"Käsittämättömät" erikoisaseet !

Jonkun animaattorin näyte omista taidoistaan.
 
Täällä vastaavia kuorma-autoihin piilotettuja visioita;
 
Viimeksi muokattu:
Täällä vastaamia kuorma-autoihin piilotettuja visioita;


Noin kohdassa 2:30 päheä lojahdus, ilmeisesti aerosolipommi. 2-piip..putkinen motorisoitu haupitsi on todellinen konsepti, 2S35 Koalitsija-SV.

http://www.military-today.com/artillery/koalitsija_sv.htm

BN_vi6qFr4IlEQhNfecTtA.jpg


koalitsija_sv_l1.jpg


3+ putkiset ovat Photoshop-onanisaatiota...

jjRpgsz.jpg
 
Tekniikassaan Jukeismia tihkuva amerikanvastainen hömppävideo, asialla joku taitavahko animaattoriryssä.


Älä laita sanoja suuhuni..se että en kuolaa jokaiselle NASA atomiavaruusalukselle kuten sinä ei tee minusta amerikanvastaista. Pidän hampurilaisista, farmarihousuista jopa Heinz ketsupista sekä laminaarisen siipiprofiilin soveltamisesta P-51D hävittäjässä.
 
Älä laita sanoja suuhuni..se että en kuolaa jokaiselle NASA atomiavaruusalukselle kuten sinä ei tee minusta amerikanvastaista. Pidän hampurilaisista, farmarihousuista jopa Heinz ketsupista sekä laminaarisen siipiprofiilin soveltamisesta P-51D hävittäjässä.

Tarvitset sisälukutaidon kertauskurssia.
 
Noin kohdassa 2:30 päheä lojahdus, ilmeisesti aerosolipommi. 2-piip..putkinen motorisoitu haupitsi on todellinen konsepti, 2S35 Koalitsija-SV.

http://www.military-today.com/artillery/koalitsija_sv.htm

BN_vi6qFr4IlEQhNfecTtA.jpg
Tämä on jotakin sellaista, mikä yhdessä vastatykistötutkan ja AMOSin kanssa on varsin toimiva ratkaisu. Samaa ajatusta tähän vain ja kokonaisuus integroituna uuteen taistelutapaan. 2-4 laukausta ja ajoon. Miksei kustannusten pienoiseksi hälventämiseksi voisi alustana olla erikoisrekka kevyellä panssarilla? Perässä itsenäisesti kulkeva perään sopiva latausvaunu. Ennenkaikkea minua viehättää tässä nopea reagointikyky liikkuvuuden lisäksi.
 
Tuo sarja on joko tulossa tai jo tullut Yleltä. Jos joku löytää sen Ylen areenasta, laita linkki.
Sarja 5.8 alkaen vaan vuotta tuossa ei sanota. Olettaa sopisi, että 2014.


Historia: Maailman erikoisimmat aseet

Julkaistu 17.06.2014 - 15:17. Päivitetty 01.12.2014 - 22:12
17-565553a0323c92bcf.jpg

Kuva: Historia: Maailman erikoisimmat aseet. BBC.


Historiasarja Maailman erikoisimmat aseet esittelee ennennäkemättömiä aseita ja mielikuvituksellisia keinoja vihollisen lyömiseksi. Sarjassa tutustutaan myös huimien aseiden keksijöihin ja saadaan tietää miten mielikuvitukselliset ideat syntyivät. Kuusiosainen sarja nähdäään tiistai-iltaisin klo 21.00 5.8. alkaen.


Ensimmäinen jakson aiheena ovat Normandian maihinnousun salaiset aseet. Sodankäynti on saanut asesuunnittelijat kehittämään hyvinkin mielikuvituksellisia keinoja vihollisen lyömiseksi. Millaisin asein Normandian maihinnousu onnistui? Yhdysvaltain sotilasjohto kehitti aikoinaan lentävää taisteluyksikköä, jossa sotilailla oli selässään suihkumoottorilla toimiva lentoreppu. Historiasarjan toinen osa selvittää miten huima idea syntyi.

Kolmannessa osassa pureudutaan täsmäpommeihin. Toisen maailmansodan aikana ryhdyttiin kehittelemään jo miehittämättömiä pommituslennokkeja ja jopa eläimet saivat pommeja kuljetettavakseen. Neljännen osan aiheena on Hitlerin arsenaali. Natsi-Saksassa kehiteltiin valtavia aseita, kuten jättiläismäistä Maus-panssarivaunua ja supertykkiä, jonka laukaisemiseen tarvittiin tuhat miestä.

Sarjan viidennen osan aiheena ovat vesilentokoneet. Kylmän sodan aikana kehiteltiin niin Yhdysvalloissa kuin Neuvostoliitossakin lentokoneita, jotka kykenivät operoimaan merillä. Yksi vaikuttavimmista oli venäläinen patosiipialus Ekranoplan. Viimeisessä osassa tutkaillaan huippuvakoojien aseita. Millaisia teknisiä välineitä kylmän sodan vakoojilla oli käytössään? CIA suunnitteli urkkivansa tietojansa Neuvostoliiton lähetystöistä salakuuntelulaittein varustetun kissan avulla.

Osa 1/6: Normandian maihinnousun salaiset aseet
Osa 2/6: Lentävä sotilas
Osa 3/6: Täsmäpommien suunnittelijat
Osa 4/6: Hitlerin arsenaali
Osa 5/6: Vesilentokoneet
Osa 6/6: Huippuvakoojien aseet
 
1160_l_saksan_salaiset_aseet_240.jpg

Osta verkkokaupastamme

Saksan salaiset aseet toisessa maailmansodassaRoger Ford


Toisen maailmansodan aikana kolmannen valtakunnan tiedemiehet ja insinöörit oli valjastettu kehitysprojektiin, jonka tarkoitus oli muuttaa koko sodankäynti lopullisesti. Vaikka he eivät kaikilta osin onnistuneet siinä omana aikanaan, heidän voidaan kuitenkin sanoa kylväneen tulevan sotateknologian siemenet.
Saksan salaiset aseet toisen maailmansodan aikana on tyhjentävä selonteko tuosta projektista, sen onnistumisista ja epäonnistumisista.
Teos kartoittaa Saksan salaisten aseohjelmien kehityksen ilmassa, maalla ja merellä.
Oman lukunsa ovat saaneet niin suihkukoneet, rakettimoottorilla varustetut lentokoneet, ohjukset, tykistö, panssarivaunut, sukellusveneet kuin ydin- ja kemialliset aseetkin.
Kirjassa esitellään myös sellaiset vähän tunnetut kehitysohjelmat, kuten Amerikkaan asti lentävä pommikone, Lowё- ja Maus-panssarivaunut sekä siiven muotoinen torjuntahävittäjä.
Kirjassa on 80 valokuvaa ja yli 100 piirrosta Saksan salaisista aseista.



Kirjan tiedot
Ilmestymisaika: 2/2015
Sivumäärä: 224 s.
Koko: 205 x 260 mm
Sidosasu: sidottu, kuvitettu
Kirjastoluokka: 90.35
ISBN: 978-952-312-131-7
Muuta: Suomennos Jere Saarainen, kansi Taittopalvelu Yliveto oy

Tuo kirja näkyy kohtapuolin tulevan painosta.
 
Nuekuilla oli monenlaista viritystä, mutta Obiekt 279 oli kummallisimpia. Vuonna 1954 pidetyissä ydinkokeissa todettiin lähellä räjähdystä olevien panssarivaunujen pyörähtävän helposti katolleen paineaallon voimasta. Vaunut olivat kuitenkin teloille pyöräytyksen jälkeen toimintakunnossa. Syntyi ajatus ydinräjähdyksessä teloillaan pysyvästä vaunusta.

Obiekt 279 on sukua T-10/JS-3 vaunuille, mutta runko on suunniteltu aerodynaamiseksi ja "venemäiseksi". Vaunun todellinen erikoisuus on neljä telaketjua ja hydropneumaattisesti säädettävä maavara. Ideana oli että aerodynaaminen muoto ja suuri telapinta-ala pitävät vaunun pystyssä paineaallon iskiessä siihen. Testeissä vaunu pysyi pystyssä ydinräjähdyksessä, mutta vaunun massa (60t) ja monimutkainen tekniikka johtivat idean hylkäämiseen.

4i6MDKIBNNDDiruDEB.jpg
 
Back
Top