Itsenäisyyspäivän marssit, kulkueet ja mielenosoitukset

YJT

Respected Leader
Täällä on oma ketju 612-marssille ja anarkistien suhteesta siihen. Tässä ketjussa voi keskustella vapaammin kaikista itsenäisyyspäivän marsseista, kulkueista ja mielenosoituksista.

Itselläni on ollut jo pitkään perinteenä osallistua; pukukoodina tumma haalari ja musta kypärä, aikaisemmin valkoinen.
 
Kenen kanssa anarkistit nyt nahistelevat? Tosin uskon kyllä, että nämä Vastarintaliikkeen miehet tulevat kyllä jollain tavalla aiheuttamaan häiriötä Helsingissä. Ei heitä laki tunnu kiinnostavan lainkaan. Näissä natseissa ja anarkisteissa näyttää olevan pääasiassa juuri sellaista porukkaa, joka oikein hakemalla hakee rähinää ja tappelua. Kyllä ne jonkun ottelun yrittävät saada aikaiseksi. Rankka päivä poliisille tiedossa.

Kumpa kaikki kulkueet olisivat yhtä asiallisia, kuin ylioppilaiden soihtukulkue.
 
Kyllä anarkistit ovat aina sopivan vastaparin löytäneet. Jos ei muuta niin sitten viran puolesta poliisin kanssa. En tiedä miksi; sellaisia helistimiä että vaikea ymmärtää, miksi hakevat riitaa kun on vaikeaa löytää tasaista tappelukaveria. Natseissa sentään on ollut sellaista mörköä välillä, että niiden kanssa on vähän eri asia.
 
Koirissakin niin kaikkein agresiivisimmat ovat ne kaikkein pienimmät. Jumalauta että joku hiukan rottaa suurempi koira jaksaa räksyttää.
 
Sit osuu paska tuulettimeen jos Anarkaistat päättääkin iskeä 612 kulkueeseen. Tosin natseja nekin on :D
 
Naurettavaa että pohjoismaisessa sosiaalidemokratiassa elävät edgyilevät äärivasemmistolaiset ja -oikeistolaiset hakemalla hakevat konfliktia itsenäisyyspäivänä. Mutta tietysti viisimiljoonaiseen kansaan mahtuu kaikenlaista hölmöä jonnea.

Anarkistien ja uusnatsien ero on se, että uusnatsien saadessa turpaan he selittävät kuinka vastapuoli sai vielä pahemmin turpaan, anarkistien saadessa hellää käsittelyä he selittävät joutuneensa brutaalin väkivallan kohteeksi. Toisaalta tuohan kuvaa näitä höpöhöpöideologioita: toiset haluavat luoda vahvoja valtarakenteita, toiset sössöttää sortavista valtarakenteista.

Toivottavasti itsenäisyyspäivä sujuu rauhallisesti ja kaikki ihmiset ideologiasta riippumatta saavat viettää rauhallisen itsenäisyyspäivän.
 
Jännä, että tuollainen SALASSA PIDETTÄVÄ-punaleimattu paperi on jaossa :unsure:
Sivulla 10: "Päätöksen julkisuus
Tämä päätös on julkinen lukuun ottamatta mielenosoitusilmoituksen tekijän henkilöllisyyttä, joka on salassa pidettävä viranomaisten toiminnan julki-suudesta annetun lain (621/1999) 24.1 §:n 32 kohdan nojalla
."
 
Vihdoin tähänkin on joku herännyt.

Onko Helsinki ilman natseja -marssi vilpitön? Tunnukset viittaavat rähisijöihin, jotka ovat tehneet tuhoja jopa 100 000 eurolla
Punamustien lippujen symboloima aate oikeuttaa kannattajansa pahoinpitelemään, tuhopolttamaan ja rikkomaan.
  • Helsinki ilman natseja -mielenosoituksessa on ollut runsaasti anarkistista väriä.
  • Järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastustavat aktivistit ovat tehneet viime vuosina tuhoa Helsingissä ja Tampereella.
  • Mellakointi on johtanut kalliisiin vahinkoihin ja kuuluisiin lehtikuviin.
 
Helsinki ilman natseja -marssi irtisanoutuu anarkismista, mutta sallii punamustat liput: ”Emme halua kärjistää sillä tavalla”

Tänään klo 10:22

Anarkistit saavat silti tuoda tunnuksiaan äärioikeistoa vastustavaan mielenosoitukseen. Vakavia järjestyshäiriöitä ei ole ollut.

 
Helsinki ilman natseja -marssi irtisanoutuu anarkismista, mutta sallii punamustat liput: ”Emme halua kärjistää sillä tavalla”

Tänään klo 10:22

Anarkistit saavat silti tuoda tunnuksiaan äärioikeistoa vastustavaan mielenosoitukseen. Vakavia järjestyshäiriöitä ei ole ollut.

Se kaksinaismoralismin määrä; sen kun saisi valjastettua energiaksi niin ei olisi hätäpäivää...
 
Tässä ovat päivän marssit:


Nyt kun natsien marssi on kielletty, niin saa nähdä, menevätkö vastarintaliikkeen miehet 612 kulkueeseen aiheuttamaan ongelmia. Anarkomarkot näyttävät olevan vahvasti mukana antinatsien porukassa, ihan varmasti yrittävät karata 612 kulkueen kimppuun. Jos siellä on vastarintaliikkeen porukkaa joukossa, niin voi tulla aika ilkeä rähinä. Poliisilla on taas epäkiitollinen tehtävä estää höyrähtäneitä vahingoittamasta toisiaan ja itseään.
 
Back
Top