Karttasovellukset Internetissä

miheikki

Greatest Leader
Detroit, MI Crime Information and Alerts
Detroit, MI Crime Reports, Crime News, and Crime

http://www.spotcrime.com/mi/detroit
 

miheikki

Greatest Leader
Selviytymiskartta zompien hyökätessä.

http://www.mapofthedead.com/map/
 

miheikki

Greatest Leader
Googlen streetview animaatio.

http://www.tripgeo.com/
 

miheikki

Greatest Leader
Missä ovat Suomen 1,6 miljoonaa asetta?

http://taajuus.metropolia.fi/2013/01/suomen-aseet-kartalla/
 

miheikki

Greatest Leader
Väestölaskentatietoja Suomesta vuosilta 1987-2010.

http://pxweb2.stat.fi/explorer/vaestolaskenta/Vaestolaskenta/index.html#story=0
 

miheikki

Greatest Leader
Täältä tulevat verkkohyökkäykset.

Saksalainen puhelinoperaattori Deutsche Telekom on kehittänyt sivuston, jolla voi seurata, mistä maista verkkohyökkäyksiä tehdään.
Palvelun mukaan ylivoimaisesti eniten verkkohyökkäyksiä tehdään Venäjältä. Kaukana Venäjän takana tukee Taiwan. Listan kolmantena on Saksa.
Suomi tai muutkaan pohjoismaat eivät yllä eniten verkkohyökkäyksiä tekevien maiden joukkoon. Euroopasta joukossa on lähinnä Itä-Euroopan maita.

http://www.sicherheitstacho.eu/?lang=en
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Maanmittauslaitoksen online kartat android puhelimeen:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.maastokartta

Laavuja/kotia ympäri suomea, yli 1700 kpl:
http://www.laavu.org/
 

winsu

Kapteeni
Tänään osui surffatessa NMEA- tietoja hyödyntäviä kartta/GPS ohjelmia todellinen graalin malja, maanmittauslaitoksen datasta käännetty garmin yhteensopiva topokartta koko suomesta:

http://kartat.hylly.org/

Testattu tänään garminin basecampilla, etrex vista Hcllä ja nuvi200- autonavigaattorilla.

Ei enään web- pohjaisia karttasovelluksia. Gridit topotasoiselta kartalta suoraan waypointteina basecampista laitteen muistiin. Ei enään riippuvuutta nettiyhteydestä, eikä maksa mitään toisin kuin garminin topot. Ei sitä pirullista kynä- paperi koordinaattikopsausta retkikartta.fistä ja näpyttelemällä laitteeseen itse.
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Siinä vaiheessa kun ruskea alkaa osumaan tuulettimeen ja jalkaudutte torrakoiden kanssa pusikkoon odottamaan käskyjä, voi tulla tarpeeseen nähdä laavut ja kodat kartalla missä voi tarvittaessa kuivatella mummon kutomia villasukkia.

winsu kirjoitti:
http://kartat.hylly.org/

Tuo on kyllä loistava!
 

OldSkool

Kapteeni
Näin Joulun alla, Joulupukilla on apunaan luonnollisesti tonttujen lisäksi hi-tekkiä, eli interaktiivinen kartta jossa kunnittain kiltteys/tuhmuus-lopputulos: Tilstokeskuksen oikeustilastot 2009-2012.
Olkaahan sopivasti kilttejä. Teitä tarkkaillaan, muutkin kuin mertentakaiset aakosvirastot ;-)
 

miheikki

Greatest Leader
http://tulvakartat.ymparisto.fi/SL/Viewer.html?Viewer=Tulvakarttapalvelu

Palvelusta näet tulvakartoitetut alueet Suomesta. Kartoitetuilta alueilta on esitetty erisuuruisten tulvien peittävyydet (tulvavaarakartta) sekä vaara-alueen asukkaiden määrä ja tulvan alle jäävä tiestö. Lisäksi kartalla on näytetty erilaisia tulvariskikohteita lähinnä merkittävien tulvariskialueiden osalta (tulvariskikartta).

Palvelun käytössä on huomioitava lähtötietojen luotettavuus ja tarkkuus. Koska kartoituksissa käytetty maanpinnan korkeustieto poikkeaa esim. tulvavaara-alueella olevan rakennuksen alimman lattiapinnan korkeudesta, tulvavahinkoja ei välttämättä aiheudu. Toisaalta esim. kellarit voivat kastua, vaikka tulva ei leviäisikään rakennukselle saakka.

Tulvakartat perustuvat laatimisajankohtana saatavilla olleeseen parhaaseen mahdolliseen tietoon. Varsinkaan vanhimmat, yleispiirteiset tulvavaarakartat, eivät ole riittävän tarkkoja rakennuskohtaiseen tarkasteluun. Lisäksi on huomioitava, että jää- ja hyydepatojen nostamia vedenkorkeuksia ei ole käytetty jokivesistöjen tulvakarttojen laadinnassa. Ne perustuvat siis avovesitilanteen mukaisesti laskettuihin vedenkorkeuksiin.
 

Tvälups

Ylipäällikkö
Tänään ufo-havainto A puhuttanut Flightradar24.com seuraajia.

n klo 14:40 Kouvola 15km kork. SuKo
14:42 Loviisa
14:45 Sipoo
14:46 Vuosaari
14:47 Santahamina
---> ulkomerelle

Putkahti tutkakartalle Savonlinnan ja Mikkelin välimaastosta, josta nettikansa otti koneen seurattavakseen.
 

miheikki

Greatest Leader
https://oma.riistakolmiot.fi/
Riistalaskijoiden avuksi nettipalvelu
LUONTO&YMPÄRISTÖ
25.07.2014 8:00

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos (RKTL) on avannut riistakolmiolaskijoiden avuksi uuden riistakolmiot.fi-palvelun. Laskijat voivat itse tallentaa laskennan tuloksen palveluun ja seurata tuloksia jo laskennan aikana. Palvelun kaikille avoimessa osassa kuka tahansa voi seurata valtakunnallisia laskennan tuloksia. Palvelu on käytettävissä 26. heinäkuuta alkavassa riistakolmioiden kesälaskennassa.

RKTL:n mukaan riistakolmiot.fi on merkittävä uudistus, sillä se nopeuttaa laskentatulosten keruuta, helpottaa tiedon säilyttämistä ja auttaa tulosten raportoinnissa. RKTL toivoo, että laskijat palauttavat kesälaskennan tulokset ensisijaisesti uuden verkkopalvelun kautta.

Aikaisempina vuosina noin tuhat riistakolmioiden laskijaa on postittanut tulokset RKTL:ään, jossa ne on käsin tallennettu tulosten analysointia varten. Laskijat voivat nyt itse tallentaa tulokset suoraan järjestelmään ja hakea sieltä tietoa laskennan tuloksista oman kolmionsa lisäksi riistanhoitoyhdistyksittäin ja -alueittain. Lisäksi palvelusta voi seurata kolmioiden laskennan etenemistä koko Suomessa. Sivustolla on myös tietoa laskettavista lajeista ja riistakolmiolaskennoista.

Palvelu on tehty yhdessä RKTL:n, Suomen riistakeskuksen, Metsähallituksen ja riistalaskijoiden kanssa. Helmikuussa palvelusta tehtiin talvilaskentoja varten pilottikokeilu, josta saadun palautteen perusteella palvelua on kehitetty. Palvelun raportointiominaisuuksia ja sisältöä täydennetään vielä syksyn kuluessa. Tavoitteena on, että palveluun lisätään muun muassa aiempien laskentojen tuloksia tietojen vertailua varten.

Riista- ja peltokolmiolaskentojen avulla tuotetaan tietoa metsä- ja peltovaltaisten alueiden riistalajien kannan arviointiin ja hoidon suunnitteluun. Kolmiolaskentoja tekevät pääasiassa vapaaehtoiset metsästäjät ja luontoharrastajat. Laskentojen avulla saadaan mittava aineisto tärkeimmistä metsä- ja peltoriistalajeista. Aineistoa hyödynnetään muun muassa kannanarvioinnissa ja monien tutkimusten aineistona.

Uusi palvelu on arvokas metsästyksen säätelyssä ja sitä koskevassa päätöksenteossa. Maa- ja metsätalousministeriö pystyy hyödyntämään tuoretta laskentatietoa jo tämän syksyn metsästysaika-asetuksessa.

Kesän riistakolmioiden laskentakausi alkaa 26. heinäkuuta. Suositelluin laskenta-aika päättyy 3. elokuuta.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)
 

elso

Kenraali
BAN
Tänään ufo-havainto A puhuttanut Flightradar24.com seuraajia.

n klo 14:40 Kouvola 15km kork. SuKo
14:42 Loviisa
14:45 Sipoo
14:46 Vuosaari
14:47 Santahamina
---> ulkomerelle

Putkahti tutkakartalle Savonlinnan ja Mikkelin välimaastosta, josta nettikansa otti koneen seurattavakseen.

On suhteellisen triviaalia mennä sopivan ads-b vastaanottimen lähelle ja luoda "ufo" taivaalle.

Triviaalia mutta ei suositeltavaa.
 

Ikarus

Respected Leader
http://ultracom.fi/tuoteryhmat/gps-tutkat

Koiramiehille ja hirvestäjille tuttu. Ilmainen kokeiluversio. Mobiililaitteisiin.
Täysversion lisessi maksaa vuodessa noin 30 €. Oma paikka kartalla sekä passikavereiden paikat ja koiran pantoja lukuinen määrä.
Koiran liikenopeus näkyy puhelinmen näytöllä olevalla kartalla, samoin koiran haukkutiheys.
edit: näkyy hinnoittelu muuttuneen viime vuodesta.
 
Viimeksi muokattu:
Top