Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Muumilaaksossa ollaan huolissaan siitä, että Yo-kirjoituksissa A:lla täpärästi ruotsin selvittänyt Marin ei puhu ollenkaan ruotsia haastatteluissa tai tiedotustilaisuuksissa.

Finlands Svenska Socialdemokrater-henkilöille hän on kuitenkin vakuuttanut kannattavansa ruotsalaisuus-aatetta.

 
Kokoomuksen pitäisi valita puheenjohtajaksi sellainen henkilö, joka olisi valmis tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa. Orpo ei ole kovin innokkaasti halunnut tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.
Eikä toisaalta Halla-ahollakaan ole luottamusta Orpoon - mielessä edelleen se vedättäminen sinisten kanssa, kun muka neuvoteltiin hallituksessa jatkosta ja selän takana samaan aikaan Orpo kähmii Soinin kanssa. Luulen, että Halla-aho laittaa sellaiset ennakkoehdot hallitusyhteistyölle Orpon kanssa, että Orpo ei suostu. Muistaakseni Halla-aho sanoi, että kyllä se yhteistyö onnistuu ilman luottamustakin, mutta se vain tarkoittaa, että kaikki sovitut asiat pitää erikseen kirjata paperille, kun sanaan ei voi luottaa
 
– Asetun ehdolle Helsingin kaupunginvaltuustoon ja myös pormestariksi, ja siihen on monta järkevää syytä, Harkimo sanoo tiedotteessaan.


Minä olen aina kuvitellut että Harkimo haluaa Niinistöksi Niinistön paikalle, mutta se haluaakin Vapaavuoreksi Vapaavuoren paikalle :ROFLMAO:

Ehkä tämä on vain sellainen välietappi....
 
Ihanaa, voimauttavaa verkostoitumista



Vihreiden varapuheenjohtaja Riikka Karppinen toimii Milttonilla, joka on johdon, viestinnän, markkinoinnin ja vaikuttamisen konsulttitoimisto.

Vihreiden varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio toimii Ellun Kanoissa, joka on strategisen viestinnän muutostoimisto.

Vihreiden varapuheenjohtaja Fatim Diarra toimii Pohjoisranta BCW:ssä, joka on maineenhallintaan ja viestintään erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto.
 
Oli tainnu vegaaniset okeidot ja nåkenit olla just loppu. Tai lipsahti pimeässä "väärään rappuun"... Olipas aika törkeesti lausahettu...
 
Sanna Marin saa aika hapanta palautetta twiitattuaan järkytyksestä Navalnyin myrkytysuutisen johdosta. Palaute koskee lähinnä järkytyksen ja tuomitsemisen puutetta tietyissä kotimaisissa väkivallanteoissa.


Oikeamielistä, mutta hieman naivia tuo vaatimus syyllisten vastuuseen saamisesta. Se voi olla hieman haastaavaa lähteä raudoittamaan porukkaa Kremliin. Hienoa kuitenkin, että ottaa kantaa ja toivotaan, että tämä myös herättelee suhtautumaan naapuriin yhä kasvavalla varautumisella.

Vai ohjaako tämä twiitti ajattelua suuntaan, että syyllinen ei ollut kremlissä vaan todella saatettavissa vastuuseen?
 
Vai ohjaako tämä twiitti ajattelua suuntaan, että syyllinen ei ollut kremlissä vaan todella saatettavissa vastuuseen?

Tarina vois olla että Putin-parka, syytön siihen mitä alaiset vehkeilevät. Eihän Putin mitään Valko-Venäjällä ja Ukrainastakaan eivät miehittäneet mitään vaan sen tekivät omat alamaiset.

Pitääpä seurata toimittajia. Helsingin Sanomia erityisesti.
 
Oho. Totta tai opportunismia, mutta ehkä vielä on toivoa...

Toistaiseksi Suomi on korostanut näkemystä, että Nord Stream 2 on Suomelle pelkkä ympäristökysymys.

Vihreiden europarlamentaarikko Ville Niinistö ei niele Suomen valtiojohdon kantaa, että kyse olisi pelkästä ympäristökysymyksestä, sillä Niinistön mukaan kaasuputkella on selvä geopoliittinen ulottuvuus, jonka myös Navalnyi-tapaus osoittaa.

–Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että Suomen virallinen linja on itsepetosta. On ilmiselvää, että Nord Stream 2 -hankkeella on suurvaltapoliittisia ja geopoliittisia linkkejä Venäjän ulkopoliittiseen vallankäyttöön, ja minusta on perusteltua, että tässä tilanteessa arvioidaan suhtautuminen hankkeeseen uudestaan, kuten Saksassa nyt näyttää tapahtuvan, Niinistö sanoo.

Vihreiden euroedustajan mukaan on myös välttämätöntä, että EU lisää omaa energiariippumattomuuttaan Venäjästä.

 
Eikö Jussi nyt sitä tiedä että vain muslimien uskontoa tulee kunnioittaa, ei muiden.

Kommenteista pääteleen useimmilla meni Jussin pointti ohi.
 
Liisa ei tainnut saada kutsua "näytelmäproduktioon"?
 
Häkkäsen tai Lepomäen kanssa, Halla-aho saattaisi löytää yhteisen sävelen.

Vähän toivoin kokoomuksen puheenjohtaja kisaan haastajaa jommasta kummasta. Niin kauan, kun Orpo on ohjaksissa muutosta ei tapahdu. Jollei kokoomuksen kannatus romahda niin tuskinpa kampeavat Orpoa pihallekkaan. Tai ei pihalle, mutta pois puheenjohtajan paikalta.
 
Seuraavassa puoluekokouksessa Orpoa tullaan varmasti haastamaan. Veikkaan, että paikasta tulevat taistelemaan Häkkänen ja Lepomäki.
 
Seuraavassa puoluekokouksessa Orpoa tullaan varmasti haastamaan. Veikkaan, että paikasta tulevat taistelemaan Häkkänen ja Lepomäki.
Näin Kokoomuksen jäsenenä voin sanoa, että kumpikin kelpaa mulle tosi hyvin. Vaikka täytyy sanoa, että tässä viimeisen vuoden aikana olen alkanut tykätä Orpostakin enemmän ja hän tuntuu skarpanneen ja alkanut käydä toimeen kunnolla hallituksen rahan käytön kritisoimisessa.
 
Back
Top