Iranin hyökkäys Israeliin

Eikai tästä mitää hyötyö ryssille tule olemaan. Iran ei varmasti pysty toimittama mopedeja ja ohjuksia ryssälään jos alottavat mähinän jutkujen kanssa.

Ei estä ryssää yrittämästä. Ja sitten on vielä kaikki paska mitä kiina saa ryssälle syötettyä. Kiinalla saattaa olla omat suunnitelmat. Joka tapauksessa kaikki riippuu siitä, että saako vihervassarit irrotettua Ukrainaa tukevat valtiot tukemasta Ukrainaa.
 
Kaikki tietävät sen jo ja seuraavat sen verran tarkasti, ettei jäisi huomaamatta. Kulkevat vähän eri nopeudella.
Totta, mutta silti ei kannata vahvistaa mitään tietoja, jos meinaa hyökätä toisen kimppuun. Parisuhteessa avoin ja rehellinen viestintä on hieno asia, mutta sodankäynnissä se ei oikein kannata.
 
Libanonista ammuttu raketteja Israeliin

Pohjois-Israelissa sijaitsevassa Snirissä on annettu ilmahyökkäyshälytyksiä Libanonista lähteneen raketti-iskun takia. Times of Israel kertoo, että ilmahyökkäyksistä varoittavat sireenit soivat Snirissä.

Hizbollah on tehnyt toistuvia hyökkäyksiä Pohjois-Israelin kaupunkeihin ja kyliin.

 
Eli nyt on varmasti droneja, perillä n. klo 0100
Todennäköisesti ohjuksia jo menossa
ja nyt huhuja ballistisista laukaisuista joiden lentoaika sen ~18minuuttia

Menisi pelikirjan mukaan "oikein" jotta kaikki samaan aikaan saturoimassa ilmapuolustusta
 
Pitäs varmaan mennä tankkaamaan auto, vaikka pikku pieruissa. Mitähän tästä tulee, jos oikeasti RAF ollut mukana torjumassa mopoja.
Ukrainan kannalta tämän näen hyvänä. Kohta iipot laittaa koko iranin tehtaat paskaksi ja sieltä ei toimitetta mitään natseille.
 
Aika jännä että Israelin tiedustelu sanoo että että pelkkiä sotilaskohteita olis kohteina. Luulisi että Iran käyttäs ryssien taktiikoita ja ampuis vaan kaikki Tel aviin. Tästä voi tulla aika pitkä ja verinen tappelu jos ballistisilla onnistuu tuhoamaan Israelin lentokentät.
 
Back
Top