Itsenäisyyspäivä

Talvela

Ylipäällikkö
CV ja AMV kalustot olivat myös taisteluosastojen mannekiineina?
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Itsepäisyyspäivää! :D

"God had made mistake to settle Finns where they are, but I intend to remedy that." - J. Stalin
"Finns are stubborn people who do not understand common sense, but they understand sound of artillery." -J. Stalin
 
Suihkuturbiinilla varustettu työntövene oli helmi, mutta punaviini meinasi lähteä suusta, kun selostaja kehoitti CV:n kohdalla kiinnittämään huomiota ympäri kääntynään torniin:facepalm:

Onko tosiaan niin, ettei YLE:ltä löydy yhtään selostajaksi kelpaavaa ihmistä joka ymmärtäisi edes teknologiasta, puhumattakaan asejärjestelmistä sen verran ettei tarvitse tehdä itsestään hölmöä televisiossa.
Kuvakulmista samaa mieltä, olen nähnyt paljon parempia toteutuksia.
Joo, musta se jatkoi jotain höpöttämistä Leopardista, vaikka kuva leikkas CV:hen. En kuullut tarkkaan kun Isä mölisi päälle. :D
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja

PJ85

Majuri
Lahjoittaja
Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!

Nyt valituksenaihe josta olen jo ennenkin valittanut, ja muutkin ovat luonnollisesti huommaneet asian. Eikö tuon YLEn selostajan Timo Keräsen voisi heivata nyt kauas vittuun selostamaan vaikka mikkihiiriparaatia ja jotain. Tyyppi on selostanut paraateja jo vuodesta x (ainakin yli 10 v), mutta joka kerta tämä herra on asioista aivan saakelin pihalla? Oikeasti hankkikaa nyt joku asiansa tuntevampi tuon joita luulisi jossain olevan, paskan maku nousee aina suuhun kun tuon selostamista ajattelee. Palautteen antamisella voisi korjaantua ehkä tämä. Mutta anteeksi raju kielenkäyttö, rauhallista itsenäisyyspäivää! :rolleyes:
 

Soldierblue

Eversti
Lahjoittaja
touhu on mennyt siihen pisteeseen, että isänmaalliset ovat natseja ja itsenäisyys on joku valitettava asia josta olisi hyvä päästä eroon.
Yes, näin se käy jos ottaa liian paljon vierasta kansaa sisään (eri ihonväri). Kaikki tulee rasistikseksi
 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
Millähän rauhanomaisella ja rakentavalla teemalla Maanpuolustus.net voisi marssia Juhlavuoden itsenäisyyspäivänä ja missä?
Helsinki - koska kaikki mediat seuraavat Helsingin tapahtumia.
Miesten asu voisi olla pitkä villakangastakki ja valkoinen kaulaliina. Päähineenä musta pipo tai karvalakki. Daameilla vapaa siviilin asu. Kyseiset vaatteet ovat helposti kaikkien saatavilla eikä kulkueen tarvitse olla militantti, jolloin se muodostuisi kaikelle kansalle vapaaksi kulkueeksi. Tämä voisi mennä samaa reittiä kuin ylioppilaiden kulkue. Vain lippuja mukaan, ei soihtuja.

Osallistujasta voisi riittää, että on maanpuolustus-henkinen, vaikka ei suoraan ressutoiminnassa olisikaan mukana.

Siinä yksi ehdotus. Jatkakaa ja parantakaa.....


.
 
Viimeksi muokattu:

vlad

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Oikeasti hankkikaa nyt joku asiansa tuntevampi tuon joita luulisi jossain olevan, paskan maku nousee aina suuhun kun tuon selostamista ajattelee. Palautteen antamisella voisi korjaantua ehkä tämä.
Täälläkin on ottanut tuo selittelijä päähän useampaan otteeseen. Vaikka hänelle maksetaan selittelystä, niin tuskin kuitenkaan palkan maksu on riippuvainen käytettyjen sanojen määrästä. Joskus olisi hyvä olla hiljaa ja antaa mekaanisen voiman puhua. Esimerkkinä nyt vaikka ne Leopardit. Selittelijältä suu kiinni jotta ihan oikeasti olohuoneisiin kantautuisi se seksikäs voimakoneen murina ryyditettynä pahaenteisellä telaketjun kilinällä. Saa kummasti muurahaiset ravaamaan selkärankaa pitkin ees-taas.

Ja Hornettien ylilento. Ketä kiinnostaa siinä vaiheessa se onko lentosotakoulun joukko särmästi marssimassa ja minkä näköistä ukkoa siellä on. EI ketään, ei edes kajaanilaista yleisöä. Joten kamera kohti taivasta, rauhallisesti zoomaten ja itse pääosan esittäjää seuraten. Ja selittelijältä suu kiinni taas hetkeksi. Annetaan mekaanisen voiman puhua.
 

BlackFox

Ylipäällikkö
Ei sinäänsä mitään uutta, kiva huomio että Utin jääkärirykmentti esiteltiin / "Suomen Kaukotiedustelu " paraatissa