Kahta poliisia ammuttu Porvoossa

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Leo-panssarivaunujen mukana tuli MG3-konekiväärit...kai sieltä muutama riittäisi...

Tai 120mm virka-apuna...


 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Pohjoismaista virka-apua... :D
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Kukahan on saanut päähänsä että tuo olisi Suomalainen Leopard? :unsure:
No nyt kun mainitsit niin en ole kyllä tuon mallista nopeuskameraakaan koskaan nähnyt:unsure:
Pienen kuvagooglauksen perusteella löytyi kommentti, jonka mukaan Leo 2 olisi norjalainen ja kuva olisi otettu Cold Response 2009 -harjoituksessa Norjassa. Toinen googlaus tuotti vastaavuuden norjalaisten käyttämään nopeusvalvontakameramalliin eli tämä voisi olla niin sanotusti ”busted”?

B95FC8F5-49E0-45AA-BBD0-97221453F76C.jpeg
 

Patu

Majuri
Pienen kuvagooglauksen perusteella löytyi kommentti, jonka mukaan Leo 2 olisi norjalainen ja kuva olisi otettu Cold Response 2009 -harjoituksessa Norjassa.
Jep, norjalaiseksi tuota vaunua väitettiin jo silloin vuosia sitten kun kuva ensimmäisen kerran ilmestyi kansainväliseen tietoverkkoon. Väittäisin tuota sinistä majakkaa kuvamanipulaatioksi, koska kaikissa muissa kuvissa vaunuissa on normaali oranssi majakka.

Edit: Samperi! Sain tästä viestistä Majurin natsat! :salut:
 
Viimeksi muokattu:

Coffee Man

Ylipäällikkö
Rikoskomisario ei usko, että siviilit olisivat ryhtyneet uhkarohkeuksiin auttaessaan poliisia. Enemmänkin uhkana oli se, että epäillyt saavat tietää heihin kohdistuvasta poliisijahdista.

– Se tilanne olisi ollut hyvinkin vaarana ja tarjolla, että kohdehenkilöiden paine lisääntyy ja paniikki kasvaa. Sitten tehdään vieläkin tyhmempiä asioita, joita ei edes ajateltu tehtävän.

Mahdollisia seurauksia olisivat voineet olla käytännössä panttivankitilanne, aseelliset ryöstöt tai siviilien tappaminen.


 

Samovarius

Majuri
Varmaan ei ole muuta kerrottavaa ja sopuleilla on muuta uutisoitavaa. Esitutkintamateriaali tulee julkiseksi oikeudenkäynnissä, tosin melko varmasti sieltä salataan paljon poliisin taktisia päätöksiä ja mahdollisesti peitetoimintaa tai ilmiantajia. Eiköhän tekijöiden motiivi kuitenkin tule ilmi.

Yleensäkään poliisilla tuskin on intresseissä tiedottaa näin kovasta keissistä enemmän kuin on välttämätöntä, varsinkin kun poliisi on asianomistajan roolissa ja juttuun vielä mitä ilmeisimmin liittyy järjestäytynyt rikollisuus.

Toki luonnollisesti itseänikin kiinnostaa juttu yksityiskohtineen melkoisesti. On se sen verran erikoinen.
 
Top