolelta sulla. o_O
 

miheikki

Greatest Leader
Olli Immonen uhkaa sulkea Suomen Sisuun pyrkijät vastaanottokeskuksiin.

Olli Immonen
5 min · Muokattu ·
kansamme, kulttuurimme ja maamme suojeluun kasvavia uhkia vastaan. On selvää, ettei pelkkä äänestäminen neljän vuoden välein eduskuntavaaleissa riitä muuttamaan kehityksen suuntaa. Tarvitsemme erityisesti ruohonjuuritason toiminnan aktivoimista. Jäsenhakemusten suhteen tilanne järjestössä on tällä hetkellä se, että käsittelyssä odottavien hakemusten jono on kasvanut reippaaseen 800:aan. Tarvitsemme kohta vastaanottokeskuksia, kun uusia sisulaisia tulee tätä tahtia! Mutta vakavasti puhuen, pyrimme nyt nopeuttamaan ja hajauttamaan käsittelyä jonon purkamiseksi. Kiitämme jäsenhakemuksen jättäneitä kärsivällisyydestä. Kaikista maatamme tällä hetkellä koettelevista ikävistä tapahtumista huolimatta toivotan hyvää viikonloppua kaikille.
 

miheikki

Greatest Leader
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eero_Paloheimo
http://www.eeropaloheimo.fi/sanan-vapaus-2/
5.9.2015 eero paloheimo
Sanan vapausValtalehtemme Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Juha Akkanen käyttää lehtensä paraatipaikan arvovaltaa 2.9. yksittäisen kansanedustajan Olli Immosen netissä käyttämän sananvapauden rajaamiseen ja tämän – yksityishenkilönä esiintyneen kansalaisen – mollaamiseen. Syy on ilmeisesti, että Akkanen on Immosen kanssa eri mieltä maahanmuuttoasioista. Mitä mahtaisi Voltaire sanoa tästä sananvapauden tulkinnasta?

Akkanen moittii Immosta arkuudesta, kun tämä ei vapaaehtoisesti jättäytynyt median eteen pahoittelemaan ja pyytelemään anteeksi sitä, että on poikennut poliittisesti korrektista valtavirrasta. Immonen ei nähnyt asiakseen tukea sitä ilmeisen keskeneräistä ajattelua, että massamuutto muutenkin ylikansoittuneeseen maanosaamme on mukava juttu ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Hän ei myöskään ottanut käyttöön suosittua kikkaa: nöyristelyä, kumartelua ja pahoittelua. Hän pysyi kannassaan, haistatteli medialle ja mikäs sen kamalampaa.

Tulee mieleeni tapahtuma 25 vuoden takaa, en muista tarkkaa ajankohtaa. Käytin silloin eduskunnassa puheenvuoron, jossa arvelin, että Euroopan olisi viisaampaa ja tehokkaampaa käyttää resursseja Afrikassa olosuhteiden parantamiseen ongelmien syntyseudulla, ei niinkään kannustaa väkeä muuttamaan tänne autettavaksi. Arvelin silloin, että muodikas muuttomeininki saattaa joskus johtaa liioittelevaan käytökseen puolin ja toisin. Auta armias, millaista pilkkaa sain osakseni noin sopimattomasta mielipiteestä. Nyt näyttää jo ministeri Orpokin tuumailevan samaan malliin. Parempi myöhään kuin vielä myöhempään.

Sitten pari sanaa siitä arkuudesta. Mielipiteestä riippumatta pidän rohkeana henkilöä, joka kirjoittaa sosiaaliseen mediaan omalla nimellään, vaikka tietää varmasti saavansa isoilta turpiin. Se on jotain muuta, kuin herjailla pääkirjoitustoimituksen suojista kannanottoja, joutumatta juuri koskaan perustelemaan julkisesti kantojaan; siis sellaisen kriittisen kuulijakunnan edessä, jota ei vielä ole aivopesty kollektiivisilla valheilla. Olisipa mukava nähdä, miten esimerkiksi Akkanen pärjäisi sellaisessa tilanteessa. Tasaisella ja mies miestä vastaan.

Olli Immonen
41 min · Muokattu ·

Entinen vihreiden kansanedustaja ja tekniikan tohtori Eero Paloheimo on niitä ensimmäisiä henkilöitä Suomessa, jotka uskalsivat puhua maahanmuuton ongelmista ääneen eduskunnassa. Myös Paloheimo sai tuolloin paljon lokaa niskaansa, vaikka hän nostikin esiin vain tosiasioita. Paloheimo erosi vuonna 2010 vihreistä vastalauseena sille, että puolue kannatti ylimitoitettua maahanmuuttoa. Olen niin pitkään kuin muistan arvostanut Paloheimon asiantuntemusta ja rohkeutta ottaa kantaa erilaisiin asioihin - myös muihin kuin suoraan maahanmuuttoon liittyviin. Suosittelen kaikkia tutustumaan esimerkiksi hänen näkemyksiinsä käynnissä olevasta ekokatastrofista, johon väestön liikakasvu ja siitä syntyvä massamaahanmuutto ilmiöinä oleellisesti liittyvät.

"Immonen ei nähnyt asiakseen tukea sitä ilmeisen keskeneräistä ajattelua, että massamuutto muutenkin ylikansoittuneeseen maanosaamme on mukava juttu ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Hän ei myöskään ottanut käyttöön suosittua kikkaa: nöyristelyä, kumartelua ja pahoittelua. Hän pysyi kannassaan, haistatteli medialle ja mikäs sen kamalampaa." -Paloheimo, 5.9.2015
 
Viimeksi muokattu:
Top