Israel

Hamasin johto sanoo avoimesti, että Gazan tunnelit on tehty Hamasin taistelijoiden suojaksi, ja siviilien turvaaminen on heidän mielestään YK:n vastuulla:

Visegrad-twitterkanava puuttui Honkasalon osallistumiseen mielenosoitukseen (huom. en ole nähnyt millään videolla Honkasalon sanovan tuota nimenomaista, en tosin ole nähnyt videota Honkasalon puheesta lainkaan):
Tässä videota tuolta mielenosoituksesta (näkyypä videolla Honkasalokin taustalla):
Honkasalosta tuli mieleen tämä:
"Syksyllä 1939 säädetyn tasavallan suojelulain nojalla turvasäilöön – käytännössä vankilaan – voitiin sulkea ilman syytettä ja tuomiota maan turvallisuudelle vaarallisina pidettyjä henkilöitä määräämättömäksi ajaksi."

 
Kyllä tämä vähän sellaista hölmöläisten touhua on.

Eurooppaan päästetään Israelin ja juutalaisten vihollisia pilvin pimein ja sitten ihmetellään kun juutalaisvastaisuus on nousussa :ROFLMAO:

Tuo on jo joissakin Euroopan maissa niin iso ongelma että se rajoittaa juutalaisten elämää ihan tuntuvasti kun eivät voi liikkua vapaasti ihan missä tahansa ja koska tahansa ainakaan ilman vahvoja turvatoimia. Yksi sellaisista maista on SAKSA.
Kuinkas ollakkaan, ja täysin absurdia että Suomessakin vasemmisto on hamasin puolella, välillä tulee väkisinkin mieleen että ollaanko tässä siirrytty johonkin rinnakkais todellisuuteen, eikös vasta äsken vasemmiston mielestä perussuomalaiset olleet natseja, miten tämä nyt yhtäkkiä näin kääntyi?
 
Pohjoisen Gazan eristäminen etenee, ainakin jos tämä kartta on oikein. Tekstin mukaan tämä ei tarkoita että merkityt alueet olisivat Israelin joukkojen hallussa vaan että näillä alueilla on aktiivisia operaatioita käynnissä:

#Gaza map update.

#Israel's advances in Gaza continue along three main routes of attack, now pushing through built up areas along the coast north of Gaza City. They've also entered Beit Hanoun from the northeast following intense clashes.

The most notable movement is south of the city of Gaza where the #IDF have crossed the Salah Al Deen Road and are progressing towards the coastline.

Note: This map shows area of IDF operations, not just areas under their control.


1698786046353.png

 
Euroopan pitäisi pian herätä ja nakata jääkiekkohanskat pois käsistä, koska Venäjä hakkaa jo korkealla mailalla.
Täysin totta. Ja aloittaisin Suomen Demlalla...



Täyttä tarkoituksellista vahingontekoa suomalaiselle yhteiskunnalle, itse virittämiensä pykälien takaa. "Tuhotkaa rakenteet", sanoi jo Iljitsh Uljanov.
Noh vittu kelloko teillä kommareilla seisoo? Toi oli paskaa 100 vuotta sitten ja te olette paskaisen väärässä edelleen, täysin.

Saatanan marxilaiset fasistit. Tänään näin taas työmatkalla 14:30 aikaisempaa aggressivisemman pali-miekkarin, Stortingetin eli Eduskunnan edessä... aggressiivisempia kuin lauantaina, ja tiistaina keskellä päivää.

Eipä ole duuni-ongelmia, ei vissiin sit. NAV (Norjan KELA) hoitaa erityisosuudet... vittu jotka maksan saatana.

Vitun paskiaiset.

Kuvassa taustalla Norjan eduskuntatalo. Joka edusti ennen jotain vapausasteita, pakenivat jopa natsi-miehitystä Ruotaiin.
Olisiko se nyt turvallista? Jos leviää "tulijoiden" kesken huhu että heillä on kultaa mukanaan....


Palestina-demonstrasjon i Oslo sentrum


Ikuiset paskiaiset. Analfabeetit. Buzzi-buzukit. Mattokauppiaat. Troglodyytit. Faaraon kirous teille vitun asemalla notkuva hintti-jengi!
 
Egypti on valmis uhraamaan miljoonia elämiä sen eteen, että eivät ota palestiinalaispakolaisia
Mää kannattaisin sellaista, että lähetettäs Ohisalo & Mikkonen epygtiin selittään, että turvapaikanhaku on ihmisoikeus mitä ei saa vaarantaa missään olosuhteissa. Ja se yksi mielipuolinen palautuksia vastustanut naisoletettu pappi (Toiviainenko se oli?) mukaan hengelliseksi neuvonantajaksi. Kyllä alkaisi islamisti ymmärtään ihmisoikeuksien päälle.

Luin ensin, että epygti on valmis uhraamaan miljoonia eläimiä ja ihmettelin notta minkä helevetin vuohenraatoesteen ne meinaa rakentaa, mutta kyllä ne enempi vuohiaan näköjään arvostaa kuin Gazassa majailevia uskonveljiään ja -sisariaan. Edit: ja tietysti uskonmuunsukupuolisiaan. Pitää muistaa näinä aikoina, ettei syyllisty vihapuheeseen.

Kyllä tämä on kokonansa juutalaisten syytä. Viattomat islamistit uhraa parhaat voimansa saattaakseen loppuun sen mikä Hitlerin joukkueelta jäi kesken.
 
Egyptillä on kyllä hyvin looginen tarve pitää Gazalaiset Gazassa.
Aivan sama kuin että me haluamme pitä Venäjän vastaisen rajan kiinni.

Israelin suunnitelmissa oli tyhjentää Gazaa Egyptin puolelle jotta sodankäynnissä ei olisi enää ihmiskilpiä.
Toistaiseksi se ei ole onnistunut.

Viimeisten tietojen mukaan pieni määrä gazalaisi olisi ylittänyt Egyptin rajan Rafahissa.
 
Viimeksi muokattu:
Ehkä niillä on kuin minullakin ettei saa noin kummallisesta sanasta mitään selvää. Äsymul häh?

Sen voi myös kirjoittaa ja sitten epyktiläisten on pakko päästää.

einwanderung_asyl_3.jpg

Koska muutenhan kv-sopimuksilla ei olisi mitään merkitystä ja Suomikin voisi lopettaa mokomien noudattamisen noin niinkuin vastavuoroisuusperiaatteella.

"Kyllä hiekkamaatkin sulkee rajansa."
 
Back
Top