Islamistien sota länttä vastaan

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja arix
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Kaksi ärsyttävintä kliseetä joita aina terroristien iskiessä hoetaan, myös meidän poliitikkojemme toimesta, ovat
”He [ISIS] pyrkivät terrorilla luomaan vastakkaisasettelun meidän ja länsimaissa asuvien muslimien välille, siksi emme saa antaa tilaa rasismille tai vihapuheelle.”
sekä
”Radikalisoituminen johtuu syrjäytymisestä, rasismista ja köyhyydestä.”

Minusta nuo molemmat perustelut ovat tietämättömien läntisten "analyytikkojen" selitys tälle terroritoiminnalle. Jokaisen muslimin, joka on tällaisessa helpossa vaarassa hurahtaa "vihapuheesta" radikaaliriveihin, onkin syytä hurahtaa. Jos puheella, jossa spekuloidaan muslimien toteuttamaa sivullisten silmitöntä tappamista, pystyy radikalisoimaan muslimin tappamaan silmittömästi sivullisia, on tällainen muslimi yhteiskuntakelvoton Eurooppaan, ja itseasiassa todistaa sen että vastakkainasettelua ei edes tarvita, koska radikalisoituminen voi tapahtua pelkästään olemalla muslimi Euroopassa.

Tämä "luodaan vastakkainasettelua" on vihervasemmiston selitys, joka tukeutuu jonkinlaiseen luokka-ajatteluun, missä ihmisten erottelu on aina yhteiskunnallisten ongelmien syy. Joko varallisuus erottaa, koulutus, "syrjäytyminen" tai joku muu. Nämä tekijät ovat sitten selittävinään esim. ihmisten murhaamisen.

Vihervasemmiston mielestä muslimit siis murhaavat Euroopan kaduilla myös, koska he ovat esim. "syrjäytyneitä". Syrjäytyneisyys tarkoittaa kavereiden puutetta, vähävaraisuutta jne., ja kaikki on tietysti kantaväestön syytä joka ei hoitanut muslimien asioita paremmin.

Totuus on muuta eikä noudata tätä monimutkaista psykologista selitysmallia.

Terrorismin ideologinen tausta löytyy suoraan islamista ja koraanista. Asia on luettavissa suoraan islamin pyhistä kirjoituksista, missä Muhammedin kerrotaan olleen menestyvä sotaherra juuri terrorisoimalla väestöjä. Koska Muhammed on paras esimerkki muslimeille, terrorismista tulee myös osa muslimien agendaa (jos he haluavat noudattaa sitä).

Islam on ekspansiivinen uskonto, jonka tarkoitus on valloittaa koko maailma. Taistelu jatkuu kunnes koko maailmaa hallitsee sharialait. Kun yhdistää kaksi edellistä teologista perustelua, kuvio hartaalle muslimille on hyvin selvä: jihad vääräuskoisia vastaan missä ikinä he ovatkin.

Sopan kolmas ja neljäs komponentti konkreettisen terrorismin tiellä on kannustaja ja mahdollistaja. Tässä Isis, Al Qaeda, Boko Haram tai mikä tahansa muu monista islamistisista järjestöistä astuu kuvaan jihadiin kannustajana sekä joissain tilanteissa myös mahdollistajana sikäli kun he pystyvät toimittamaan aseistusta. Ellei pysty, järjestö toimii vain kannustajana.
Isis tietää, että lännessä on kuulevia korvia, jotka haluavat toimia islamin mukaan. Sen takia he myös viestittävät länteen, että paikallisten muslimien pitäisi laajentaa heidän Syyrian kalifaattikampanjansa myös muualle. Palkintona on varma paikka paratiisissa kuten islam lupaa.
Islamilaisen terrorismin selittämiselle ei siis tarvita mitään monimutkaisia psykologisia selityksiä vastakkainasettelusta tms. Islam itsessään toimii pohjana tälle toiminnalle ja terroristit todella uskovat pystyvänsä luomaan maailmanlaajuisen kalifaatin tällä tavalla koska koraanissa sanotaan niin. Kantaväestön mahdollinen (vasta)reaktio ja yhteiskunnallinen mobilisoituminen on yhdentekevää. Sellainen tulee tai ei tule. Islamille sillä ei ole merkitystä, koska jihad on joka tapauksessa jokaisen muslimin velvollisuus. Siksi ryyppäävät, discoelämään mieltyneet "maallistuneet" muslimit päätyvät hoitamaan paratiisiin pääsyn osallistumalla jihadin nimissä vääräuskoisten tappamiseen. Samoin ääriuskonnolliset muslimit teroilullaan tahtovat paratiisiin. Eli ei ole olemassa ääri-islamia, on vain islamia. Jihad usein yhdistetään ääri-islamiin, mutta koska sellaista ääri-ilmiötä ei faktuaalisesti edes ole olemassa, ainakaan muslimien omasta mielestä, niin mistä jihadissa sitten on kyse? Kannattaa itse kunkin tutustua muslimien profeetan Mohammedin historiaan. Moni meille käsittämätön asia, mukaanlukien jihad, aukeaa aivan uudella tavalla. Etenkin tulee selväksi, miten lapsellista on luulla muslimien ajattelevan niin kuin me ajattelemme.

Koska suurin osa länsimaisista analyytikoista tekee aina sen virheen, että he kuvittelevat muslimien logiikan kulkevan samoja raiteita kuin meillä länsimaisilla, niin itse kuuntelen mieluummin väkivaltaisia islamisteja heidän toimintansa syistä, tai tässä tapauksessa siis luen. ISIS julkaisi Dabiq-lehtensä numerossa 15 kätevästi artikkelin "Why we hate you & why we fight you". Linkki löytyy alta, teksti alkaa sivulta 30. Juttua riittää, mutta tiivistän siitä löytyvän kuuden kohdan listan tähän:
1. Ennen kaikkea vihaamme teitä, koska te olette vääräuskoisia.
2. Vihaamme teitä, koska sallitte sen minkä Allah kieltää (esim. homoilu ja koronkiskonta), kiellätte minkä Allah sallii, ja erotatte uskonnon valtiosta.
3. Koska länsimaissa on ateisteja.
4. Koska länsimaat pilkkaavat islamia, profeettoja ja sharialakia.
5. Koska länsimaat pommittavat, ja heidän nukkehallitsijansa sortavat muslimeita.
6. Koska länsimaiden joukot miehittävät muslimimaita.

Eriarvoisuutta, rasismia, köyhyyttä tai vokkien apeita verhoja listalta ei löydy. Kohdat 5&6 sopivat kyllä länsimaalaiseen narratiiviin, mutta arvatkaas mitä artikkeli sanoo tästä?

"Tässä on tärkeätä ymmärtää, että vaikka jotkut väittävät teidän ulkopolitiikkanne olevan se, mikä ajaa meidän vihaamme, tämä nimenomainen syy on toissijainen, ja siksi me asetimmekin sen listan loppuun. Fakta on, että vaikka te lopettaisittekin meidän pommittamisemme, vangitsemisemme, kiduttamisemme, halventamisemme, ja meidän maidemme kaappaamisen, me vihaisimme teitä silti, koska meidän tärkein syymme vihata teitä ei lakkaa olemasta ennen kuin palaatte islamiin. Vaikka te maksaisitte jizyaa ja eläisitte nöyryytettyinä islamin vallan alla, me vihaisimme teitä silti. Epäilemättä me lopettaisimme teitä vastaan sotimisen, niin kuin me lakkaisimme sotimasta ketä tahansa meidän kanssamme liiton tehnyttä vääräuskoista kohtaan, mutta me emme lakkaisi vihaamasta teitä."

Kylmää tekstiä, mutta onneksi maamme poliitikot tietävät paremmin. Sipilälläkin on varmaan hyviä ideoita siitä, miten tulla tuota maailmankuvaa puolimatkaan vastaan, ja tehdä kompromisseja miesten kanssa joille kompromissit ovat haram, kiellettyjä. Tässä valossa kaikenlaiset ”antiradikalisoitumis-projektit” sun muut hölmöilyt mitä täällä suunnitellaan palaaville jihadisteille, ovat juuri sitä, lapsellista hölmöilyä, ja selvä todiste siitä että ei edes ymmärretä mistä on kyse.

Ja jotta asia ei jäisi epäselväksi, jihadismin päämäärän löydät Koraanin luvusta 9, säkeestä 5. "Tappakaa vääräuskoiset missä heidät ikinä tapaattekin."

Tämä on syy miksi lännessä ei kyetä löytämään jihadistien motivaatiota vaikka niitä kysytään uudestaan ja uudestaan. Jihadismi ei ole terrorismia, se on sotaa. Totaalista sotaa, tuhoamissotaa.

Vietäpä viisi minuuttia ajatusharjoituksen parissa: rakenna päähäsi ajatus, että Koraani on oikeasti aitoa maailmankaikkeuden luojan autenttista sanaa. Jokainen lause, jokainen kirjain on aitoa ja täydellistä. Jokaista lausetta pitää noudattaa sataprosenttisesti. Jokainen säe on jumalallinen käsky josta ei saa poiketa, iänkaikkeudellisen tuskallisen rangaistuksen uhalla.

Sitten lue 9:5: "Tappakaa vääräuskoiset missä heidät ikinä tapaattekin."

Jos alat protestoida "tuo on tulkittavissa muutoin, ei päde nykypäivänä", et suorittanut ajatusharjoitusta oikein. Lue ohjeet uudestaan: sinun täytyy uskoa ilman epäilystä, ja alistua ilman protestia. Antaudu uskolle, hylkää ajattelu. Ajattele miten sataprosenttisesti uskova ja käskyihin alistuva ihminen ajattelee. Se on vaikeaa, mutta yritä.

Sitten lue 9:5.

Ja ajattele miltä maailma silloin näyttää.

https://azelin.files.wordpress.com/2016/07/the-islamic-state-e2809cdacc84biq-magazine-1522.pdf


 
Minäkin lueskelin tänään iSLAMIN historiaa.
http://hikipedia.info/wiki/Islam

60px-Matti_Vammanen.jpg
Anteeksi! Suomen (entinen) pääministeri ja seksikkäin mies Matti Vanhanen pyytää kaikilta muslimeilta anteeksi tätä artikkelia. Hikipedian julkaisema artikkeli vaarantaa Suomen kansallista turvallisuutta. Hallitus pohtii lainsäädännönhiomista niin, että voitaisiin estää tällainen taloudellisesti ja ihmishenkien kannalta arvaamaton toiminta.
 
"Haaska"? "Emakko"?

Meillä on ilmeisesti @Lone Soldier :n kanssa vähän erilainen kotikasvatus. Minulle ei nimittäin koskaan tulisi mieleen haukkua Suomen Punaisen Ristin naispuoleista työntekijää haaskaksi tai emakoksi. Vähän pelottaa ajatellakin, että millä nimellä kutsut vihreitä sisaria tai Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajia.

Olet todellakin varsinainen herrasmies.

Noh, sinä varmaan halaat puita ja rakastat kaikki ihaniksi. Hyvä niin. Onpa hienoa, että edes suomessa ei saa kritisoida mitään mikä liittyy spr toimintaan... Ehkä siksi he eivät koskaan ole tuominneet ambulanssien käyttöä terroristi toiminnassa gazassa, taikka sairaaloiden käytön asetehtaiden varastoina yms.yms.
Sinusta on siis hyvä asia, kun aikuiset miehet kuolaavat lasten perään ja heidän kanssaan olevalla henkilöllä on kivaa...

Toisaalta, miten sotilaskotisisaret taikka lastenhoitaja liittyy tähän?

Huomasitko ennen kuin aloitit voihottamisen, että minun toiminnasta oltiin kitisty, ENKÄ TEHNYT MUUTA KUIN VAIHDOIN PENKKIÄ!! Mutta eipä se mitään, spr on kaiken yläpuolella, he ovat siis ihan enkeleitä.
 
"Haaska"? "Emakko"?

Meillä on ilmeisesti @Lone Soldier :n kanssa vähän erilainen kotikasvatus. Minulle ei nimittäin koskaan tulisi mieleen haukkua Suomen Punaisen Ristin naispuoleista työntekijää haaskaksi tai emakoksi. Vähän pelottaa ajatellakin, että millä nimellä kutsut vihreitä sisaria tai Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajia.

Olet todellakin varsinainen herrasmies.
Meillä todellakin on erilainen kotikasvatus. Spärrä olkoon kanssanne, käännäpä toinen poski sitten ihan vapaasti jos huvittaa. Samaa voi olla vaikea muilta vaatia.
 
SPR sai sotien jälkeen suojeluskuntien omaisuuden jonka jälkeen vasemmisto sen kaappasi ja myös palkannut haaskoja sekä emakkoja hyysäämään elintasokusettajia sen piikkiin.
Onneksi sitä omaisuutta vielä jäi sekä suojeluskunnille että lottasvärdille.. ei ole ihan kaikki mennyt. Niille jotka eivät ole stadilaisia; kun tulette Helsinkiin kolmostietä (H:linnan moottoritie) jatkaen Mannerheimintielle, kuljette Tilkan ohi ja mäki alas. Tulee iso mutka vasemmalle (ja Kuusitien risteys), siinä katse vasempaan - ja lakki päästä. Siinä on ravintola White Lady. Jossa on paitsi legendaarinen kesäterassi, mutta jonka nimellä on myös syynsä.
http://www.lottasaatio.fi/tietoa-saatiosta/saation-historia/
 
Onneksi sitä omaisuutta vielä jäi sekä suojeluskunnille että lottasvärdille.. ei ole ihan kaikki mennyt. Niille jotka eivät ole stadilaisia; kun tulette Helsinkiin kolmostietä (H:linnan moottoritie) jatkaen Mannerheimintielle, kuljette Tilkan ohi ja mäki alas. Tulee iso mutka vasemmalle (ja Kuusitien risteys), siinä katse vasempaan - ja lakki päästä. Siinä on ravintola White Lady. Jossa on paitsi legendaarinen kesäterassi, mutta jonka nimellä on myös syynsä.
http://www.lottasaatio.fi/tietoa-saatiosta/saation-historia/
On muuten terassi länteen vielä, kaiken kukkuraksi! Hyvä alue muutenkin, sanoisin jälleenrakennus-stadia, monet isot kerrostalot on 40-luvun lopusta tai 50-luvulta. Mannerheimintie nyt on aina kiireinen, paitsi jos on kiire, silloin se on aina ruuhkainen. Ja ravintolan takana Keskuspuisto polkuineen... hienoja mestoja!
 
https://creepingsharia.wordpress.com/2017/05/21/convert-die-muslim-leader-to-christians/

Convert or die, says Muslim leader to Iraqi Christians
May 21, 2017 / creeping

Source: Convert or die, says Shia leader to Iraqi Christians h/t EOTW

Dozens of Iraqi Christian families filed a lawsuit against the head of the Iraq’s Shia Waqf (Iraqi Shia Endowment Fund), Sheikh Alaa al-Moussawi, on charges of incitement against Christians.


Al-Moussawi, who is in charge of the body which maintains all of the Shia holy sites, including mosques, Huseiniyas and schools, sparked anger as he declared Christians to be “infidels” during a speech in southern Iraq, according to local media.

Al-Moussawi, described the Christians as “infidels and polytheists” and stressed the need for “jihad” against them.

Many have accused him of imitating the rhetoric of Islamic State (IS) militants by stating Iraqi Christians must either convert to Shia Islam, pay a religious tax known as a jizya tax, or be killed.

An Iraqi judicial source told The New Arab that 180 Christian families filed a lawsuit under grounds that he is “instigating incitement against Christians and disturbing the religious plurality of Iraq”.

Al-Moussawi has responded by sending a delegation from the Waqf to the Babylonian Christian Movement to mediate the lawsuit and the allegations that his comments have mirrored IS rhetoric.
 
"Haaska"? "Emakko"?

Meillä on ilmeisesti @Lone Soldier :n kanssa vähän erilainen kotikasvatus. Minulle ei nimittäin koskaan tulisi mieleen haukkua Suomen Punaisen Ristin naispuoleista työntekijää haaskaksi tai emakoksi. Vähän pelottaa ajatellakin, että millä nimellä kutsut vihreitä sisaria tai Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajia.

Olet todellakin varsinainen herrasmies.

Mannerheimin lastensuojeluliiton työntekijät mitä todennäköisimmin ymmärtävät mikä on lapsi ja mikä on ikänsä valehteleva aikuinen. He myöskin tajuavat mitä vahinkoa lasten hyväksikäyttö voi aiheuttaa.

Haluaisin uskoa että 2015-2016 SPR:n mainetta pilasivat lähinnä ne jotka rekrytoitiin "avuksi" sen tarkemmin tutkimatta ja toimintaa ei osattu seurata.. Ettei se todellakaan ollut järjestön nimeltä Punaisen Risti syytä vaan korkeintaan tämän paikallisen monikulttuurisuuden ideologialla saastutetun SPR:n..

Tuli taas mieleen se eräs johtajahaahka kaulailemassa vastaanottokeskuksen asiakkaiden kanssa.
Joten jospa tuollakin oli arviointikyvytön SPR:n avustaja?

Ei esimerkiksi Maltalla Punainen Risti ota joukkoonsa keitä tahansa.
 
Viimeksi muokattu:
Mitähän tuossa videossa on?
kysyy facebookin ulkopuolinen..

Siinä istuu alaikäinen morsian penkillä. Tuleva mies nostaa traditionaalisesti huntua pois kasvoilta ja laskee takaisin muutaman kerran. Sitten vetäisee avarilla tyttöä päin näköä. Vieraat iloitsevat. Häät on rakkauden juhlaa. Tytön vieressä oleva nainen vaikutti tytön äidiltä. Häntäkin nauratti kovasti.
 
Siinä istuu alaikäinen morsian penkillä. Tuleva mies nostaa traditionaalisesti huntua pois kasvoilta ja laskee takaisin muutaman kerran. Sitten vetäisee avarilla tyttöä päin näköä. Vieraat iloitsevat. Häät on rakkauden juhlaa. Tytön vieressä oleva nainen vaikutti tytön äidiltä. Häntäkin nauratti kovasti.
Normi päivä.
 
Huntingtonin lukeminen ei liene hukkaan heitettyä aikaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulttuurien_kamppailu_ja_uusi_maailmanjärjestys

Identiteettipolitiikka on tullut intressipolitiikan rinnalle, jopa ohi. On aika luontevaa, että myös "politiikka toisin keinoin" muuttuu kansallisuus- ja hallintokeskeisestä suunnasta identiteettikeskeiseen suuntaan.

Jo nyt ollaan tilanteessa, jossa islamististen terrorijärjestöjen/"puolueiden" verkosto on sotilaallisesti yhtä voimakas tai jopa ylivoimainen useisiin niiden toiminta-alueen kansallisvaltioiden armeijoihin verrattuna.

Eikä pitä hetkeäkään kuvitella että salakuljetuksen ihanneympäristöksi rakennettu Eurooppa kohtaisi islamististi painottuneen ammattirikollisuuden, terrorismin ja rinnakkaisyhteiskuntien muodostumista aivan erilaisessa mittakaavassa kuin tähän asti on unelmahöttöilyssä pidetty mahdollisena.
 
Siinä istuu alaikäinen morsian penkillä. Tuleva mies nostaa traditionaalisesti huntua pois kasvoilta ja laskee takaisin muutaman kerran. Sitten vetäisee avarilla tyttöä päin näköä. Vieraat iloitsevat. Häät on rakkauden juhlaa. Tytön vieressä oleva nainen vaikutti tytön äidiltä. Häntäkin nauratti kovasti.

Kun juhlat jatkuvat, viedään morsian pois juhlista odottamaan sitä, että innokas sulhanen tulee ns. panemaan avioliiton käytäntöön.

Sulhasen veli asettuu usein siksi aikaa kiväärin kanssa viereiseen huoneeseen. Hänellä on sellainen kunniatehtävä, että jos morsian ei sulhasen täysin vinoutuneen ymmärryksen perusteella olekaan neitsyt (eli repeä ja vuoda verta) niin sulhasen veli ns. "poistaa häpeän suvun yltä" käyttämällä kivääriä siihen, mihin kiväärit on tarkoitettu.

Jokainen voi kuvitella sen rakkaudentäyteisen ilon ja riemun, jonka morsian pääsee kokemaan kun hänen intiimi elämänsä saa juuri sellaisen alun kuin millaiseksi kyseinen kulttuuri ja kyseiset henkilöt sen arvottavat.

Jos morsiamen ensimmäinen rakkauden hetki tuottaa poikalapsen, niin muut naiset iloitsevat hänen kanssaan. Jos seurauksena on tyttö, niin toiset naiset ottavat osaa, kääntyvät pois ja antavat synnyttäjän olla rauhassa häpeänsä ja pettymyksensä kanssa.
 
Jo nyt ollaan tilanteessa, jossa islamististen terrorijärjestöjen/"puolueiden" verkosto on sotilaallisesti yhtä voimakas tai jopa ylivoimainen useisiin niiden toiminta-alueen kansallisvaltioiden armeijoihin verrattuna.

Noissa valtioissa ei ole ikinä ollutkaan (yleensä) minkäänlaista kunnollista armeijaa vaan sotilaat palloilevat heimotaustan ja palkan välillä tilanteen mukaan.
 
Back
Top