Jos arvaillaan foorumin aktivisti-veljien ikää, sijoitusta, ammattia ja maantiedettä?

Fremen

Respected Leader
Leaderwolf kirjoitti:
Noita merivoimien juhlapäiviä ja ilmavoimien kokoontumisia ja muita kissanristiäisiä ajatellen voisi olla hauskaa kun olisi mahdollisuus pukeutua mp.net paitaan, lippikseen, tai vaikka sukelluspukuun. Saisi sitten kohdatessa alkaa arvuuttelemaan henkilöllisyyttä puheiden perusteella :cool:
----------------------------------------------------------------------------------------
Se olisi muuten aika hauskaa, veikkaan että meillä menisi (siis maavoimien osalta) noin 90% väärään laitaan. Ensinnäkin luulen että @Vonka on nuorempi kuin kuvittelemme, @Ikarus on itse asiassa urbaanimpi kuin kuvittelemme, @tulikomento on vähemmän urbaanimpi kuin luulemme, @Talvela on kaksivitonen stadilainen ja @hansai on itse asiassa vapaampia ase- ja media -lakeja ajava joukkuetason ryhmä-kollektiivi, kuten olen aina epäillytkin!
Minuun pettyisitte kyllä...

Reserviläisveli @baikal on historianopettaja, ikää nuorekkaat 45v ja asuinpaikka jossain pohjoisessa Savoossa.

Veli @JR49 :n olen tavannut, veli @Pihatonttu :sta en osaa arvata muuta kuin että on yliopisto käytynä, ja ammattia mahdollisesti samalla alla tehtynä... ikää en uskalla edes arvuutella, mahdollisesti mid-thirties?
Takaisin saa heittää, paitsi @JR49 ...

Pitöisikö tästä avata ota oma ketjunsa, arvaa reserviläisveljesi ikä ja ammatti, voisi olla aika hupaisaa hakuammuntaa näin säännöllistenkin kirjoittajien osalta?
Esim. @Old Boy ... noh siinä heititte jo pahan :)! 65 v, hienosti eläkkeellä jo, kirjailija!
 
Viimeksi muokattu:

Huhta

Greatest Leader
Arvaan, Fremen:

Kertonut tehneensä Espoossa vartiointialan töitä 1990-luvulla ---> syntynyt 1970-luvulla.

Outo kosmopoliitti. Aito tai feikki, ei väliä (you just cannot be fake, you gotta be real). Yhteyksiä Britannia-Israel-Kiina-Norja ---> liikemies tai lentäjä.


@Sardaukar muuten paljasti identiteettinsä ei niin kauan sitten. Tosin ehkä se oli tarkoituskin... :unsure:

P.S. Eikä sitten doksata ketään!
 

Fremen

Respected Leader
Jep, tässä vanhana pariisilaisena (asuin siellä 2000 kun Ranska voitti EM-kultaa) lipsahti eilinen peli vähän jatkoajalle, ja täällä vuonon rannalla on jokseenkin yksinäistä joten päätin ilmeisesti vähän laventaa.
Tämän ketjun voi mun puolesta poistaa, tekisin sen itse jos pystyisin... lupaan parantaa tapani!

Tosin... COME ON ENGLAND!!!

1531311879721.png
 
Top