Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Menneiden aikojen hengennostatuselokuva - vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
Menneiden aikojen hengennostatuselokuva - vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
Juu. Rukin loppuparaatissa kaveri takana epäonnistui eteenviennissä. Onneksi ei ollut pistimiä, sillä tähtäin tai piippu tuli takaraivoon. En kuitenkaan pudonnut, ei niin pahasti tuntunut, vaikka vekki tuli ja verta valui kaulukseen.Jumankauta etta ukot osaa marssia... hiukan helpompaa kun on noin pitkat ruodut mutta silti. Noissa on joku 1.5 komppaniaa per ruutu viela, ja samankokoisia aijia. Ja jos joku ajattelee ettei toi voi olla niin vaikeeta niin vanhana Kaartilaisena voin sanoa etta kylla se nyt vaan on ihan saatanan vaikeeta ja sita hierottiin huolella Kunniakomppaniassa. Kirjaimellisesti viidelta aamulla aloitetaan akseeraus jos on esim. klo 10:00 Pressalle koko komppanian japitys...eika silti nayta aina hirvean hyvalta valitettavasti.
Vakavampia haavoittumisia tossa tuli kun tetsatessa, jos talvella eteenviennissa lahtee rynkky kohmeisista napeista niin se pistin on aika hasardi kaikille jotka on etuoikealla tai itse asiassa vasemmalla... samoin eteenviennin jalkeen jos pyortyy kesahelteella niin RK:n etutahtaimella on aika ikava tapa murtaa leukaluu kun pera jysahtaa asfalttiin... todistin molemmantyyppisia tapauksia, mutta eipa noi mitaan mista ei olis tikeilla, pianolangalla ja mehupillilla selvitty
Toiselta foorumilta napattua:Hyvä hakusana niille joilta tuo kyrilinen teksti ei oikein taitu: Щит Союза – 2015 eli tuttavallisemmin liiton kilpi 2015 harjoitus. Katsotaan ehdinkö tännekkin ammentaa taas tuoretta kuvaa naapurin mekanisoidusta toiminnasta.
-setämies-
https://en.wikipedia.org/wiki/Buryahe Burya was planned as a Mach 3 intercontinental nuclear ramjet cruise missile. The Burya was remarkably advanced for its time, and despite setbacks and several crashes, the vehicle demonstrated a range in excess of 6,000 km with a thermonuclear (hydrogen) bomb-sized payload at speeds greater than Mach 3. The Burya had a two-stage design - the daring concept for an intercontinental missile was the second stage, which was powered by a ramjet engine at its operational speed of Mach 3. This varied from the original Trommsdorff concept of World War II in that no mother aircraft launch preceded the rocket boosted phase. The first stage was a ballistic-rocket-derived booster, which accelerated the Burya to altitude and the speed necessary to ignite its ramjet engine: a ramjet does not operate below subsonic speeds, and to use a hybrid jet-ramjet to broaden its operating speed would have been more complex.
Successful tests were achieved after official cancellation of the project, when it continued as a technology demonstration. It was a casualty, like the USAF Navaho, of the greater simplicity and relative invulnerability to interception of intercontinental ballistic missiles. The Burya was an early precursor to the Zvezda and Buran projects