Mietin itse samaa, mutta ehkä ne virukset kuolee uunissa ja sitten voisi toivoa, että se siirretään uunista laatikkoon jollain leipälapiolla eikä käsin. Sen jälkeen pahvilaatikkoa kyllä käpälöidään, mutta jos siihen suhtautuu kontaminoituneena, kun sen saa? Siis toisin sanoen avaa laatikon koskematta pizzaan, sitten pesee hyvin kädet saippuavedellä, ja sitten ottaa pizzan varovasti laatikosta jolllain työvälineellä lautaselle. Ja jälleen lopuksi laatikon roskiin laittamisen jälkeen heti pesee kädet.
Kunnon varautuja pesisi myös pitsan fairylla.

No korona kyllä taitaa kuolla pitsauunissa. Tappamiseen riittää 30 min @ 60 astetta.
Kontaminaatio tapahtuu sen jälkeen, jos tapahtuu. Tai pahvilaatikko on kontaminoitunut?
Pahvi onneksi on koronalle haastava alusta. Corona kuolee pahvilla muutamissa tunneissa. Teräksestä ja muovista korona taas tykkää. Ja viileästä.
Viimeksi muokattu: