Itsenäisyyspäivän marssit, kulkueet ja mielenosoitukset

Passi

Respected Leader
"Tissigate" tällä kertaa.


Huomion hakua ei muuta.


410fdc4f41d17096b1e7006b5040b6cedacb6134779916afab9adcc9d41ac012.jpg

5eece664.jpgVanhempaa

Näiden jutut on jääny ala-aste tasolle.

Screenshot_20191207-162527__01.jpg
 

Baltriber

Eversti
Nythän tässä on käsillä vuosisadan lahjaidea! Noi mimmit vois lykkää pukinkontissa putinille.

Tulee yrjöt kurkkuun. Tuntuu et turhan moni joutais itsenäisyyspäivän juhlien sijaan kaatikselle, pakkoko tollasia käveleviä paskoja on verorahoilla syöttää. Hävettää tollasten tussutelineiden puolesta.
 

Lunni

Ylipäällikkö
Olihan tuo tissi pakko katsoa, kun oikein lööppilehdessä kohistiin. Olisi voinut jättää välistäkin, sen verran tuli tissinomistajasta mieleen telaketjulesbofeministit...
 

Vaeltaja

Korpraali
Lähtökohtaisesti henkisesti tuolla tasolla olevat ihmiset hakevat juuri yllä olevan kaltaista huomiota. Vähän kuten kiukutteleva ja kapinoiva teini tai uhmaikäinen lapsi. Kai se on jotain rajojen kokeilua ja huomionkipeyttä. Jos tuo esitys ei ole omaan makuun, niin parasta on olla kommentoimatta ja jättää se omaan arvoonsa. Niin kliseistä kuin onkin sanoa näin, niin ei pidä vajota samalle tasolle ja lähteä mukaan näihin keskenkasvuisten tyttöjen juttuihin.

Ei leijonakaan ala räyhätä joka kerta kun apina nauraa sille puussa ;)
 

SJ

Supreme Leader
"Tissigate" tällä kertaa.


Huomion hakua ei muuta.

Sen verran tuli seurattua mistä tuossa on kyse, että tiedän tuon "vilautuksen" tulleen videolle. Kysymys kuuluu, että oliko tämä "maailmaa kohauttava" tapaus tilattu juttu? Halusiko joku prestituoitu mainostaa kaveriaan tai haluaako nuo "somepersoonat" vain huomiota ja siksi vinkkasi kamera-apinan paikalle.
 
Top